Canim apandisit agrisini bilmiyorum ama annem ameliyat olmus ve o da hep derdi soguk koyun agri hafiflerse olabilir diye. Bence bir doktora gorun. Insallah degildirSlm kızlar bende tam sağ tarafmdaki agrıyı yazaym diye girdim iki gündür bendede var böyle kasılma falan degin biliyor sezeryan yerim dikisin üstü ama solda yok bisey sag tarafta uyuşuyor gibi değişik bi agrı bide soguk bisey koyunca geciyor ,bide akşam ağrıyor cogunlukla apantis agrısı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim korkuyorum
Aa senin Bebek baya önde gidiyor diye biliyordum, şaşırdım şimdi. Endişelenme daha vakti var, büyür.Yaaa bende kac gundur bunu kafaya taktim hiiic saglikli seyler yiyemiyorum,tek yedigim saglikli sey kahvaltida peynir bide aksam yemeginde ne yaptiysam ://
yumurta agzima suremiyorum,sut yogurt ogluma hep veririm ama kendim canim isterse hatta bu yuzden sanki karnimdakine haksizlik ediyormusum gibi geliyor(
sali gunu kontrolum vardim bebegin kilosu iyi(1230 gr olmus masallah) ama bana hep kedi yavrusu gibi bi bebek dogurcakmisim gibi geliyor ://
yaaa bilmiyorum cok hareketli oldugum zaman vucutum ısınınca başlıyor aksamda soguk koydum gecti 28 haftalık hamileyim önceki dogumum sezeryan yeriyle sıkıntı var desem sadece sag taraftamı agrı olur bilmiyorum yemek davetinde gidemedimde bugün insallah gidicem cevabın icin tesekürlerCanim apandisit agrisini bilmiyorum ama annem ameliyat olmus ve o da hep derdi soguk koyun agri hafiflerse olabilir diye. Bence bir doktora gorun. Insallah degildir
:))) detayli yaptirinca normal cikmisti simdilik sadece 10gun falan onde :))Aa senin Bebek baya önde gidiyor diye biliyordum, şaşırdım şimdi. Endişelenme daha vakti var, büyür.
kızlaaaaaaar yaaa biraz önce müdürüm geldi şantiyeye işlerle ilgili plan yaparken eylül ayına geldi konu. kurban bayramı tatili dönüşü o işe başlanır dedi. bizim şoför doğum izninde olacak nasıl başlasın diye atladı veeeeee müdürüm doğumdan sonra 20 gün gibi kendini toparla işe gel, bebeğide getirirsin ofisi ayarlarız diye planlara başladı . tüm gün kalmazsın erken gidersin diyede iyilik yapmayı unutmadı
DIPTISDIPTIS canım ya sen bu şeker dem Anlıyordun. açlık sabah ölçtüm 103 çıktı kahvaltı yaptıktan bi saat sonra ölçtüğüm 132 . yani açlık sıkıntı onu nasıl düşürebilirim. bide burada ki Dr lar çok kıl insülin kullanmak istemiyorum hiç. akşam yemekten sonra yarım saat yürüdüm ve akşam yatmadan bana ya süt ya yoğurdu iki bisküvi ile tüket öyle yat dedi. acaba ondan mı yüksek çıktı napabilirim ya fikrin var mı
evet canım ya 18 ine kadar düşürmem lazım yoksa insülin verecekler. bi deniyim olmazsa diyetle de olmuyor anlamıyorum yaCanım tarçının şekeri düzenlediğini duydum , bir dene istersen.diyet yapıyorsun değil mi?
günaydın hanımlar nasılsınız benimde sol bacakta ciddi bir ağrı var. topallatıyor beni. vücudum hiç görmediği kiloyu görünce dengesi şaştı sanırım
Günaydın kızlar
Çılgınlar gibi kaşınıp çatlamaya başladım.
31. hafta ve 8 kg olduKesinlikle haritaya döneceğimi düşünüyorum
Ne krem ne nemlendirici işe yaramıyor mis gibi çatlıyorum
İyice belirginleşmeden gidip bikini giyerek yüzmem lazım
ay canım ya burada ki dr ları görsen kafayı yedirtirler. bana verdikleri listede açlık 90 ve aşağısı tokluk 140 ve aşağısı olmalı. yoksa insülin dediler. sabah kalkar kalkmaz canım bişi istemiyor. kahvaltı niyetine conflex biraz sütle sence nasıl bir tercih canım yaÇok özür dileyerekdiyorum arkadaşım. 20 günlük bebeğin şantiyede işi ne acaba. Yasal hakkın var illaki zorunlu olarak kullandıracaklar ama insanı huzursuzluk kaplar ister istemez.
İki değerinde gayet normal. İnsüline ihtiyaç duyulacak ölçümler değil ki. Açlık 100-110 ve 1. saat tokluğum 150-180 arası çıkıyor benimona rağmen sadece rutin diyet yapıyorum. Öyle abartılı birşey değil çıkan sonuçların
evet canım ya 18 ine kadar düşürmem lazım yoksa insülin verecekler. bi deniyim olmazsa diyetle de olmuyor anlamıyorum ya
bana ağrı demeyin valla kızlar ağrıların doruk noktası bende. affedersiniz belden aşağı vajina popom hepsi ağrıyor. dünden beri benim de sol bacağım ağrıyor. zaten ben penguen gibi yürüyorum ağrıdan.daha iki gün önce Dr a sol tarafım komple ağrıyor dedim normal dedio agridan bende de var.. cicim aylarimiz bitti herhalde bundan sonrasi oram agriyo buram agriyo demekle gececek :)) saglikla gelsin de kuzucuklar sonuna geldik artik..
canım ya çok korkak biriyim evde şeker ölçerken bile parmağından yapamıyorum şekilden şekile giriyorum. insülin hiç yapamam gibime geliyor. o kadar ağrılarım oldu parasetamol bile kullanmadım. ilaç sektöründe çalışınca herhalde ilaca karşı alerjim var hele iğnesaglikli olun da inusilinden o kadar korkma. ben de kontroldeyim dikkatli besleniyorum. yukletme yapmadi doktorum ama abarttigim bi kac gun yukselince haftada 3 gun takip verdi. yuksek cikarsa inusilin veririz dedi. bebegin sekerden etkilenmesindense senin dikkat etmen ya da inusilinle yukselen sekere mdahale etmen cok daha iyi. dunyanin sonu gibi dusunme inusilin kullanmayi sonucta ikinizin de iyiligi icin...
Belki bebis sagdadir o yuzden agriyi ordan hissediyorsunduryaaa bilmiyorum cok hareketli oldugum zaman vucutum ısınınca başlıyor aksamda soguk koydum gecti 28 haftalık hamileyim önceki dogumum sezeryan yeriyle sıkıntı var desem sadece sag taraftamı agrı olur bilmiyorum yemek davetinde gidemedimde bugün insallah gidicem cevabın icin tesekürler
Bende ayni durumdayim canim +13 le bel gogus catladim. Karnimda henuz gorebildigim birsey yok. Napalim bebislerimiz icin degerGünaydın kızlar
Çılgınlar gibi kaşınıp çatlamaya başladım.
31. hafta ve 8 kg olduKesinlikle haritaya döneceğimi düşünüyorum
Ne krem ne nemlendirici işe yaramıyor mis gibi çatlıyorum
İyice belirginleşmeden gidip bikini giyerek yüzmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?