Maşallah bebeğine bana da 40.haftaya randevu verdi seninki gibi herhalde bağışıklıkları iyice gelişsin diye geç vakte bıraktılar hayırlısı olsun dediğin gibi Zaman geçmiyorMaşallah canım prenseslere, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sancılarım devam ediyor mevhibecim doktorum da devam edecek bu şekilde dedi, 3510 gram 53,5 cm olmuş oğluşum, 8eylülde tekrar kontrolümüz var ama sezaryen tarihi için 16 eylül dedi doktorumuz, 40 haftayı dolduracağız yani, bakalım 2 hafta nasıl geçecek
Ne güzel kilosu da boyu da gayet iyi canm maşallah kuzuyaDün saat 10:00 da oğluşumuza kavuştuk. 3265 gr ve 48,5 cm normalde kontrollerde boyu önde gidiyordu. Gündüzleri uykucu geceleri uyutmuyor.
Saglikla kucagina alirsin insallahSlm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Ayyy Maşallah çok tatlıMerhaba teyzoslar. Sakin bana maşallah demeyi unutmayin olur mu
Oyyy oyyy masallah subhanallahMerhaba teyzoslar. Sakin bana maşallah demeyi unutmayin olur mu
Gozunuz aydin saglikla anali babali buyusun insallahKızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah
Walla çok heyecanlı:) ama stresimi kontrol etmem lazım. İnş hayırlı haberlerimi burada paylaşırım. Duanızdan eksik etmeyin.Ayyy hadi bakalim hayirlisi olsun
Allah bir avazda kurtarsin insallah
cok heycanli yaaa yarin bir kez daha teyze olacagiz insallah
Ohhh masallah yarin yine melekler merhaba dunyayaCanimm gecmis olsun hic riske atmadan saglicakla doğum olur insallah ben de yarin yapcam ayni gün dogum yapicaz Benim bebek yan durdugu icin ben de sezaryen olcam spinal düşünüyorum her anını göreyim diye..Rabbim sağlıklı sihhatli rkucagimiza almak nasip etsin kuzum
Dualarimiz seninle ve minik mucizenleWalla çok heyecanlı:) ama stresimi kontrol etmem lazım. İnş hayırlı haberlerimi burada paylaşırım. Duanızdan eksik etmeyin.
Banada oyle geliyor ://Sanki burada herkes dogum yapti gibi geliyor bana benim 23 ile 30 u arasi da
Yalniz mi kaldim ne???
valla ha perhiz falan bilmiyorum ama canım su dışında hiç birşey istemiyor. sütüm kesilmiceğini bilsem hiç birşey yemicem. sağlıkla kalTeşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ?
V vendetta42 doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...
Canm benimde şimdi aklıma geldin sen yazmışsın, Hoşgelmiş Umay hanımKızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah
Ilac verdiler mi?Walla çok heyecanlı:) ama stresimi kontrol etmem lazım. İnş hayırlı haberlerimi burada paylaşırım. Duanızdan eksik etmeyin.
Yok daha evdeyim. Gece 2-3 gibi verilecek:)Ilac verdiler mi?
Arada gir son dakika haberleri ver :))
Yok yok daha var benimde bayramdan sonra olacak büyük ihtimalle ama eylül bebişleri aceleci çıktılar ağustosta attılar kendilerini dışarıyaSanki burada herkes dogum yapti gibi geliyor bana benim 23 ile 30 u arasi da
Yalniz mi kaldim ne???
Daha öncedende böylemiydi yoksa ilk defa bu hafta mı geriye düştü canm, benim bebişin kilosuda 2600 kg seninle aynıyız zaten karın çevresi de 1 hafta geride görünüyor doktor çok önemsemedi senin doktorun bişey dedi mi?kızlar kimi etiketlesem bilemedim doğum yapanlara geçmiş olsun darısı başımıza..
yarın ve önümüzdeki günler içinde hepimize kolay doğumlar inşallah.
biz makat gelişliyiz bayramdan sonra sezeryan olacak, ama son anda karın çevresi 3 hafta geriye düştü canım sıkılıyo sürekli besleyemiyor muyum diye içim içimi yiyor .2550 kg geldi,ama bana 3 hafta gerileme çok fazla geldi yaaa
massalah pasaya canim 3.800 dogar gibi geldi bana hayirlisi olsun canim normal bende cok istedim olmadi benim ilk oglum 4 kusur dogdu sezeryan oldum canim pasa nasil gelmek istoyorsa artik keyfini bekliceksin :)))Maşallah canım prenseslere, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sancılarım devam ediyor mevhibecim doktorum da devam edecek bu şekilde dedi, 3510 gram 53,5 cm olmuş oğluşum, 8eylülde tekrar kontrolümüz var ama sezaryen tarihi için 16 eylül dedi doktorumuz, 40 haftayı dolduracağız yani, bakalım 2 hafta nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?