- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Allah razı olsun canım. Amin.inşallaaah canımm hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
walla burdaki herkese dua ediyorum canım inşallah kanama alanı yok olmuştur hayırlısıyla duy sen de o minik pıt pıtları :)
sağolasın canım darısı duymayanlara :)
Şimdilik Medical Park Göztepe'de Erhan Bey'e gidiyorumBen oturduğum semtte özel bir özel bir hastaneye gidiyorum esenyurtta sen nereye gidiyorsun canım
Benim sat 7 aralik keseyi dun karindan gordük. Beta hcg 3390 cikti. Nedense haftasina uyumlu degil gec dollenme fln dedi doktor ama goruyorum ki zaten karindan 6 hafta dolmadan gorunmuyormuş bence bosuma evham yaptim.Son adetim 9 aralık. Cumarts gittiğimde keseyi göremedi doktor ama kan değerim 780 çıktı. Perşembe sabah bir daha bakacak ultrasonla. İnşallah bu kez görebilirizSen görebildin mi?
Hoşgeldin aramıza canımmArkadaslar benim de sata gore 31 agustos ama ultrason takiplerine gore 5 gun gerideyim bugun itibariyle 7+2 gunluk hamileyim :) tahmini dogum tarihi 4 eylul insallah :)
Hosbuldum cok tesekkurler :)Hoşgeldin aramıza canımm
sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerinizi :)
Bence o hayatta kalmak icin elinden geleni yapiyor son dk ben buradayim demis sana
Ya sana ilginç bsy diyeyim mi? Sen değerim yükselmedi yazdıgın gün eşim gelmiş iş arkadasının eşinden bahsediyordu hamileymiş 8 haftalık diye. Bir ara hcg değerleri artmamıs sorun yasamıslar ama sonra normale dönmüş dedi. O gece senin yazdıgını okudum ve cok üzüldüm. Sonra yazsam mı acaba bu durumu diye cok düşündüm ama dedim ki bosuna ümit vermiş olmayayım zaten sen hemen aldırmıyordun. Ümitlenip hayal kırıklıgı yasarsa daha cok vicdan azabı cekerim diye vazgectim. Ve sonra sen cidden mucize gibi arttı yazdın o kdar mutlu pldum ki. Anlayacağın sessiz takipçinim :)
Ne taraftasin canm
Canım benim de randevum yarın rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin inşallah sana da bana da tüm isteyenlere. Sabah kaçta randevun benim 09.00da. Ben yarın 6+3üm nasipse sen?
Çok sevindim canım, gözün Aydın :)kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
6+5 günlük günü gününe uyumlu çıktı çok şükür
karından göründü
Kızlarfriendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
İnşallah canım ne bilim çok yavaştı bende duydum yanı kızımda çok netti bu haftalara göre bide ultrasyonda geriden geliyo 5 6 haftalık gibi dedi içim hiç rahat değil rabbim hayırlısını nasip etsinCanım sen kalbini ferah tut, doktorlar her senaryoya göre nötr kalıyorlar. 10 gün sonra ne kadar hızlı olduğuna şaşırırsın. Bize de hep güzel haberlerini getirirsin inşallah :)
Allah kotu haber duydurmasın inşallah bir daha canım ya. Bu arada yakın oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?O akşam çok fenaydım yaa, bir de dış gebelik filan denilince kabusu yaşadım resmen. Ama böyle örnekler şimdi bile içimi rahatlatıyor. Umarım yarın ben de derin bir oh çekip, mutlu haberleri yazarım.
Düşünmüş olman bile çok güzel, teşekkür ederim canım. Günlerimiz de aynı, İnş doğuma kadar takipte oluruz :)
Canim benim de ilk 90 falandi sonraki hafta 120 oldu. Yeni atmaya baslamis olabilir dedi. O yuzden az atiyordur icini ferah tut. Mide bulantini takip et.Kızlarfriendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
Sağol canım darısı başınıza ama ne bilim doktorda çok yavaş dedi yeni oluşmuş ondanda olabilir dedi Rabbim korusun rabbime emanetDr dan gelen arkadaşlar gözünüz aydın olsun, çok sevindim.hanfendi25 Canım içim rahat olsun duymuşsun ne güzel her hamilelik farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?