Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?
Evt cnm birkac gün kldu sanırım.
Benim de sat 9 aralık ama benim ovülasyonum normale göre baya erken oldu bu ay. Kan değerin 780 ise zaten görülmemesi cok doğal senin cok olmamıs. Beklemen gerk biraz daha

Benim de sat aynı canım. Seni tekrar ne zamana çağırdı doktorun?

Yarın :) ama benim baya olaylı oldu tatlım, cuma günü ilk gittiğim doktor keseyi göremedi, bir de lekelenmem vardı. Hemen kan testi istedi. Kan değerim yeterince artmamıştı. Düşer dedi, folik asiti filan bıraktırdı. Ama benim için rahat etmedi, cumartesi sabah esas gitmek istediğim doktora gittim. Hiç ümidim yoktu ve inanılmaz moralim bozuktu. Dış gebelik filan bile dediler. Sonra o doktor keseyi gördü ve pazar günü bir daha kan testi istedi. veee değerim ikiye katlanmıştı. Folike ve progestana devam et dedi. şimdi beklemedeyim işte, kısmetse yarın doktora gideceğim ve ne durumdayız öğreneceğim. Umarım her şey yolundadır

Canım değerinde sıkıntı yoksa korkma boşuna kendini üzme perşembe inşallah görürsün keseyi canım lütfen sıtres yapma kendine
Bu değere göre bebek gozukmemesi sknti ya....içimde hep kötü şeyler doğuyor malesef. Bugünde gittim ne olur ne olmaz komple ağda yaptırdım annemlerde kalıyorum gece fenalasirsam bise olursa hastaneye acil gitmek için...ağrım lekelenmem yok ama ne bilim ya moralim bozuk

Sen icini ferah tut tatlim dua et

En az on gün geçmesi lazım keseyi görebilmek için. Rahat olun. Ben hala dr gitmedim. Çünkü kese görünmeyecek biliyorum

Ben şu anda üç dr belirledim gitmek için. Biri fatih te, biri bakırköy de, biri medipol mega bagcılar da. Ama bakırköy bana çok yakın oldugu için tercihim orası gibi

Ya sana ilginç bsy diyeyim mi? Sen değerim yükselmedi yazdıgın gün eşim gelmiş iş arkadasının eşinden bahsediyordu hamileymiş 8 haftalık diye. Bir ara hcg değerleri artmamıs sorun yasamıslar ama sonra normale dönmüş dedi. O gece senin yazdıgını okudum ve cok üzüldüm. Sonra yazsam mı acaba bu durumu diye cok düşündüm ama dedim ki bosuna ümit vermiş olmayayım zaten sen hemen aldırmıyordun. Ümitlenip hayal kırıklıgı yasarsa daha cok vicdan azabı cekerim diye vazgectim. Ve sonra sen cidden mucize gibi arttı yazdın o kdar mutlu pldum ki. Anlayacağın sessiz takipçinim :)

Canım ya pozitif düşün biraz biliyorum belirsizlik çok kötü birşey ama sabırla beklemekten başka çare yok Rabbim miniğini sana bağışlasn inşallah minigin seninledir duarim seninle

ediyorum canım, sağlıklıysa benimle olsun bebişim diyorum. Yarın görürsem küçük mucizemi üzerimden kocamaaan bir yük kalkar sanırım.
Canım benim de randevum yarın rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah sana da bana da tüm isteyenlere. Sabah kaçta randevun benim 09.00da. Ben yarın 6+3üm nasipse sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…