Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah bebeğine bana da 40.haftaya randevu verdi seninki gibi herhalde bağışıklıkları iyice gelişsin diye geç vakte bıraktılar hayırlısı olsun dediğin gibi Zaman geçmiyor

Saglikla kucagina alirsin insallah
Dogum sekli onemli degil onemli olan senin ve bebeginin saglikli iyi olmasi
yarin iyi haberlerini bekliyoruz

Ohhh masallah yarin yine melekler merhaba dunyaya
saglikla kucagina almak nasip olsun

valla ha perhiz falan bilmiyorum ama canım su dışında hiç birşey istemiyor. sütüm kesilmiceğini bilsem hiç birşey yemicem. sağlıkla kal

Ben de bugün kontrole gittim 37 haftayla uyumlu bebek dedi gelişimi geri mi yani dedim yok gelişimi normal de minyon bi bebek olacak 3.100gr dedi normal doğuma uygun pozisyonu dedi düzensiz sancım vardı nstde sancı çıkmadı suyun kanaman olırsa gel dedi bizde haberler böyle beklemedeyiz ilk bebeğim erken doğmuştu böyle gün tamamlamak beklemek çok stresliymiş yaa

Daha öncedende böylemiydi yoksa ilk defa bu hafta mı geriye düştü canm, benim bebişin kilosuda 2600 kg seninle aynıyız zaten karın çevresi de 1 hafta geride görünüyor doktor çok önemsemedi senin doktorun bişey dedi mi?

massalah pasaya canim 3.800 dogar gibi geldi bana hayirlisi olsun canim normal bende cok istedim olmadi benim ilk oglum 4 kusur dogdu sezeryan oldum canim pasa nasil gelmek istoyorsa artik keyfini bekliceksin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…