Maşallah canım prenseslere, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sancılarım devam ediyor mevhibecim doktorum da devam edecek bu şekilde dedi, 3510 gram 53,5 cm olmuş oğluşum, 8eylülde tekrar kontrolümüz var ama sezaryen tarihi için 16 eylül dedi doktorumuz, 40 haftayı dolduracağız yani, bakalım 2 hafta nasıl geçecek
Maşallah bebeğine bana da 40.haftaya randevu verdi seninki gibi herhalde bağışıklıkları iyice gelişsin diye geç vakte bıraktılar hayırlısı olsun dediğin gibi Zaman geçmiyor
Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Canimm gecmis olsun hic riske atmadan saglicakla doğum olur insallah ben de yarin yapcam ayni gün dogum yapicaz Benim bebek yan durdugu icin ben de sezaryen olcam spinal düşünüyorum her anını göreyim diye..Rabbim sağlıklı sihhatli rkucagimiza almak nasip etsin kuzum
Teşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ? Vvendetta42
doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...
Ben de bugün kontrole gittim 37 haftayla uyumlu bebek dedi gelişimi geri mi yani dedim yok gelişimi normal de minyon bi bebek olacak 3.100gr dedi normal doğuma uygun pozisyonu dedi düzensiz sancım vardı nstde sancı çıkmadı suyun kanaman olırsa gel dedi bizde haberler böyle beklemedeyiz ilk bebeğim erken doğmuştu böyle gün tamamlamak beklemek çok stresliymiş yaa
kızlar kimi etiketlesem bilemedim doğum yapanlara geçmiş olsun darısı başımıza..
yarın ve önümüzdeki günler içinde hepimize kolay doğumlar inşallah.
biz makat gelişliyiz bayramdan sonra sezeryan olacak, ama son anda karın çevresi 3 hafta geriye düştü canım sıkılıyo sürekli besleyemiyor muyum diye içim içimi yiyor .2550 kg geldi,ama bana 3 hafta gerileme çok fazla geldi yaaa
Daha öncedende böylemiydi yoksa ilk defa bu hafta mı geriye düştü canm, benim bebişin kilosuda 2600 kg seninle aynıyız zaten karın çevresi de 1 hafta geride görünüyor doktor çok önemsemedi senin doktorun bişey dedi mi?
Maşallah canım prenseslere, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Sancılarım devam ediyor mevhibecim doktorum da devam edecek bu şekilde dedi, 3510 gram 53,5 cm olmuş oğluşum, 8eylülde tekrar kontrolümüz var ama sezaryen tarihi için 16 eylül dedi doktorumuz, 40 haftayı dolduracağız yani, bakalım 2 hafta nasıl geçecek
massalah pasaya canim 3.800 dogar gibi geldi bana hayirlisi olsun canim normal bende cok istedim olmadi benim ilk oglum 4 kusur dogdu sezeryan oldum canim pasa nasil gelmek istoyorsa artik keyfini bekliceksin :)))