Geçmiş olsun canım, benim kaç gündür sağ göğsümün altı yan tarafıma doğru ağrıyor, zaten yanlarıma yatmaktan gına geldi, Allahım yardım etsin bize.Son 3 ay ağrılara merhaba diyoruz sanirim :) benimde arada Bi sağ tarafım agriyordu sırtım da. Meğer sağ böbreğimde genişleme varmis hamilelikten ötürü rahim baskı yapıyormuş. Sağ tarafıma yatmayı yasakladı doktor. Yanı yalnızca tek yok yatacağım artıkdoğumdan sonra geçer Dedi bakalım var mı aranızda anneler boyle Bi rahatsızlık yasayan
Başkalaşım geçiriyoruz resmen:) son 2 ay bakalım, daha neler olacak:)Kıl canım, ayrıca kılın altında da kahverengi bir çizgisi var.
Gözün aydın canım, maşallah minik tombişe, sağlıkla gelsinler inşallah...Bence seninki de çok güzel canım. Ben kilolu başladığım için sanırım çok gitmiyor. Bir de galiba biraz anneme çekmişim. O da 9-10 ile bitirmiş iki hamileliğini. Aman sağlıklı doğsunlar da hiç dert değil. Hepsi gider doğumdan sonra. Kızların kilosu aynen maşallah diyeyim. Annesinin doğum kilosunu(1400 gr) geçmiş.biraz içim rahatladı tombikleştiğini duyunca.
Maşallah canım, bizim randevuya 11 gün var, çok özledikkk, sizler ne güzel hasret gidermişsiniz, fotosu yok mu prensin?Kizlar oglusumu gordum bugun.kilomuz 1171 gr boyumuz 37 cm olmusuzhersey yolunda gelisimimiz iyi.dadece sikintimiz benim aldigim kilo.toplamda 10 kilo aldim ve doktorum dikkat etmemi soyledi ve moralim bozuldu.saglikli beslenmeye karsilik aldigim kilo malesef bu Ben gebelik sekeri yuklemesi yaptirmamistim.aclik tokluga tekrar bakildi aclik 78 tokluk 72 cikti.buda sasirticiydi.doktorumda sasirdi bilgisi olan arkadaslar sizce bir sorun yaratir mi?
evet cnm enfeksiyondan korktum biraz birde surekli hareket halinde oluyorum diye denizde korktum biraz yoruldum cunkuİyi tatiller beybi, denizin bir zararı yok deniliyor, havuz tavsiye edilmiyor, neden endişe ediyorsun, enfeksiyon riskinden filan mı?
Bioderma türkiyede var biliyorsundur canım, ben de white objective serisini kullanıyorun, ben de expigmentle lekeyi soldurmuştum biraz, güneşlenince beliriyor, geçen gün göğüs ucumda kuruluk, kaşıntı olunca doktorum dermatoloğa yönlendirdi, gitmişken lekeyi de sordum, doğumdan sonra süt verme döneminde çözeriz takma kafana dedi, içimi rahatlattı, hafif pudrayla bile kapanıyor ama sürekli gğüeşten korumak zor iş iştecnm solante kullandim bir donem simdi yurtdisinda bioderma diye bir urun gonderdi babam kiziminki 50 faktor benim ki 100 ... expigment kullaniyordum o baya soldurmustu cillerimi hamile kalinca biraktim su an ama yuzum omuzum ve kollarim cil icinde
Durağanlıktan daha iyidir bence, olumsuz düşünme hiç, ani, ters bir hareket yapmadıktan sonra endişe etmeye gerek yokevet cnm enfeksiyondan korktum biraz birde surekli hareket halinde oluyorum diye denizde korktum biraz yoruldum cunku
Kaşıntı hiç yok canım karnımda, ama gergin, hem de çok gerginn, annem 4 doğumu ardarda yapmış, hiç çatlağı yoktu, inşallah ben de çatlamam.cnm biraz genlerle de alakali...bol sivi tuket ve nemlendir surekli karin ve yan taraflari kasindigi zaman da kasima pamuga hafif kullandigin kremden koy oyle yavasca kasi ..
Var teyzesi hemen atiyorum resmimizi.Insallah sizede zaman cabuk gecer ve prensinizi gorursunuzMaşallah canım, bizim randevuya 11 gün var, çok özledikkk, sizler ne güzel hasret gidermişsiniz, fotosu yok mu prensin?
canım ya benim de sağ göğsümün altı ağrıyor ilk zamanlar dedim sutyen mi yapıyor çıkarıyorum yok alakası yok. ya da diyorum bebiş baş aşağı döndü ayaklarıyla baskı yapıyor öyle olmasını istiyorum ya ağrım acaba psikolojik mi dicem nerdeyseGeçmiş olsun canım, benim kaç gündür sağ göğsümün altı yan tarafıma doğru ağrıyor, zaten yanlarıma yatmaktan gına geldi, Allahım yardım etsin bize.
Son 3 ay ağrılara merhaba diyoruz sanirim :) benimde arada Bi sağ tarafım agriyordu sırtım da. Meğer sağ böbreğimde genişleme varmis hamilelikten ötürü rahim baskı yapıyormuş. Sağ tarafıma yatmayı yasakladı doktor. Yanı yalnızca tek yok yatacağım artıkdoğumdan sonra geçer Dedi bakalım var mı aranızda anneler boyle Bi rahatsızlık yasayan[/QUOT
Benimde sağ böbregimde büyume var hep sol tarafma yatyorumSon 3 ay ağrılara merhaba diyoruz sanirim :) benimde arada Bi sağ tarafım agriyordu sırtım da. Meğer sağ böbreğimde genişleme varmis hamilelikten ötürü rahim baskı yapıyormuş. Sağ tarafıma yatmayı yasakladı doktor. Yanı yalnızca tek yok yatacağım artıkdoğumdan sonra geçer Dedi bakalım var mı aranızda anneler boyle Bi rahatsızlık yasayan
Kontrol et kendini ama stresede sokmaBu sabah erken kalktim 2 defa basım döndü. Tansiyonim 9/4 du tuzlu bisiler yedim düzeldi. Ama dunde bi ara oyleydim. Acayip karnım gergin sis midem kaburgalarimi zorluo. sağa sola dönüşte kasıklarda batma hissediyorum . Bugün bebeklerin hareketlerini hissettiğini hatırlamıyorum. Çok uyuyup uyandım. Ama bu saate cosarlardi. Dün doktirdaydik yasiolardi bugün bisi olmuş olsa anlarmiyim ben ? Hergun doktora gitmek psikolojisi bozuo paArtesi randevumum var bekloyim diorum
Bende bugün aynı şeyi dusunuyorum yarin ola hayrola. Okadar siskinimki gaz kabızlık etselerde anlamak gibi karnım 4 tane daha fazla gibi. Nefesim kesilip kaburgalarimi sikisio şimdi ilaç aldım bakalım fayda gorucekmiuikKontrol et kendini ama stresede sokma
Benimde bazen oluyor karnimi oynatiyorum tatli yiyorum ysn yatiyorum bsnamisin demiyor
ama seyi farkettim eger bende gaz veya kabizlik varsa(cok ozur dilerim boyle acik yazdigim icin) bebis neredeyse hareket etmiyor(kan ilaclari bagirsaklarimi cok etkiliyor)
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları
Arkadaşlar birşey dünden beri moralimi bozuyor sizlerle de paylaşmak istiyorum dün kontrolümüz vardı ve dün 28+0 dım bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş 1 kilo 450 gr olmuş 38cm boyu dedi beklemiyordum bu kadar arayı açmasını bi yandan sevinirken bi yandan tedirgin oldum neden bu kadar iri diye çok şükür şeker çıkmadı bende evde de takip ediyorum hep normal seyrinde ama nette bakınca da iri bebekleri olanlarda şeker çıkmış hep ne yapsam tekrar mı yükleme yaptırsam acaba bebeğim de başka bir sorun olsa söylerler diye düşünüyorum 10 günde 1 kontrolüm var bi doktorun gözünden kaçsa diğeri fark eder diye düşünüyorum ama hepsi de gayet iyi sağlıklı falan diyorlar inşallah da öyledir ama ister istemez moralim bozuldu sağlıcakla bir doğsa da rahatlasam inşallah :)
Aranızda benim gibi bebeği önden gidenler varsa ve içimi rahatlatırsa çok dua ederim gerçekten
Herkese günaydın ve iyi hafta sonları
Dün yazmıştım benimki de iki hafta öne geçti diye. Doktor gayet sağlıklı dedi bana da. Ayrıca bebeğin iri olması tek başına şekere riayet etmiyor. Bebeğin suyu, senin vücuttaki ödemin, en önemlisi kan şekeri seviyen ki zaten çıkmamış diyorsun. Bu durum sadece doğum tarihini biraz öne alır. Onda bile doktorum bazen son haftalarda bebeğin kilo alımı yavaşlar ve önceden beklediğimiz tarihte de doğum gerçekleşebilir demişti. İçini ferah tut. Doktorlar ne derse doğrudur :)Arkadaşlar birşey dünden beri moralimi bozuyor sizlerle de paylaşmak istiyorum dün kontrolümüz vardı ve dün 28+0 dım bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş 1 kilo 450 gr olmuş 38cm boyu dedi beklemiyordum bu kadar arayı açmasını bi yandan sevinirken bi yandan tedirgin oldum neden bu kadar iri diye çok şükür şeker çıkmadı bende evde de takip ediyorum hep normal seyrinde ama nette bakınca da iri bebekleri olanlarda şeker çıkmış hep ne yapsam tekrar mı yükleme yaptırsam acaba bebeğim de başka bir sorun olsa söylerler diye düşünüyorum 10 günde 1 kontrolüm var bi doktorun gözünden kaçsa diğeri fark eder diye düşünüyorum ama hepsi de gayet iyi sağlıklı falan diyorlar inşallah da öyledir ama ister istemez moralim bozuldu sağlıcakla bir doğsa da rahatlasam inşallah :)
Aranızda benim gibi bebeği önden gidenler varsa ve içimi rahatlatırsa çok dua ederim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?