Evt cnm birkac gün kldu sanırım.Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebilirizSen görebildin mi?
Benim de sat aynı canım. Seni tekrar ne zamana çağırdı doktorun?canım benim de sizinle aynı :) 9 aralık :) ben de keseyi cumartesi zar zor gördüm. Cuma günü değerim 1678 di ve görememiştim. 1800 ün üstünde görünebilirmiş meğer
Benim de sat aynı canım. Seni tekrar ne zamana çağırdı doktorun?
Bu değere göre bebek gozukmemesi sknti ya....içimde hep kötü şeyler doğuyor malesef. Bugünde gittim ne olur ne olmaz komple ağda yaptırdım annemlerde kalıyorum gece fenalasirsam bise olursa hastaneye acil gitmek için...ağrım lekelenmem yok ama ne bilim ya moralim bozukCanım değerinde sıkıntı yoksa korkma boşuna kendini üzme perşembe inşallah görürsün keseyi canım lütfen sıtres yapma kendine
Sen icini ferah tut tatlim dua etYarın :) ama benim baya olaylı oldu tatlım, cuma günü ilk gittiğim doktor keseyi göremedi, bir de lekelenmem vardı. Hemen kan testi istedi. Kan değerim yeterince artmamıştı. Düşer dedi, folik asiti filan bıraktırdı. Ama benim için rahat etmedi, cumartesi sabah esas gitmek istediğim doktora gittim. Hiç ümidim yoktu ve inanılmaz moralim bozuktu. Dış gebelik filan bile dediler. Sonra o doktor keseyi gördü ve pazar günü bir daha kan testi istedi. veee değerim ikiye katlanmıştı. Folike ve progestana devam et dedi. şimdi beklemedeyim işte, kısmetse yarın doktora gideceğim ve ne durumdayız öğreneceğim. Umarım her şey yolundadır
maşallah sayımız artıyor girişimci ruhlu bir arkadaşımız konuyu devralsada excel yapsa diğer başlıklardaki gibi :)
Dualarimiz seninle tatlimmyarın 2. kan testimi vereceğim ama korkuyorum. Dua edin bana.
Sen icini ferah tut tatlim dua et
sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi :)Canım ben diğer topiğimden alışkınım. Yarın doktorumdan güzel haberlerle gelirsem, hemencik devralırım. Zevkle de yaparım
Bence o hayatta kalmak icin elinden geleni yapiyor son dk ben buradayim demis sanaediyorum canım, sağlıklıysa benimle olsun bebişim diyorum. Yarın görürsem küçük mucizemi üzerimden kocamaaan bir yük kalkar sanırım.
Ben oturduğum semtte özel bir özel bir hastaneye gidiyorum esenyurtta sen nereye gidiyorsun canımBen varım İstanbul'dan, siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Ya sana ilginç bsy diyeyim mi? Sen değerim yükselmedi yazdıgın gün eşim gelmiş iş arkadasının eşinden bahsediyordu hamileymiş 8 haftalık diye. Bir ara hcg değerleri artmamıs sorun yasamıslar ama sonra normale dönmüş dedi. O gece senin yazdıgını okudum ve cok üzüldüm. Sonra yazsam mı acaba bu durumu diye cok düşündüm ama dedim ki bosuna ümit vermiş olmayayım zaten sen hemen aldırmıyordun. Ümitlenip hayal kırıklıgı yasarsa daha cok vicdan azabı cekerim diye vazgectim. Ve sonra sen cidden mucize gibi arttı yazdın o kdar mutlu pldum ki. Anlayacağın sessiz takipçinim :)Yarın :) ama benim baya olaylı oldu tatlım, cuma günü ilk gittiğim doktor keseyi göremedi, bir de lekelenmem vardı. Hemen kan testi istedi. Kan değerim yeterince artmamıştı. Düşer dedi, folik asiti filan bıraktırdı. Ama benim için rahat etmedi, cumartesi sabah esas gitmek istediğim doktora gittim. Hiç ümidim yoktu ve inanılmaz moralim bozuktu. Dış gebelik filan bile dediler. Sonra o doktor keseyi gördü ve pazar günü bir daha kan testi istedi. veee değerim ikiye katlanmıştı. Folike ve progestana devam et dedi. şimdi beklemedeyim işte, kısmetse yarın doktora gideceğim ve ne durumdayız öğreneceğim. Umarım her şey yolundadır
Ne taraftasin canmben varım :)
Canım ya pozitif düşün biraz biliyorum belirsizlik çok kötü birşey ama sabırla beklemekten başka çare yok Rabbim miniğini sana bağışlasn inşallah minigin seninledir duarim seninleBu değere göre bebek gozukmemesi sknti ya....içimde hep kötü şeyler doğuyor malesef. Bugünde gittim ne olur ne olmaz komple ağda yaptırdım annemlerde kalıyorum gece fenalasirsam bise olursa hastaneye acil gitmek için...ağrım lekelenmem yok ama ne bilim ya moralim bozuk
Amin cümlemiz inşallah canım. Bizimde ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse.Evet ozel sektor benimkide umarim kisa surede gecer ve rahat bir hamilelik.donemi gecirirsin benim ilk hamileleigim senin
Canım çok heyecanliyim yaaaaaAmin cümlemiz inşallah canım. Bizimde ilk bebeğimiz olacak Allah nasip ederse.
Canım benim de randevum yarın rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah sana da bana da tüm isteyenlere. Sabah kaçta randevun benim 09.00da. Ben yarın 6+3üm nasipse sen?ediyorum canım, sağlıklıysa benimle olsun bebişim diyorum. Yarın görürsem küçük mucizemi üzerimden kocamaaan bir yük kalkar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?