Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
I Ipek isik çalışıyo musun bu arada? Ben özel sektörde çalışıyorum. Rahimde kanama alanı olduğundan rapor verdi dr cumaya kadar raporluyum. 6 gündür sürekli yatıyorum.

Gozun aydin canim ultrasonda kac gorunuyodu haftan gunun

maşallah sayımız artıyor girişimci ruhlu bir arkadaşımız konuyu devralsada excel yapsa diğer başlıklardaki gibi :)

Ben varım canım.
sinem4159 seninle aynı gün görünüyor doğum tarihimiz son adetin nedir canım? Keseyi görebildin mi?
Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?

süppppper gözün aydın :)

Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?

canım benim de sizinle aynı :) 9 aralık :) ben de keseyi cumartesi zar zor gördüm. Cuma günü değerim 1678 di ve görememiştim. 1800 ün üstünde görünebilirmiş meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…