Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm kızlar bende tam sağ tarafmdaki agrıyı yazaym diye girdim iki gündür bendede var böyle kasılma falan degin biliyor sezeryan yerim dikisin üstü ama solda yok bisey sag tarafta uyuşuyor gibi değişik bi agrı bide soguk bisey koyunca geciyor ,bide akşam ağrıyor cogunlukla apantis agrısı nasıl oluyor yazarsanız sevinirim korkuyorum

Canim apandisit agrisini bilmiyorum ama annem ameliyat olmus ve o da hep derdi soguk koyun agri hafiflerse olabilir diye. Bence bir doktora gorun. Insallah degildir

Aa senin Bebek baya önde gidiyor diye biliyordum, şaşırdım şimdi. Endişelenme daha vakti var, büyür.

günaydın hanımlar nasılsınız benimde sol bacakta ciddi bir ağrı var. topallatıyor beni. vücudum hiç görmediği kiloyu görünce dengesi şaştı sanırım

Canim apandisit agrisini bilmiyorum ama annem ameliyat olmus ve o da hep derdi soguk koyun agri hafiflerse olabilir diye. Bence bir doktora gorun. Insallah degildir
yaaa bilmiyorum cok hareketli oldugum zaman vucutum ısınınca başlıyor aksamda soguk koydum gecti 28 haftalık hamileyim önceki dogumum sezeryan yeriyle sıkıntı var desem sadece sag taraftamı agrı olur bilmiyorum yemek davetinde gidemedimde bugün insallah gidicem cevabın icin tesekürler

Aa senin Bebek baya önde gidiyor diye biliyordum, şaşırdım şimdi. Endişelenme daha vakti var, büyür.
:))) detayli yaptirinca normal cikmisti simdilik sadece 10gun falan onde :))
Ben saglikli beslenipte bebek zayif olsa sorun etmem ama dogru duzgun yemiyince kendimi sucluyorum
Senin kiz nasil?aramizda neredeyse 1ay var :)) senin doguma daha az kaldi heycanlimisin?

Çok özür dileyerek diyorum arkadaşım. 20 günlük bebeğin şantiyede işi ne acaba. Yasal hakkın var illaki zorunlu olarak kullandıracaklar ama insanı huzursuzluk kaplar ister istemez.

İki değerinde gayet normal. İnsüline ihtiyaç duyulacak ölçümler değil ki. Açlık 100-110 ve 1. saat tokluğum 150-180 arası çıkıyor benim ona rağmen sadece rutin diyet yapıyorum. Öyle abartılı birşey değil çıkan sonuçların

günaydın hanımlar nasılsınız benimde sol bacakta ciddi bir ağrı var. topallatıyor beni. vücudum hiç görmediği kiloyu görünce dengesi şaştı sanırım

o agridan bende de var.. cicim aylarimiz bitti herhalde bundan sonrasi oram agriyo buram agriyo demekle gececek :)) saglikla gelsin de kuzucuklar sonuna geldik artik..

gecmis olsun canim genetikte varsa oluyor malesef :)) sikma canini hic yapabildigin kadar nemlendir derinlesmesin..

ay canım ya burada ki dr ları görsen kafayı yedirtirler. bana verdikleri listede açlık 90 ve aşağısı tokluk 140 ve aşağısı olmalı. yoksa insülin dediler. sabah kalkar kalkmaz canım bişi istemiyor. kahvaltı niyetine conflex biraz sütle sence nasıl bir tercih canım ya

evet canım ya 18 ine kadar düşürmem lazım yoksa insülin verecekler. bi deniyim olmazsa diyetle de olmuyor anlamıyorum ya

saglikli olun da inusilinden o kadar korkma. ben de kontroldeyim dikkatli besleniyorum. yukletme yapmadi doktorum ama abarttigim bi kac gun yukselince haftada 3 gun takip verdi. yuksek cikarsa inusilin veririz dedi. bebegin sekerden etkilenmesindense senin dikkat etmen ya da inusilinle yukselen sekere mdahale etmen cok daha iyi. dunyanin sonu gibi dusunme inusilin kullanmayi sonucta ikinizin de iyiligi icin...

o agridan bende de var.. cicim aylarimiz bitti herhalde bundan sonrasi oram agriyo buram agriyo demekle gececek :)) saglikla gelsin de kuzucuklar sonuna geldik artik..
bana ağrı demeyin valla kızlar ağrıların doruk noktası bende. affedersiniz belden aşağı vajina popom hepsi ağrıyor. dünden beri benim de sol bacağım ağrıyor. zaten ben penguen gibi yürüyorum ağrıdan.daha iki gün önce Dr a sol tarafım komple ağrıyor dedim normal dedi

canım ya çok korkak biriyim evde şeker ölçerken bile parmağından yapamıyorum şekilden şekile giriyorum. insülin hiç yapamam gibime geliyor. o kadar ağrılarım oldu parasetamol bile kullanmadım. ilaç sektöründe çalışınca herhalde ilaca karşı alerjim var hele iğne bu halde bide normal yapacam

Belki bebis sagdadir o yuzden agriyi ordan hissediyorsundur

Bende ayni durumdayim canim +13 le bel gogus catladim. Karnimda henuz gorebildigim birsey yok. Napalim bebislerimiz icin deger

günaydın hanımlar...
ağrılı sancılı olanlar acaba bu ağrılar sürekli mi yoksa aralıklı ve yerleri değişken miii?....
ben bir an için kasık ağrısından yerimden kalkamıyorum ama biraz sonra hamile olduğumu unutup koşuyorum. mesela sabah ayağıma kramp girdi resmen ağladım annem masaj yaptı, kramp geçince 5 dk içinde hazırlanıp evden çıktım hemde koşaradım. bazen kendimi az dinliyorum vücudumun bana verdiği uyarıları kaçırıp bebeğe zarar veriyormuyum diye vicdan azabı duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…