Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşeklür ederim canımm,çok şükür. Sen de dün yazmışsın doktor da aynısını tavsiye etti, sürekli de ishal olduğum için su dengesini korumam gerekiyor. İnşallah taş çıkmaz diye dua ediyorum.

canım çok geçmiş olsun,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişleri inşallah, dikkat et kendine çok
Çok sağol canım, inşalah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize, önceki gün rüyamda emziriyordum, dün de hastanede geceleyince çok değişik bir ruh haline girdim. Siz de dikkat edin kendinize, sağlıkla kalın.

Çok sağol canım,her gün başka yerim ağrıyor zaten böbrek taşı hiç aklımızda yoktu, inşallah taşımız filan yoktur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim canım, artık dinlenmeye çalışacağız, oğluş şimdiden söz dinlemiyor teyzesi,azıcık aceleci kime çektiyse

cnm nasil bir sanci oluyor..ya bende gaz sksmasi gibi agri var alt karin bolgemde hani sanki afedersin buyuk wc varmis gibi..o tarz bi agri mi..ben midemi usuttum diye dusundum onemsemedim ama bilemedim ki simdi stres oldum nasil ayirt edecez bu sancilari

cnm genelde hamilelikte mKat catlagi olabiliyor kabiz olmamaya dikkat et

Ayy cok sagol cnm benim normal dogum yapmam sart zaten bakacak kimse yok katinvalide uzak annem calisiyo izin konularida sikintili malum hastane personeli oldugundan normal dogum yaparim ins bu aralar cok sancilaniyorum ins zamaninda gelir bebis yarin kontrole gitmeyi dusunuyorum ins hersey normal olur

Hanımlar cektirdiginiz 3 boyutlu mu oluyor ultrason bebekler net olarak görünüyor ya onları nerede cektiriyorsunuz ayrı bir ücreti var mı ? Benim şimdiye kadar hiç öyle çekilmedi çok istiyorum çektirmek. Cektirenlerden istanbuldan olanlar yazabilir mi hangi hastane bide fiyatı ne acaba?

Canim benimki bayramdan beri donmus durumda ama dr henuz belli olmaz dedi. Sen de umudunu kesme donebilir doguma kadar

Oh oh ne guzel tombislesmis bebisin. Herhalde
sancinla ilgili kotu bisi de cikmamis, sevindim canim. bildigim kadariyla daha bas asagi donme olasiligi yuksek, canini sıkma bence.

Oh oh ne guzel tombislesmis bebisin. Herhalde
sancinla ilgili kotu bisi de cikmamis, sevindim canim. bildigim kadariyla daha bas asagi donme olasiligi yuksek, canini sıkma bence.
keşke ya burda normal doğum hep destekliyorlar. bide tekiz eşimle hiç ameliyat la uğraşmak istemiyorum ya umarım döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…