Canım çok geçmiş olsun en yakın Zamanda hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Demesi kolay diyebilirsin ama bebeğini kucağına aldığın Zaman sanki bu yaşadıkların rüya gibi gelecek. Sadece dua et ve sabırlı ol Can'ım en yakın Zamanda en hayırlı bebeği rabbim yollayacak sana
Çok tsk ederim canim Allah razi olsun hayirlisi böyleyms demekki hayirlisini diliyorm hep zaten.sana da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bende 2 hafta once ogrendim insallah bende eylul annesi olmak istiyorum kalp atislarina 2 hafta sonra bakicaz dedi doktor cok korkuyorum gunler gecmek bilmemeye basladi resmen
kızlar bugün 6+0 olduk kontrol vardı karnımdan keseyi gördük. ama geç döllenme olmuş haftasından geride diyor. burada forumlara baktım karından ultrasonla genelde herkes 6. haftada görmüş doktor niye öyle dedi anlamadım? henuz bebeği görmedik sadece keseyi gördük. kese görenler ne zaman gördünüz?
kızlar bugün 6+0 olduk kontrol vardı karnımdan keseyi gördük. ama geç döllenme olmuş haftasından geride diyor. burada forumlara baktım karından ultrasonla genelde herkes 6. haftada görmüş doktor niye öyle dedi anlamadım? henuz bebeği görmedik sadece keseyi gördük. kese görenler ne zaman gördünüz?
Ben keseyi 4 haftalıklen gördüm ama hala içinde bişey göremedik banada bir hafta geriden geliyor dedi doktor 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için korkuyorum hayırlısı inşallah
Ben keseyi 4 haftalıklen gördüm ama hala içinde bişey göremedik banada bir hafta geriden geliyor dedi doktor 1 hafta sonra gidicem kalp atışı için korkuyorum hayırlısı inşallah
Korkma canim keseyi gormen bile cok iyi bebisin anca buyuyodur bi sonrakinde gorursun.. su ilk uc ayi hayirlisiyla bi atlatsak bende ayin sonuna aldim randevu gittim mi hepsi gorulsun daha cok stres oluyorum sonra
Merhaba tatlim kesenin boyutundan hac haftalik oldugunu belirtmistir dr bende dr gittigimde sat gore 6 haftaliktim ama kese buyumesinden dr 5 haftalik dedi karindan cok net goruldu
Merhaba canim ilik su ile masaj yap ben hergun is donusu agrim oldugunda yada cok sislik hissettigimde yapiyorum cok iyi geliyor ilik dusun altinda masaj yapiyorum