- 14 Ocak 2016
- 267
- 121
- 18
amin canım inş, adetim 28 gün sürüyor 27. gün beta hcg 21di, ama birkaç gün sonra belirtilerim kayboldu, benim gibi düşük başlayıp yükselen var mı ki, bir de hiç bir belirtissi(kasıkta batma ağrı vs. ) olmayayıpta hamile olan ?Sukur kuzum insallah diger aonuclarinda guzel gelir iyi dusunelim iyi olsun
Amin canım hepimize inşallah...Ayyy canim benim insallah olur rabbim gonlune gore verir insallah
Benim olmadi agrim sadece goguslerimde vardi oda baya sonra basladi bende kimyasal dusuk yasadim o yuzden cok gec gittim kan vermeye adetimden 11 gun sonra gittim 2445 cikmistiamin canım inş, adetim 28 gün sürüyor 27. gün beta hcg 21di, ama birkaç gün sonra belirtilerim kayboldu, benim gibi düşük başlayıp yükselen var mı ki, bir de hiç bir belirtissi(kasıkta batma ağrı vs. ) olmayayıpta hamile olan ?
Birde benim gec dollenme olmus ilk gittigimde kese gormek icin doktor senin sat la g3belik kesesi uyusmuyo sikinti var dedi bende korktum halbuki dese ki gec dollenme olabilir kese biraz daha kucuk gorunuyo felan baska doktora gittim o gun oda bakto hicbir sikinti yokmus keseyi gorduk 5 haftalik sanirim gec dollenme var dedi 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini duyalim dedi suan 8 hafta gibi gorunuyor ama benim gebeligim daha kucukBenim olmadi agrim sadece goguslerimde vardi oda baya sonra basladi bende kimyasal dusuk yasadim o yuzden cok gec gittim kan vermeye adetimden 11 gun sonra gittim 2445 cikmisti
Sen buna derdini anlatmadınmı canım ne kadar sacma niye istememis hey allahim yaböyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumyarın bir daha kan vericem
Gidip gebeligini sen bildirdin dimi oraya yoksa bi sistemlerimidoktoru ebesi hepsi aynı , değiştiricem sağlık ocağını da zaten, onca maaş alıyorlar, hem takip için çağırıyorlar hem de saçmalıyorlar
ayın 5 in de benim de başıma geldi sabah gittik eşimle sağlık ocağına kan günüymüş benim damarlarım çok ince kıl gibiymiş ebe beceremedi 3 yerimi deldi sağolsun 5 tüp kan aldı 2 si pıhtılaştığı için bana dediki sekretere söyle gebelik testi istiyorum unutmasın diye eşimle gittik sekretere üstüne basa basa dedim gebelik testi istiyorum diye sekreter dediki iyiki hatırlattın akşama kadar bekledik hastaneyi aradık sonuçlar için dedim gebelik testinin sonucunu öğrenebilirmiyim diye hastanedeki hemşire demez mi her testi yaptık burda gebelik testi yazmıyo diye ufak bi çıldırma anı geçirmiştim gerçekten seni çok iyi anlıyorumböyle rezalet bir şey görmedim, doktor her türlü tahlili istemiş beta hcgyi istememiş , kızdım bağırdım, neymiş geçen hafta beta hcg yapmışlar bugun ne gerek varmış dedi. madem öyle bana sabah niye demediniz beta hcg istemedim diye dedim adam bön bön yüzüme bakıyo. birdaha pratik kolay olsun diye sağğlık ocağına gitmem , resmen duygularımla oynadılar yaaaaa sabantan beri beta hcg sonucum çıkacak diye bekliyorumyarın bir daha kan vericem
Canım ya vallah seni o kadar iyi anlıyorum ki heyecanın çok normal inşallah o güzel hayalini yasayacaksn Rabbimin izniyle kanama alanı görünüyorsa sakın korkma bu konuda benim doğuma kadar her doktora gittiğimde kanama alanını görüyorum diyordu ama kanama olmadığı surece korkma demişti pozitif düşün herşey çok güzel olacakhanfendi25 zaman gecmiyo sanki.. bi gözümü açsam çarşamba olsa.. içimi umut kaplıyo hiç duymadım ama hayal edebiliyorum dr beni odaya alsa o an o pıt pıt sesi duysam Allahım büyük nasip olur inşallah sonra eşimi çağırsa o da duysa yavrusunun kalp atışlarını sonra kanama alanı yok olmuş dese içimde kelebeklerle çıksam o odadan.. sanki yaşadım şu an rabbim gerçeğini de nasip etsin bana da tüm isteyenlere.. Eve sığamıyorum zaman geçmiyo.
Inş cnm ya internetten de bakamadim bir türlü sonucabenim sat 9 Aralık canım. İnş güzel çıkacak, kendini strese sokma. Hepimiz güzel haberler alalım, sağlıkla bebişlerimizi kucaklayalım inş.
26. Gün 36 çıkmıştı şuan 39. Gündeyim hesaplarıma göre min 16.000 lerdeyim. Ama kasıklarımda seğirme oluyo arada. Bide progestan kullandığım için sersemlik varamin canım inş, adetim 28 gün sürüyor 27. gün beta hcg 21di, ama birkaç gün sonra belirtilerim kayboldu, benim gibi düşük başlayıp yükselen var mı ki, bir de hiç bir belirtissi(kasıkta batma ağrı vs. ) olmayayıpta hamile olan ?
Inş cnm ya internetten de bakamadim bir türlü sonuca
Allah razi olsunGeçmiş olsun
Çok ayakta durma çok uzun süre yürüme ozaman kasıkla beraber genital bölgedede ağrı olabiliyor...Kızlar ben sat 12 aralık dün betam 1470 di bugün salıdan cumaya kan testim çok az artmıştı o yüzden dr çağırmıştı bugün için sizce gitsem kese gözükür mu vajinal baktirsam sıkıntı okur mu ve bugün çok ağrım var kasiklarimin altından popoma doğru giden sizde de var mi
Kesinlikle ikinci bi doktora gözükmeden kürtaj kararı verme canım... Bilmiyorum doktor olarak kime gidiyorsun ama bir prof senin durumunda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... İnşaallah bu sıkıntılıgünleri çabuk atlatırsın...Carsamba gunu kalbi yavasti zaten bugun hic duyulmadi ve hic buyumemis carsamba baska dr ye gidicem sirf kalbim rahat olsun diye hayirlisi
Tesekkur ederim canim gittigim dr de iyi hacettepe mezunu acibadem hastanesiÇok ayakta durma çok uzun süre yürüme ozaman kasıkla beraber genital bölgedede ağrı olabiliyor...
Kesinlikle ikinci bi doktora gözükmeden kürtaj kararı verme canım... Bilmiyorum doktor olarak kime gidiyorsun ama bir prof senin durumunda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... İnşaallah bu sıkıntılıgünleri çabuk atlatırsın...
Cnm ne yaptin gittin mi doktoraKızlar ben sat 12 aralık dün betam 1470 di bugün salıdan cumaya kan testim çok az artmıştı o yüzden dr çağırmıştı bugün için sizce gitsem kese gözükür mu vajinal baktirsam sıkıntı okur mu ve bugün çok ağrım var kasiklarimin altından popoma doğru giden sizde de var mi
hoşgeldin :)Selam eylul annişleribende artık aranızdayım
hoşgeldin canımmSelam eylul annişleribende artık aranızdayım
Bende acıbademe gidiyorum ama perinatologa malum dört bebek kaybedince... Ben kullanman gereken igneler vs oldugunu söyledigin icin riskli gebelik doktorunun senin icin daha iyi olabilecegini düşündüm canım bu olmasada bi sonraki için hiçbişey olmasa yapabileceginin en iyisini yapmış olmakta insanı daha rahat kılıyor. Kalbinin nasıl acıdıgını çok iyi biliyorum lütfen pes etme...Tesekkur ederim canim gittigim dr de iyi hacettepe mezunu acibadem hastanesi
Ama yinede gidicem bir hafta once azdi zaten kalp atusi ama bugun
hic kalp atisi duyulmadi ve o ekranda yanip sonen kalbide yoktu hatta gobek kordonu bile bozulmus yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?