Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Tüm arkadaşlara gecmis olsun..benide bir panik aldi simdi"
((benimde bel agrim var..gobegim altinda sanci oluyor cok zor yuruyorum..ama kasilma nasil oluyor..yoksa yasadigim sey sanci degil kasilmada ben mi anlamiyorum(( su gelince az az mi geliyor yoksa hepsi birden mi geliyor..bu durumda hemen hastaneye mi gitcez napicaz bizzz((

Yaaaa artık dogumdu sancıydı haberleri almaya başladıgımıza göre sona yaklaşıyoruz.. Allahımm bütün bebişleride anneleride sag salim yuvalarına dönmeyi nasip etsin.. Hem çok merak ediyorum bebegimi çok özledim diyip duruyorum sanki yıllardır kucagımdaymış gibi hemde göbegimi onun hareketlerini tekmelerini özleyeceğim.. Yavrum benim hareketlerini hissederken bana aittin seni nasıl paylaşıcam ben başkalarıyla (kıskanç bir anne olucam galiba

aynen canım benim bütün korkularımı yazmışsı .benim de bazen belim kasığım ağrıyor nasıl anlıcaz diye düşünüp duruyorum. su az mı çok geliyor ne zor işler

canım ya bende öyleyim sabit uzandım mu oturdum mu kalkarken sanki sakatım . ayağımı kaldırıp indiremiyorum. sabaha kadar da uzun süre hareketsiz kaldığımız için zorlanıyoruz. gece tuvalet için kalktığımda eşimin ödü kopuyor sanki yürüyemeceksin düşeceksin gibime geliyor diyor. şu son günler daha zor yaaaa

kızlar ya bide utanarak soruyorum benim arka deliğimde ağrıyor bu son dönemler de . baskı oluyor sanki. siz de de var mı ? kabız olacam sanıyordum öyle bir sıkıntı da yok önlemimi alıyorum. normal mi bu. vajinal ağrı yetmedi bide bu ya

Canım benimm, çok sağolll, dün akşam 7 den gece yarısına kadar olan süre film gibiydi, dışarıdan kendimi izliyor gibiydim, bebişi herhalde kucağımıza alıp eve döneceğiz dedim kendi kendime bir ara. Hamilelikte organlar da çok sılıştığı için ultrasonda böbreklerde bir şey göremedi, pztsi radyoloji uzmanı üst batın ultrasonu çekecek, inşallah bir şey çıkmaz canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah, oğluş süprizi seviyor galiba teyzesi:)

V vendetta42 Beyazmelek16 kızlar doktorunuza mutlaka sorun bende aynı şikayetler vardı magnezyum eksiktir dedi başlattıı 1 ay geçti geçen hafta aynı şikayetlerle artık dayanılmaz oldugu için gece agrıdan uyuyamıyorum diye tekrar gittim ortopediye gönderdi belimde kayma oluşmuş bel fıtıgında var dedi sol kalça sabit kaldıgımda dönerken adım atarken kitleniyordu. Bant falan yapıştırdılar belime dogumdan sonra bel fıtıgıyla ilgili detaylı bakılıcak belime. Ama çok büyük ihtimalle dogumdan sonra geçiyo bebek agırlık yaptıgı için oluyo bunlar dedi doktor bana

Çok teşekkür ederim kuzum, çok şükür iyiyiz,sata göre 31+5 günlük 2250 gram, 2 hafta önde dedi yine doktor. Bol sıvı alımı önerdi, istirahat demedi canım, benim doktor aksine hareket diyor hep. Sağlıkla kalın canım siz de, öperim.

)

canım çok geçmiş olsun . nst 20 25 demişsin kaç olunca riskli oluyor ki çok panik yaptım ya. lütfen kendine dikkat et sağlıkla kall
Canımmm çok sağoll, ilk bağlandım 15 civarıydı, hemşire iyi dedi, kaç olursa riskli dedik, 25-30-40 riskli dedi, 5 dk sonra 25 lere çıktı,ara ara da 30lara, serum bağladılar, 20 civarında devam etti, sıkıntı görmedi doktorum. Doğum esnasında 100leri buluyormuş. Siz de kendinize dikkat edin kuzum,sağlıkla kalın.

Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun, senin epey yüksek çıkmış nstde. Ben de herhangi bir extra durum da yoktu, dün sabah sancıyla uyandım, gün boyunca da ara ara sıkıştırdı.hamilelik boyunca sürekli bir yerim ağrıdığı için önce umursamadım ama sonra kasılma olduğunu anladım. Doktor da son trimesterde her ağrı önemli bizim için dedi zaten, iyi ki gitmişiz.
Eşinle problemi çözmenize de çok sevindim, hamilelikte moral gerçekten çok önemli. 15 temmuzda herhalde babam ve oğlum filminin 2. Cisini benimle çekiyoruz dedim eşime. Eşinin izni de güzel denk gelmiş, gönlünüzce olur inşallah canım.

Teşekkür ederim tatlım, çok şükür hala tek bedende 2 canız, kucağımıza alacağız diye ara ara konuştuk eşimle. Taş da çıkmaz şnşallah, bugün sancı filan yok bakalım, artık enerjiyi tasarruflu kullanmak gerekiyor herhalde, kendinize dikkat edin canım siz de, öperim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…