Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnşallah canım inşallah rabbim hayal ettirdiğini nasip etsin inşallah

Kizlar bana da dua edin.carsamba gunu doktora gidecem.insaallah bir sorun yoktur.iki dusuk oykum var.bunda da ayni seyleri yasayacagim diye cok korkuyorum.Allah hepimize yardim etsin.saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eylesin.amin

Kizlar bana da dua edin.carsamba gunu doktora gidecem.insaallah bir sorun yoktur.iki dusuk oykum var.bunda da ayni seyleri yasayacagim diye cok korkuyorum.Allah hepimize yardim etsin.saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip eylesin.amin
benimde iki kaybım var korkularım cok ama hep pozıtıf olmaya calısıyorum. bel agrım var sizdede oluyor mu

Can'ım dualarımız seninle korkma hiç İnan yaşadıklarımı anlatsam okuduklarına inanamazsın kısaca şu kadar diyeyim 5 tane düşüğü var ardından umutların gittiği yerde oğlum geldi şimdi de korunmama rağmen hamileyim. Rabbim ömür verdikten sonra ne Dr ne de başka bir şey önünde durabiliyor. Ve bunca düştüğü 2 yıla yakın Zamanda yaşadım ve gitmediğim hastane dr kalmadı ama sonuç alamadım nedeni hala muamma.

Inss cnm çok güzel haberler alırsın.. Düşük sebebini arastirdiniz mı...Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bu sefer bebeğini

Allah razi olsun canim.5 dusukten sonra igne falan herhangi bir sey kullandin mi

Inss cnm çok güzel haberler alırsın.. Düşük sebebini arastirdiniz mı...Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin bu sefer bebeğini
Allah razi olsun canim.evet arastirdik rahimde perde vardi onu aldirdik kanda pihtilasma cikti simdi igne kullaniyorum ama korkuyorum yine de.Allah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip eylesin.

Allah razi olsun canim.5 dusukten sonra igne falan herhangi bir sey kullandin mi
canım yapmadığım şey kalmadı ki genetik ve pıhtılaşma yapıldı. Genetik temiz çıktı pıhtılaşma da düşüğe neden olacak türden çıkmadı fakat yine de önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne ve corasprin içtim. Fayda etmedi tabi benimki kese oluşmadan adet kanaması şeklinde oluyordu. Sonrasında iminolojik olabileceği söylendi ki bir üniversite hastanesinde eşimden alınan kan aşı haline getirip vuruldu çocuğu vücut yabancı bir madde olarak görüp atıyor olabilir dendi. Bu işlemden sonra İstanbul'da çok ünlü bir Dr a gittiğimde kandırıldığımızı öğrendik bir dönem böyle uygulamaların olduğu ancak kesinlikle faydasız olduğu ispatlanmış uygulama dendi. En son işte genetik analizli tüp bebek mi yapalım dedik ama son çaremi de kaybetmek istemediğimden sürekli erteleyip duruyordum sudan bahanelerle. Psikolojim çok bozulmuştu çünkü bilim teşhis koyamıyordu nedeni bilinemiyordu. Tüp bebekte düşebilirdi çok uzattım kusura bakma dediğim gibi bir gün Reglim gecikti ve mucize gerçek oldu. Yine önlem amaçlı aspirin ve kan sulandırıcı kullandım son ana kadar

Kızlar bir şey soracağım gebelik hesaplama programından hesaplandığımda şu an 6. Haftanın içerisindeyim ancak kk da hamilelik haftam 7. Haftanın içersinde gözüküyor hangisi doğru acaba bir de bakar mısınız ultrason görüntüsünde bebeğe ya da yolk kesesine benzer bir şey görüyor musunuz Dr a şaşkınlıkla hiçbir şey soramamıştım da

6+1,6+2...6+6 bu günler 7. Hafta olarak sayılır canım 6yı bitirip 7nin içindesin yani. Açıklayabildim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…