- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
cnm ya ins sorunsuz atlatirsin bu sureci..aklimiz hep sizdeydi wc ye kalktim direk kk ye girdim bi haber var mi diye cok sukurHepinizden allah razı olsun kızlar herkese dua ediyorum siz de edinSabah açıklık yoktu ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdi 2 cm açıklık var çok hafiften ağrı var gibi
Cok sukur cok sewndim iyi olmaniza.Cok gecmis olsun rabbim korusun sizi ve bizleri.kendinize cok iyi bakinKızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.
Kızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.
sinemnur sen de zor bi gün geçirmişsin Can'ım allah yardımcın olsun
Cok sukur canim hayirli haberlerle döndün. Rabbim biraz daha musade eder ınsaallah bebislerimizeKızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.
hastane de misin. canım hala. yoksa eve mi yolladılar. suyun geldi peki kaç gün idare ettirebilecekler sana. suyun tamamı mı gelmiş. çok soru sordum ya.sağlıkla kallHepinizden allah razı olsun kızlar herkese dua ediyorum siz de edinSabah açıklık yoktu ciğer geliştirici iğne yapıldı şimdi 2 cm açıklık var çok hafiften ağrı var gibi
Kızlar herkese iyi geceler, şimdi taburcu olduk, kan,idrar, nst,serum derken 6 saattir hastanedeyiz, nstde sancılar 20-25civarı çıktı, sancıları serumla durdurdular, safra kesemde taş vardı, böbrek taşı düşürmemden şüphelendi doktor, pztsi ürolojiye gitmem gerekecek,çok şükür şimdi iyiyiz, sizleri seviyorum, Allah kimseye evladıyla ilgili bir korku yaşatmasın, bebek iyi dendikten sonra kendi acın umurunda bile olmuyor. Tek tek etiketleyemedim ,kusuruma bakmayın, doktor bol sıvı alımını önerdi, ilk nst bağlandı, sancı durumuna göre bebeğin haftasını konuşmaya başladılar, ameliyathane yolu göründü dedim bir an, açıklık kontrolü yaptı, çok şükür henüz açıklık yok, rahim ağzında hafif yumuşama başlamış dedi. Kendinize de bebişlere de çok dikkat edin.
Kızlar yaa kasıllarımda ağrı var çekilme gibi bugüne kadar iyiydim bugün ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum
Gece kızımla uyudum çok eziyet çektim ondan mı acaba
Sqnki adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?