Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Canim bin masallah size. Merakla bekliyorum hikayeni. Yalniz esinin son gunku performansini dusununce bu yazacagim seni kizdirabilir ama Ruzgarcik ayni babasi :))

Cok opuyorum sizi

Cok gecmis olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli mutlu uzun ömürler nasip etsin insallah. Masallah subhanallah ruzgara

Cok gecmis olsun canim. Allah anali babali buyutsun. Saglikli mutlu uzun ömürler nasip etsin insallah. Masallah subhanallah ruzgara

masallllhhhh ya size cok cok guzel bir tablo Allah im korusun ya ... simdi sen normal dogum yaptin anlamadim ... cok sevindim darisi dogurmayan tum arkadaslara

Oy maşallah paşama tam laz uşağı yav
Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Doğdu doğacak derken şimdi kucaklarımızdalar,verene şükürler olsun. Bi ara bi görüştürelim şunları.

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 163
canım benim çok tatlısınız yaaaaa çok sevindim sağlıkla kal rüzgarı öpp

Evet canim kontrolden sonra basladi agrim ve kanamam. Adet agrisi gibi bi agrim var çok şükür geceyi sagsalim atlattik :) benim normal görülüyor canim bebisin kafasi da alt tarafta her an geldi gelcek bebis esim annemi kaynanami aldi geldi telasindan. Bu arada canim kanamam azalmis baya dün parça parça şeklinde geliyordu bugun daha az gibi. Senin nasil devam ediyor mu kanama

Canım maşallah gözün aydın çok tatlı görünüyorsunuz darısı bekleyenlere başına 40 haftada olup doğurnayan kalmadı galiba benimde yarın 39 bitiyo bakalım ne zaman gelicek beyefendimiz

Masallahhh gozunuz aydin anali babali buyutsun rabbim

tecrübeli annelerden fikir bekliyorum. bebeğim ilk 10 gün hep sapsarı kaka yapıyordu . bu beş gündür sarı yine var ama aralarda yeşilimsi renk de var. normal mi ??? bu konuda fikri olan var mı ??

Benimki de yerlesemedi bir turlu:S

sinemnur ' Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda sağlıcakla kawusursunuz bebeginize

Çok geçmiş olsun canım, umarım hayırlı zamanda, önce sağlıkla kucağına alırsın bebegini

sinemnur canım geçmiş olsun kendine dikkat et.doktorun dediği gibi durabildiği kadar dursun bebiş anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi

Teşekkür ederim, amin inşallah kızlar, gece sancıyla uykusuz sabahı ettik, sancılar çok düzensiz, yarım saatte bir geldiği de oluyor, 5-10dakikada bir geldiği de, doktorum da beş dakikada hatta 2 dakikada bir gelmesi önemli dedi, sancılara dayanabildiğim için gitmedik doktora, gece pembe akıntı durmuştu, sabah tekrar geldi, akıntı bazen açık pembe bazen kirli pembe renginde ,sümükümsü yapısa,bakalım bugün nasıl geçecek, ne kadar daha bekleyebilecek bizimki, hepinize sevgiyle sarılıyorum, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah.

Kırkbin kere maşallah Çok tatlısınız maşallah, annesi Rüzgar maviş maviş mi bakıyorrrr Allaha emanet harika görünüyorsunuz, hayırlı olsun canım, sütünün hemen gelmesine de çok sevindim, öpüyorum sizi

Oy maşallah paşama tam laz uşağı yav
Hayırlı uğurlu olsun bitanem. Doğdu doğacak derken şimdi kucaklarımızdalar,verene şükürler olsun. Bi ara bi görüştürelim şunları.
Canım maşallah çok tatlı zeynep bebek, yanaklara bak tam yemelik doğum hikayene de bayıldım, cennet kokusu evinizi doşdurmuştur şimdi, darısı bize inşallah, senin kızın almış mı annesinin maviş gözlerini öpüyoruz sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…