Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebiliriz Sen görebildin mi?
Benim sat 7 aralik keseyi dun karindan gordük. Beta hcg 3390 cikti. Nedense haftasina uyumlu degil gec dollenme fln dedi doktor ama goruyorum ki zaten karindan 6 hafta dolmadan gorunmuyormuş bence bosuma evham yaptim.

kızlar bende bir uyku hali varki sormayın güb içerisinde 1er saat yatıyorum 2 kere ama nasıl uyumak sankı 6 saat uyumusum gıbı kalkıryorum. bayılıyorum sanki.. ağrım ara ara bugun bı karın bı bel devam edıyor.

O akşam çok fenaydım yaa, bir de dış gebelik filan denilince kabusu yaşadım resmen. Ama böyle örnekler şimdi bile içimi rahatlatıyor. Umarım yarın ben de derin bir oh çekip, mutlu haberleri yazarım.
Düşünmüş olman bile çok güzel, teşekkür ederim canım. Günlerimiz de aynı, İnş doğuma kadar takipte oluruz :)

Canım benim de randevum yarın rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah sana da bana da tüm isteyenlere. Sabah kaçta randevun benim 09.00da. Ben yarın 6+3üm nasipse sen?

Canım benim saatim yok, ben doktora damdan düşer gibi başladım ya o yüzden aradan alıyor beni. Yarın bir ameliyatı varmış, telefon edicez duruma göre uygun saatte gidicem.
Desene güzel haberler önce senden gelecek :)
Benim kaç olduğu biraz karışık sat a göre yarın 6+0, ama geriden geliyorsa 5+2 oluyor sanırım.

Kızlar friendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem

Canım sen kalbini ferah tut, doktorlar her senaryoya göre nötr kalıyorlar. 10 gün sonra ne kadar hızlı olduğuna şaşırırsın. Bize de hep güzel haberlerini getirirsin inşallah :)

Canım sen kalbini ferah tut, doktorlar her senaryoya göre nötr kalıyorlar. 10 gün sonra ne kadar hızlı olduğuna şaşırırsın. Bize de hep güzel haberlerini getirirsin inşallah :)
İnşallah canım ne bilim çok yavaştı bende duydum yanı kızımda çok netti bu haftalara göre bide ultrasyonda geriden geliyo 5 6 haftalık gibi dedi içim hiç rahat değil rabbim hayırlısını nasip etsin

Allah kotu haber duydurmasın inşallah bir daha canım ya. Bu arada yakın oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?

Kızlar friendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
Canim benim de ilk 90 falandi sonraki hafta 120 oldu. Yeni atmaya baslamis olabilir dedi. O yuzden az atiyordur icini ferah tut. Mide bulantini takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…