Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hic korkma canim. Ben 2 gun sadece sikinti yasadim. 3.gunden beri bebisin her seyiyle kendim ilgileniyorum. Geceleri kayinvalidem yanimda olmasina ragmen seslenmiyorum. Hatta uyanip kizi benden almasin diye kedi gibi sessiz isimi hallediyorum
en çok bebeği yıkarken zorlanmaktan korkuyorum inş kolay geçer

Canım bende dün kontrole gitmiştim. Benimde suyumda azalma varmış 6 cm civarı suyun var kritik seviyede dedi doktor. Dün gece yatis yaptı hastaneye nst normal çıktı gece boyunca. Bugün taburcu olduk pazartesi tekrar gideceğiz. Böyle giderse bebeği almamız gerek dedi doktorum

Canimm gecmis olsun hic riske atmadan saglicakla doğum olur insallah ben de yarin yapcam ayni gün dogum yapicaz Benim bebek yan durdugu icin ben de sezaryen olcam spinal düşünüyorum her anını göreyim diye..Rabbim sağlıklı sihhatli rkucagimiza almak nasip etsin kuzum

Teşekkür ederim Can'ım evet biraz toparlanabildim. Sütüm Allah'a şükür iyi ama ufaklığı gündüzleri emzirmek için uyandıramıyoruz :) hemşire çağırıyoruz :)

Merhaba arkadaslar. Bugün kontrol vardı. Çatı muayenesi çok güzel geçti. Zor değilmiş hiç. Normal doğuma uygun dedi. Yalnız tansiyonum yüksek çıktı ilk defa. 14/9. Kan ve idrar testi yaptı. Hastahaneden gitme dedi. Test sonucuna göre belki bugün bile doğuma alabilirim tehlikeli hem anne hem bebek için dedi. Sonra testler normal çıktı. 3 gün sonra tekrar gel dedi. Sürekli dinlen, 0 tuz tüket dedi. Evde de kontrol et tansiyonu dedi. Dinlendim şimdi normal çıkıyor. 12/8 falan. Tansiyon düzelirse, istersen haftaya sunni ile başlatırız doğumu dedi, bayramda doktorun 3 gün yokluğu beni geriyor diye. Nst'de hic sanci cikmiyor. 15-20 arasi hep, aciklikta yokmus henuz. Haftaya sunni alsam mi bilemiyorum yoksa doktor yoklugu risk'ini alip bayram haftasini mi beklesem, ne dersiniz kizlar? Bu arada bebek 3.327gr 51cm. Olmus bu bebek doguma hazir dedi.

canım ilk dört beş gün yoğun oluyor. ondan sonra az az ama benim 21 gün oldu hala devam ediyor. hastane de rezillikti allahtan gecelik çok koymuştum. çıkarması kolay oluyor. ilk iki gün sezeryan zor canım 3.günde rahat 4 te daha rahat oluyorsun. bide ben günümü bilseydim ondan birkaç gün önce bağırsakları rahatlatacak şeyler yerdim diye düşünüyorum. ameliyat tan sonra zorlanmamak için tuvalet te. bilmem doğru mu ben kabızlık tan çok korktuğum içi n

Sağlıkla büyüsün bebis insallah annesi

Sağlıkla büyüsün bol bol sütlü insallah

Canim spinalin epiduralden farki nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…