Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

cnm doktoruna da sana da helal olsun..doktorunda cok sabirliymis sende.iyi ki diretmissiniz de normal olmus..hayirli olsun Allah anali.babali buyutsun ins

hayirli olsun cnm allah anali babali buyutsun

hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun..9 saat cok uzun ya ben spinal oldum 3 saate kendine geldi ayaklarim..yarin daha iyi hissedeceksin sonraki gunler daha da iyi ilk yurume kismini atlattiysan digerleri de yavas yavas gelir

normal dogum yapmadim.surec nasil.isliuor bilmiyorum ama ilk dogumunsa git bence sancilar sklastiginda gecmis olsun ins rahat bir dogum olur
Cnm sağol cvp için.. Evet ilk doğum ve kuyruk sokumu kemiğinde bi problem var be olduğunu bilmiyorum ve yarın doktorla bu konuyu ayrıntılı görüşüp belki de sezeryan olurum diyodum

Selam kızlar bende doğurdum sonunda çok şükür darısı bekleyen tüm anişlere özellikle günü biten bitmek üzere olan anneler size tavsiyem benim günüm dolmasna 2 gün varken pazar günü yani kalktım iki saat yürüyüş yaptım ama inanın hiç umudum yoktu sancım gelmez ama deniyim şansımı dedim 4 gibi eve geldim 5 de hafif bi karın ağrısı yok artık olabilir mi dedim kendi kendime takip ettim ağrımı 15 20 dk bir düzenli sancım geldi şok oldum eşimi aradım yok sen doğuramazsn dedi inanmadı çünkü kızımda 41+2 de suni sancı falan zorla doğurttular kalktım yemek yaptım kızımın karnını doyur düm sancılar şiddetlendi ve sıklaştı eşimde gelmişti zanen doktora gittik gece 11 gibi 3.30da da doğdu yavrum size tavsiyem bol yürüyüş ve sıcak banyo kızlar

Kaçıncı haftaydi peki hayrli olsun

Peki bu kuyruk sokumu kemiğiyle ilgili bilgisi duyumu olan var mı aranızda.. Normal doğumu denemeli miyim fizik tedavi uzmanı da çok net konuşamadı çok ağrın olur anestezili doğum yaptırırlar falan dedi

Gözün aydın canım benim doğrusu mrrakta kaldım baya bu arada bende doğum yaptım

gozun aydin canim hosgelmis bebegin hep saglikli mutlu olsun, yuzunden gulucukler eksilmesin. sana da acil sifa diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…