Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bende kızıma zeynep ismi istiyorum daha doğrusu babası tutturdu ama yanına bi isim daha tavsiyeleriniz olur mu acaba kızlar ya geldi gelcek ama ismini koyamadim
Benim kızımın adı zeynep mina herkez çok beğendi belki hoşuna gider canım sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah canım

Kontrolden çıktım doktorum yapmadı çatı muayenesi bu duruma sevindim muayene olan bi çok kişinin doğumu oldu çünkü :) 37+5 im 3500 olmuş benim oğlum maşallahı var bayram tatilinde de pazartesi ve perşembe kontrole gel doğumhaneye dedi ve beni ara haber ver dedi 19 eylül de kontrole çağırdı tekrar inşallah bayram arası gelmez bizim ki çünkü doktorum doğumuma girsin çok istiyorum rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Maşallah canim bebisin kilosu çok iyimiş bizimki cılız daha :) bu gidişle aynı tarihlere denk geleblr doğumumuz :)

Kızlar gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar öpüyorum sizleri ve minik yavrularınızı

Kizlar hepinize tesekkur ederim sayfalari henuz okuyamadim. Agrilarim 10 dk ya bire kadar dusmustu fakat acilmam 2 cm di. Dr yatirmak istedi ama ben istemedim. Cunku ctesi de 2 cm di. Evdeyim agrilarim var hala ama cok siddetli degil. Hastanede surekli acikliga bakilmasi beni cok rahatsiz ediyor. Dayanamiyorum agrisina. Eger cumaya doguramazsam suni sanciyla doguracam bugun 39+4 olduk

Doğumu olan arkadaşlar güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi.. Bugün biz de kontroldeydik.. Dün pek mızmızdı hareket çok az etti hanfendi ama NST miz iyi çıktı.. Ultrasonda ise suyumuz azalmış göründü.. Doktorum bayramda yok o yüzden cumaya sezaryen randevusu aldık.. Tam 39. Haftanın başı oluyor.. Bir panik bir panik..

Allah kolaylık versin canım

Bende kızıma zeynep ismi istiyorum daha doğrusu babası tutturdu ama yanına bi isim daha tavsiyeleriniz olur mu acaba kızlar ya geldi gelcek ama ismini koyamadim
Bi tanıdığın kızı zeynep didar ben çok yakıştırdım bi fikir

doğumunu nerde yaptın ? baş ağrısı olur diye duydumm ben de.

kızlar ögretmen arkadaslar varsa aranızda sorum o lucak ben üc gece hastanede yattım cıktım bu yatış benim çalışabilir raporumu bozmus mu oldu artık ???

kızlar ögretmen arkadaslar varsa aranızda sorum o lucak ben üc gece hastanede yattım cıktım bu yatış benim çalışabilir raporumu bozmus mu oldu artık ???

Ben öğretmen değilim ama bana iki gün rapor vermişlerdi işleme sokmadım senelik izinden kullandım.. Bu sefer de doğum sonrasından kestiler ..

Arkadaşlar ben çok kötüyüm bebeğim 3eylülde 3 116 gr doğdu bugün 7 eylül dr a geldik 2 870 e düşmüş sarılığı çok fazla 17 de yatırdık kilo kaybi çok dedi dr olumsuz konuştu bu kadar kaybetmesi normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…