Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sukur kuzum insallah diger aonuclarinda guzel gelir iyi dusunelim iyi olsun
amin canım inş, adetim 28 gün sürüyor 27. gün beta hcg 21di, ama birkaç gün sonra belirtilerim kayboldu, benim gibi düşük başlayıp yükselen var mı ki, bir de hiç bir belirtissi(kasıkta batma ağrı vs. ) olmayayıpta hamile olan ?

Benim olmadi agrim sadece goguslerimde vardi oda baya sonra basladi bende kimyasal dusuk yasadim o yuzden cok gec gittim kan vermeye adetimden 11 gun sonra gittim 2445 cikmisti

D deniz42derya evde dijital ateşölçerin varsa dilaltından ateşini ölçsene canım.

Benim de belirti yok sadece göğüs acısı ve iştahsızlık. Hatta iştahsızlık durumuda değişiyo kimi zaman canım hiçbir şey istemiyo kimi zaman canım bişeyler çekiyo..

Göğüs acım ilk başlarda bazen yok oluyodu dr a sordum her zaman aynı seviyede ağrı belirti olmaz dedi.

Benim olmadi agrim sadece goguslerimde vardi oda baya sonra basladi bende kimyasal dusuk yasadim o yuzden cok gec gittim kan vermeye adetimden 11 gun sonra gittim 2445 cikmisti
Birde benim gec dollenme olmus ilk gittigimde kese gormek icin doktor senin sat la g3belik kesesi uyusmuyo sikinti var dedi bende korktum halbuki dese ki gec dollenme olabilir kese biraz daha kucuk gorunuyo felan baska doktora gittim o gun oda bakto hicbir sikinti yokmus keseyi gorduk 5 haftalik sanirim gec dollenme var dedi 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini duyalim dedi suan 8 hafta gibi gorunuyor ama benim gebeligim daha kucuk

Sen buna derdini anlatmadınmı canım ne kadar sacma niye istememis hey allahim ya

ayın 5 in de benim de başıma geldi sabah gittik eşimle sağlık ocağına kan günüymüş benim damarlarım çok ince kıl gibiymiş ebe beceremedi 3 yerimi deldi sağolsun 5 tüp kan aldı 2 si pıhtılaştığı için bana dediki sekretere söyle gebelik testi istiyorum unutmasın diye eşimle gittik sekretere üstüne basa basa dedim gebelik testi istiyorum diye sekreter dediki iyiki hatırlattın akşama kadar bekledik hastaneyi aradık sonuçlar için dedim gebelik testinin sonucunu öğrenebilirmiyim diye hastanedeki hemşire demez mi her testi yaptık burda gebelik testi yazmıyo diye ufak bi çıldırma anı geçirmiştim gerçekten seni çok iyi anlıyorum

Canım ya vallah seni o kadar iyi anlıyorum ki heyecanın çok normal inşallah o güzel hayalini yasayacaksn Rabbimin izniyle kanama alanı görünüyorsa sakın korkma bu konuda benim doğuma kadar her doktora gittiğimde kanama alanını görüyorum diyordu ama kanama olmadığı surece korkma demişti pozitif düşün herşey çok güzel olacak

26. Gün 36 çıkmıştı şuan 39. Gündeyim hesaplarıma göre min 16.000 lerdeyim. Ama kasıklarımda seğirme oluyo arada. Bide progestan kullandığım için sersemlik var

Çok ayakta durma çok uzun süre yürüme ozaman kasıkla beraber genital bölgedede ağrı olabiliyor...

Carsamba gunu kalbi yavasti zaten bugun hic duyulmadi ve hic buyumemis carsamba baska dr ye gidicem sirf kalbim rahat olsun diye hayirlisi
Kesinlikle ikinci bi doktora gözükmeden kürtaj kararı verme canım... Bilmiyorum doktor olarak kime gidiyorsun ama bir prof senin durumunda daha iyi olacaktır diye düşünüyorum... İnşaallah bu sıkıntılıgünleri çabuk atlatırsın...

Tesekkur ederim canim gittigim dr de iyi hacettepe mezunu acibadem hastanesi
Ama yinede gidicem bir hafta once azdi zaten kalp atusi ama bugun
hic kalp atisi duyulmadi ve o ekranda yanip sonen kalbide yoktu hatta gobek kordonu bile bozulmus yoktu

Cnm ne yaptin gittin mi doktora

Tesekkur ederim canim gittigim dr de iyi hacettepe mezunu acibadem hastanesi
Ama yinede gidicem bir hafta once azdi zaten kalp atusi ama bugun
hic kalp atisi duyulmadi ve o ekranda yanip sonen kalbide yoktu hatta gobek kordonu bile bozulmus yoktu
Bende acıbademe gidiyorum ama perinatologa malum dört bebek kaybedince... Ben kullanman gereken igneler vs oldugunu söyledigin icin riskli gebelik doktorunun senin icin daha iyi olabilecegini düşündüm canım bu olmasada bi sonraki için hiçbişey olmasa yapabileceginin en iyisini yapmış olmakta insanı daha rahat kılıyor. Kalbinin nasıl acıdıgını çok iyi biliyorum lütfen pes etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…