Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hepinizden allah razı olsun kızlar herkese dua ediyorum siz de edin Sabah açıklık yoktu ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdi 2 cm açıklık var çok hafiften ağrı var gibi
cnm ya ins sorunsuz atlatirsin bu sureci..aklimiz hep sizdeydi wc ye kalktim direk kk ye girdim bi haber var mi diye cok sukur sinemnur dan iyi haber aldik darisi sana ins..

Cok sukur cok sewndim iyi olmaniza.Cok gecmis olsun rabbim korusun sizi ve bizleri.kendinize cok iyi bakin

Geçmiş olsun. İnşallah sende iyi olursun.

sinemnur sen de zor bi gün geçirmişsin Can'ım allah yardımcın olsun

Sağol sağlim kucağına al inşallah

sinemnur ve Candy1Candy dün tüm gün çamaşır işiyle uğraştığım için foruma girememiştim. Akşam yatmadan baktım ama anca 5-6 sayfasını okuyup yorgunluktan uyuya kalmışım. Sabah kalkınca haberlerinizi aldım. Çok geçmiş olsun ikinize de.
Candy1Candy ne durumdasın şuan? Tüylerim diken diken oldu. Bizi habersiz bırakma.
sinemnur ben 31. haftada eşimle bir problem yaşadım. Doktor karnımın sertliğinden hoşlanmadı muayenede. Nst istedi. 38-39 çıktı kasılmalarım. Doktorum baya endişelendi. 3 günde bir proluton vuruldum. Sonra hem iğnelerden hem de eşimle aramızın düzelmesinden sanırım 33. hafta nstde 20 civarı çıktı hep. Hamilelikte moralin önemli olduğunu biliyordum ama yaşayınca daha iyi anlıyor insan. Aynı şiddette kasılmaları bir de darbe teşebbüsü gecesi yaşadım. Çok şükür onu da atlattım. Artık vaktinden önce doğurmam gibi hissediyorum. Hatta 4-5 gün geç gelirse eşimin doğum izni bayram tatiliyle birleşiyor, güzel olur:)

Cok sukur canim hayirli haberlerle döndün. Rabbim biraz daha musade eder ınsaallah bebislerimize

sinemnur çok merak ettik seni, taş filan demişsin inşallah pazartesi iyi haberler alırsın, Allah yardımcın olsın canm, oğluşunda iyiymiş çok şükür, bol bol dinlen kendini çok yorma, işi sen olmadan da yaparlar merak etme sen ve oğlun daha önemli

Hepinizden allah razı olsun kızlar herkese dua ediyorum siz de edin Sabah açıklık yoktu ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdi 2 cm açıklık var çok hafiften ağrı var gibi
hastane de misin. canım hala. yoksa eve mi yolladılar. suyun geldi peki kaç gün idare ettirebilecekler sana. suyun tamamı mı gelmiş. çok soru sordum ya.sağlıkla kall

canım çok geçmiş olsun,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişleri inşallah, dikkat et kendine çok

sinemnur canim gecmis olsun. Insallah tas gibi bir sorunda cikmaz. Allah yardimciniz olsun.
Candy1Candy sen nasil oldun canim. Sabirsizlikla bebis haberini bekliyorum. Anladigim kadariyla bekleme diye birsey soz konusu degil dogumu baslattilar artik 2 cm acilma demissin. Insallah cok sikinti yasamadan bir avazda geliverir bebisin. Dualarim sizinle ve tum hamislerle arkadaslar

Ya bu bel ve kalcamdaki agri neredeyse 1 hafta olacak gecmiyor. Ozellikle sabahlari yataktan cok zorlanarak kalkiyorum. Resmen kilit durumdayim. Birde sabit olarak dikildigimde kilitleniyorum. Mesela mutfak tezgahinda islenirken kilitlenip kaliyorum kimildayana kadar cok canim aciyor. Duz yolda yuruyunce aciliyor biraz agri kalmiyor. Ne yapabilirim acaba bileniniz var mi. Kontrolumde cumartesi 1 hafta daha ayni sekilde nasil dayanacagim yaaa

Kızlar yaa kasıllarımda ağrı var çekilme gibi bugüne kadar iyiydim bugün ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum
Gece kızımla uyudum çok eziyet çektim ondan mı acaba
Sqnki adet sancısı gibi

canım benim de kasılmalarım oluyodu kasiklarimda, doktor magnezyum önerdi istersen bi doktoruna sor.Gecmis olsun

Ayy neler olmuş son sayfaya gelene kadar çok korktum şükür şimdilik her şey yolunda.
sinemnur canım çok geçmiş olsun artık kendini yorma bol bol dinlen oğluşa da söyle sabretsin azıcık :)
Candy1Candy canım rabbim yardımcın olsun sana ve bebeğine sağlık versin. Çok heyecanlandim güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sanırım suyun tamamı gelmemiş yoksa hemen sezeryanla alıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…