Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm kızlar nasılsınız biz hala hastanedeyiz ne yazık ki
Bu arada süt ile aranız nasıl
İlk kızımı emziremediğim için bun da heves ettim ama çok fazla sütüm yok 30-60 ml arası çıkıyor sanırım mama takviyesi yapacağım

canım merhaba öncelikle kaba bi hesap yapacak olursak ilk 3 ay her ay 600 gram almaları yeterli geliyor doktorlara bu hesaba göre 600 gram günlük 20 gram eder meleğin 7 günlük yani 7*20 yani 140 gram şu anlık kafi ki onuda almış zaten kuzu sen boşver ibsanları benim ilk kızımda sarılık olmuştu en güzel çözüm bol emzirmek ve güneş ışığı şanslısın yazın doğdular bol bol avuç içini ayağını aç güneşe çıkar benim ilk kızım kışın doğmuştu güneş yoktu çok zor atlatmıştı sarılığı sütümde yetiyordu halbuki ilk ay 1200 gram almıştı

Canım öncelikle sağlıkla kavuş yavruna
Süt için sağıyorsundur sanırım. Humananın süt arttırıcı çayını ve rezeneyi karıştırıp arada içiyorum. İçtiğim zamanlar göğüs ağrısından uyuyamıyorum ve sağmak zorunda kalıyorum şiddetle bu ikiliyi tavsiye ederim. En önemlisi moral ve bol su tüketimi

gunaydın ıyı bayramlar arkadaslar bızım gunumuz az kaldı ama hıç dogum belirtisi yok gıbı agrılarım oluyo gecıyo varmı benim gıbı olan

Ayni durumdayim canim bekliyorum

Benim de 24 ünde 40 hafta doluyor. Şimdilik bir hareket yok. Hafif hafif yumurtalıklarda veya karında sızlama oluyor bazen; çatı kemiklerim aylardır kırılıyor gibi ağrıyor; ama benim kızımda başka hareket yok
Gerçi bayram haftası geçsin istiyordum, iyi oldu bir bakıma, çünkü doktorum yurtdışında. Haftasonu yürüyüş, hareket vs aklıma gelen her türlü faaliyeti gerçekleştirmeyi düşünüyorum!!!

Süt olayında ne kadar emzirir, sağarsan o kadar artıyor. Stres yapmadan azimle devam etmek lazım. Sütüm yetmiyor diye düşünme hiç. Sevgiler

Babası da böyleymiş kv doyuramazdık çığlığı basardı diyor. Sütüm artık iki göğüsten 30-40 cc ye fixledi. Sadece bir sefere mahsus fazla geldi. Günde iki üç kere sağıyorum 90-100 cc oluyor onu da emzirme sonrası veriyorum. İnan bak 3 saat önce 90 cc mama aldı emzirmenin peşine ve saati kurulmuş gibi 3. saat sonunda uyandı. İlk günler 2 saatte bir emzirmek için uyandırıyorduk ama 10 gündür hiç dokunmadan kendi kendine kalkıyor. Max 3,5 saati bulmuştur. Çiş kaka da düzenli. Tahmin ediyorum ki sindiriyor aldığını. bazen gaz sıkıntısı oluyor ki şimdilik yorucu boyutta değil. Süt için ekstra humana still tee deneyeceğim, baktım yine aynı devam ediyor yine düzenli sağarak, emzirerek ne kadar verebilirsem kârdır diye düşünüyorum. Ama benim durumumda mamasız yaşamak imkansız gerçekten.

Aynen o çayı şiddetle tavsiye ederim.
Ben kimyonlu rezenesinide aldım, ikisini karıştırıp içiyorum. Hem gaz sıkıntısı hemde süt için. 3-4 gündür still tee içmiyordum, bugün içtim ve çoştu memeler. Dün 30cc sağdığım göğüs bugün o kadar emmeye rağmen 60cc verdi. İnşallah sanada yarar bu çay

Bebek görmeye grip gelen insanlar bunu milyon kerr söyleyebilirim nefret ediyoruumm! Her ne kadar odasına kaçırsamda ben grip oldum 7 günlük bebekle. Şimdi ona geçmesin diyr ne yapmam lazım bana bi akıl verseniz kızlar babamızda grip oldu

Ev icinde maske kullan emzirirken ve bol bol emzir canim. Sen de bol sivi al dinlenmeye calis biran once gecsin insallah

Bebeklerimize sadece anne sütü verdiğimize emin miyiz ?

Sütümüz yetmediğinde mamalar, mamayı hazmedebilsin diye su, gaz olmasın diye damlalar, d vitamini alsın diye ne idüğü belirsiz yağlar ve kan damlası. Çeşit çeşit ek gıda alıyor bebeklerimiz..
Yani en dikkat eden annenin bebeği bile alıyor çoğunlukla bunları

Sünneti küçümsemek, bilimle karşılaştırmak yerine en doğrusu peygamberimiz bebeklere zeytinyağı veriyor muymuş. Bunu araştırmak olmalı sanırım önceliğimiz..

Yetişkinlerin zeytinyağı içmesi peygamberimiz de yaptığı için sünnet olabilir ama eğer bebeklere vermediyse sünnet olmaz zaten. Bunu araştırmak olmalı sanırım önceliğimiz..

Cnm grip anne sütüyle geçmezmiş araştırmıştım aksine emzir bol bol bebişini korur. Maske takmak gerekiyor sürekli ve sık değiştir maskeni. Ellerini yıkamadan bebeğe dokunma cnm inş cabuk iyileşirsin geçmiş olsun

V vendetta42 canım merhaba, bebeğin kilo alımı için çok demişler sanırım. Bence gayet normal ve güzel kilosu. Küçük bebekler daha çabuk toparlar derler. Öyle olmuş olabilir. Benim 2 çocuğum da 3400 doğdu. Bir ayda senin bebeğin gibi 1500 civarı almıştı her ikisi de. Ama bebeği ayda 2 kilo alan arkadaşlar da olmuştu etrafımda

Sling alırsan bizi de bilgilendirir misin? Bizim bebek de kucakta olduğu sürece mışıl mışıl uyuyor. Yatağa koyduğumuz an uyanıyor. Sling alsam mı diye düşünüyorum ben de. Ama kullanmazsam da yazık olur parasına diyorum

Bir de ben de olbey gibi düşünüyorum. Bebeğinin kokusunu duyarak tenini hissederek emzirmek çok farklı. O yüzden süt üretimi de farklı oluyormuş. Sağarak sütün çokluğunu anlamak imkansız diye okumuştum

merhaba anneler benim bugün kontrolum vardi 3500 gramm ve 51 cm boy. sizce kac dogar? 2 hafta sonra dogumum tabi eger erken gelmesse :-/. ve merak etdigim bir konu doktorlarin tahmin etdigi gibi cikiyormu? veya arada nekadar oynuyor ?
Selam, genelde daha az çıkıyor ultrasondakinden ama yüksek çıktığı da oluyormuş. Benim ilk kızımda baya kilolu olacak demişti doktor. Doğumdan bir hafta önce kadar 4 buçuğu bulabilir diyordu 3400 doğdu. Oğlumda 3600 demişlerdi 3400 doğdu. Son hamileliğimde 3800 dediler, öyle de doğdu. Kontrolden 1 hafta kadar sonra doğum yaptım bu arada

Evet benim de son hafta sümüksü beyaz akıntım acayip çoğalmıştı. Ben de acaba bu belirti mi diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…