Teşekkür ederim canım anladım6+1,6+2...6+6 bu günler 7. Hafta olarak sayılır canım 6yı bitirip 7nin içindesin yani. Açıklayabildim umarım
Hosgeldin tatlimSelam eylul annişleribende artık aranızdayım
Hoşgeldiiiin :)Selam eylul annişleribende artık aranızdayım
Canm doktorami gittin bugünTeşekkür ederim canım anladım
Cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahCanım cumartesi başka doktora gittim ve keseyi gördü. Tekrar kan istedi ve ikiye katlandı. Mucize gibi oldu yani :) Umarım böyle devam eder, çarşamba günü yine kontrolüm var. Progestana devam dedi, şu an lekelenme filan da yok. Geç döllenme olduğunu düşünüyor bu doktorum.
Cnm bende bgn kurtaj oldum durmustu bebegimn kalp atisi.neden persembeyi bekletiyor kiALLAH VERDI ALLAH ALDI
perşembe kürtaj var
Cok sevindim canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Cnm bende bgn kurtaj oldum durmustu bebegimn kalp atisi.neden persembeyi bekletiyor ki
Amin hayirlisiyla insallah canimCanım çok üzüldüm, İnş en yakın zamanda yeni bebişin gelsin ve tüm üzüntülerini sevince çevirsin
Senindemi duyulmadi kalbi Allah yardimcimiz olsunCnm bende bgn kurtaj oldum durmustu bebegimn kalp atisi.neden persembeyi bekletiyor ki
Dun acile gitmistm duyulmadi bgn yine gittm attigini gordugumz kalp atmiyodu beklememin zarari varmi dedm olmadk zamanda kanaman baslar karninin tok oldugu zamana gelir anestezi vermedn kurtaj yaparlar dedi dr.zaten gecen carsamba yavas attigini ogrendk umutlu deildk 1 hafta bekleyelm diyodk o kadar bile bekleyemedk inanilmaz bulantim vardi ve hic bisey yiyemiyodm su bile icemiyodm dr son verelim bu haline sanada yazik dedi.ben dogustan tek bobrekliym sivi tuketememem artik banada zarar veriyodu beklemenin anlami yok deyincede karar verdik.beni alip goturmeleri ki ameliyathanede de bi kac dk bekledm sonra geri odaya getirmeleri 20 dk surmus tabi uyandirmayada calismislardir bu sure zarfinda.hic agrim olmadi taburcu oldum hemen zaten anestezinin etkisinden kendime gelince tamamen.Dr bana bak sen tek bobreklisin boyle bi anomalin var ve saglikli dogmussun bu bebegin cok daha fazla anomalisi var ki yasamadi dedi.Rabbim sagliklisini hayirlisini nasip etsin insallah benim bi düsügm var oncesinde de yine nasip olmadi yinede sukrediyorm dogup bebegim aci cekseydi oyle kaybetseydm daha kotuydu diye..Senindemi duyulmadi kalbi Allah yardimcimiz olsun
dr ben fazla onem verince bebege uc gun daha bekleyelim kalbiniz rahat etsin dedi
nasil oldu canim senin zor oldumu kurtaj ne kadar surdu agrin varmi
Ah canim cok gecmis olsun ne diyim yasayan bilir Allah vrrdi Allah aldi napalimDun acile gitmistm duyulmadi bgn yine gittm attigini gordugumz kalp atmiyodu beklememin zarari varmi dedm olmadk zamanda kanaman baslar karninin tok oldugu zamana gelir anestezi vermedn kurtaj yaparlar dedi dr.zaten gecen carsamba yavas attigini ogrendk umutlu deildk 1 hafta bekleyelm diyodk o kadar bile bekleyemedk inanilmaz bulantim vardi ve hic bisey yiyemiyodm su bile icemiyodm dr son verelim bu haline sanada yazik dedi.ben dogustan tek bobrekliym sivi tuketememem artik banada zarar veriyodu beklemenin anlami yok deyincede karar verdik.beni alip goturmeleri ki ameliyathanede de bi kac dk bekledm sonra geri odaya getirmeleri 20 dk surmus tabi uyandirmayada calismislardir bu sure zarfinda.hic agrim olmadi taburcu oldum hemen zaten anestezinin etkisinden kendime gelince tamamen.Dr bana bak sen tek bobreklisin boyle bi anomalin var ve saglikli dogmussun bu bebegin cok daha fazla anomalisi var ki yasamadi dedi.Rabbim sagliklisini hayirlisini nasip etsin insallah benim bi düsügm var oncesinde de yine nasip olmadi yinede sukrediyorm dogup bebegim aci cekseydi oyle kaybetseydm daha kotuydu diye..
Oyle tabi veren de Allah alan da..canim sen bilirsn ama bence dr gitme isini falan mumkunse hizlandir.Ah canim cok gecmis olsun ne diyim yasayan bilir Allah vrrdi Allah aldi napalim
Benimde adet agrilarim basladi persembeye kadar dayansa bari
benim doktorum 1 hafta beklemıstı canım ınsallah bı aksılık yasamazsınOyle tabi veren de Allah alan da..canim sen bilirsn ama bence dr gitme isini falan mumkunse hizlandir.
Nasil bi aksilik bahsettigin canimbenim doktorum 1 hafta beklemıstı canım ınsallah bı aksılık yasamazsın
Yok Can'ım perşembe gitmiştim ama şaşkınlıktan hiçbir şey soramamıştım sanırım yeni atlatıyorum şokuCanm doktorami gittin bugün
Canım çok geçmiş olsun en yakın Zamanda hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Demesi kolay diyebilirsin ama bebeğini kucağına aldığın Zaman sanki bu yaşadıkların rüya gibi gelecek. Sadece dua et ve sabırlı ol Can'ım en yakın Zamanda en hayırlı bebeği rabbim yollayacak sanaDun acile gitmistm duyulmadi bgn yine gittm attigini gordugumz kalp atmiyodu beklememin zarari varmi dedm olmadk zamanda kanaman baslar karninin tok oldugu zamana gelir anestezi vermedn kurtaj yaparlar dedi dr.zaten gecen carsamba yavas attigini ogrendk umutlu deildk 1 hafta bekleyelm diyodk o kadar bile bekleyemedk inanilmaz bulantim vardi ve hic bisey yiyemiyodm su bile icemiyodm dr son verelim bu haline sanada yazik dedi.ben dogustan tek bobrekliym sivi tuketememem artik banada zarar veriyodu beklemenin anlami yok deyincede karar verdik.beni alip goturmeleri ki ameliyathanede de bi kac dk bekledm sonra geri odaya getirmeleri 20 dk surmus tabi uyandirmayada calismislardir bu sure zarfinda.hic agrim olmadi taburcu oldum hemen zaten anestezinin etkisinden kendime gelince tamamen.Dr bana bak sen tek bobreklisin boyle bi anomalin var ve saglikli dogmussun bu bebegin cok daha fazla anomalisi var ki yasamadi dedi.Rabbim sagliklisini hayirlisini nasip etsin insallah benim bi düsügm var oncesinde de yine nasip olmadi yinede sukrediyorm dogup bebegim aci cekseydi oyle kaybetseydm daha kotuydu diye..
Bekliycem canim persembe insallah sorunsuz hallolurOyle tabi veren de Allah alan da..canim sen bilirsn ama bence dr gitme isini falan mumkunse hizlandir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?