Msj ini simdi okudum Allah yardimcin olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var suyum geldi yatışım yapıldı erken doğum dua edin çok
aynen canım benim bütün korkularımı yazmışsı .benim de bazen belim kasığım ağrıyor nasıl anlıcaz diye düşünüp duruyorum. su az mı çok geliyor ne zor işlerTüm arkadaşlara gecmis olsun..benide bir panik aldi simdi"
((benimde bel agrim var..gobegim altinda sanci oluyor cok zor yuruyorum..ama kasilma nasil oluyor..yoksa yasadigim sey sanci degil kasilmada ben mi anlamiyorum (( su gelince az az mi geliyor yoksa hepsi birden mi geliyor..bu durumda hemen hastaneye mi gitcez napicaz bizzz ((
canım ya bende öyleyim sabit uzandım mu oturdum mu kalkarken sanki sakatım . ayağımı kaldırıp indiremiyorum. sabaha kadar da uzun süre hareketsiz kaldığımız için zorlanıyoruz. gece tuvalet için kalktığımda eşimin ödü kopuyor sanki yürüyemeceksin düşeceksin gibime geliyor diyor. şu son günler daha zor yaaaaYa bu bel ve kalcamdaki agri neredeyse 1 hafta olacak gecmiyor. Ozellikle sabahlari yataktan cok zorlanarak kalkiyorum. Resmen kilit durumdayim. Birde sabit olarak dikildigimde kilitleniyorum. Mesela mutfak tezgahinda islenirken kilitlenip kaliyorum kimildayana kadar cok canim aciyor. Duz yolda yuruyunce aciliyor biraz agri kalmiyor. Ne yapabilirim acaba bileniniz var mi. Kontrolumde cumartesi 1 hafta daha ayni sekilde nasil dayanacagim yaaa
Canım benimm, çok sağolll, dün akşam 7 den gece yarısına kadar olan süre film gibiydi, dışarıdan kendimi izliyor gibiydim, bebişi herhalde kucağımıza alıp eve döneceğiz dedim kendi kendime bir ara. Hamilelikte organlar da çok sılıştığı için ultrasonda böbreklerde bir şey göremedi, pztsi radyoloji uzmanı üst batın ultrasonu çekecek, inşallah bir şey çıkmaz canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah, oğluş süprizi seviyor galiba teyzesi:)Ooohhh çok şükür canım yaaa belki yazmışssın diye uyumadan gireyim dedim aklım sendeydi.inşallah pazarteside bişey çıkmaz.rabbim sağlıcakla kucağına vaktinde almayı nasip etsin.ama senin oğluş biraz hızlı annesi dikkatli ve temkinli ol ,süprizleri sevicek heralde
Çok teşekkür ederim kuzum, çok şükür iyiyiz,sata göre 31+5 günlük 2250 gram, 2 hafta önde dedi yine doktor. Bol sıvı alımı önerdi, istirahat demedi canım, benim doktor aksine hareket diyor hep. Sağlıkla kalın canım siz de, öperim.sinemnur canim tekrar cok gecmis olsun. Elim telefonda surekli haber var mi diye foruma giriyordum. Cok sukur iyisiniz. Kontrollere daha sık mi gideceksin simdi? Isten izin alcak misin? Sanirim doktorun istirahat onermistir. Yorma kendini, hep iyi seyler düşün. Oglusunda annesi de cok güçlü masallah hicbisicik olmaz size. Saglikla kalin canim.
Canımmm çok sağoll, ilk bağlandım 15 civarıydı, hemşire iyi dedi, kaç olursa riskli dedik, 25-30-40 riskli dedi, 5 dk sonra 25 lere çıktı,ara ara da 30lara, serum bağladılar, 20 civarında devam etti, sıkıntı görmedi doktorum. Doğum esnasında 100leri buluyormuş. Siz de kendinize dikkat edin kuzum,sağlıkla kalın.)
canım çok geçmiş olsun . nst 20 25 demişsin kaç olunca riskli oluyor ki çok panik yaptım ya. lütfen kendine dikkat et sağlıkla kall
Çookkk sağol tatlım, amin inşallah, sağlıkla bir kavuşsaydık kuzulara:) siz de dikkat edin kendinize...sinemnur çooook geçmiş olsuunn dikkat et kendinee ayy sag salim alsak şu minnoşlarıı her ay bir korku yaşatıyorlar bizlere
Amin canım hepimizin inşallah, biz iyiyiz çok şükür, senden müjdeli haberi bekliyoruz, sağlıkla gelsin meleğimiz inşallah, suyum geldi dedin, ne durumdasın, çok merak ediyorum seni.sinemnur sen de zor bi gün geçirmişsin Can'ım allah yardımcın olsun
Canım çok şükür iyiyiz,azıcık korkuttu bizi yaramaz, öpüyorum sizi:))cnm ya ins sorunsuz atlatirsin bu sureci..aklimiz hep sizdeydi wc ye kalktim direk kk ye girdim bi haber var mi diye cok sukursinemnur dan iyi haber aldik darisi sana ins..
Çok sağol canım, Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Cok sukur cok sewndim iyi olmaniza.Cok gecmis olsun rabbim korusun sizi ve bizleri.kendinize cok iyi bakin
Teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz kolay atlatırız bu zorlu son günleri...Geçmiş olsun. İnşallah sende iyi olursun.
Sağol sağlim kucağına al inşallah
Çok sağol canım, sana da çok geçmiş olsun, senin epey yüksek çıkmış nstde. Ben de herhangi bir extra durum da yoktu, dün sabah sancıyla uyandım, gün boyunca da ara ara sıkıştırdı.hamilelik boyunca sürekli bir yerim ağrıdığı için önce umursamadım ama sonra kasılma olduğunu anladım. Doktor da son trimesterde her ağrı önemli bizim için dedi zaten, iyi ki gitmişiz.sinemnur ve @Candy1Candy dün tüm gün çamaşır işiyle uğraştığım için foruma girememiştim. Akşam yatmadan baktım ama anca 5-6 sayfasını okuyup yorgunluktan uyuya kalmışım. Sabah kalkınca haberlerinizi aldım. Çok geçmiş olsun ikinize de.
@Candy1Candy ne durumdasın şuan? Tüylerim diken diken oldu. Bizi habersiz bırakma.
sinemnur ben 31. haftada eşimle bir problem yaşadım. Doktor karnımın sertliğinden hoşlanmadı muayenede. Nst istedi. 38-39 çıktı kasılmalarım. Doktorum baya endişelendi. 3 günde bir proluton vuruldum. Sonra hem iğnelerden hem de eşimle aramızın düzelmesinden sanırım 33. hafta nstde 20 civarı çıktı hep. Hamilelikte moralin önemli olduğunu biliyordum ama yaşayınca daha iyi anlıyor insan. Aynı şiddette kasılmaları bir de darbe teşebbüsü gecesi yaşadım. Çok şükür onu da atlattım. Artık vaktinden önce doğurmam gibi hissediyorum. Hatta 4-5 gün geç gelirse eşimin doğum izni bayram tatiliyle birleşiyor, güzel olur:)
Çok şükür canım, inşallah hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsin yavrular, sağlıkla kalın kuzum.Cok sukur canim hayirli haberlerle döndün. Rabbim biraz daha musade eder ınsaallah bebislerimize
Teşekkür ederim tatlım, çok şükür hala tek bedende 2 canız, kucağımıza alacağız diye ara ara konuştuk eşimle. Taş da çıkmaz şnşallah, bugün sancı filan yok bakalım, artık enerjiyi tasarruflu kullanmak gerekiyor herhalde, kendinize dikkat edin canım siz de, öperim:)))sinemnur çok merak ettik seni, taş filan demişsin inşallah pazartesi iyi haberler alırsın, Allah yardımcın olsın canm, oğluşunda iyiymiş çok şükür, bol bol dinlen kendini çok yorma, işi sen olmadan da yaparlar merak etme sen ve oğlun daha önemli
Teşekkür ederim kuzum ya inşallah tekrarlamaz, korkmadım desem yalan olursinemnur çok geçmiş olsun tatlım. Umarım tekrarlamaz bir daha.
@Candy1Candy dualarımız seninle canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?