- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
AyyCanım çok heyecanliyim yaaaaa
Canım bende medipol bağcılara gidicektim ama medipol esenlere gittim bi kac diktor duydum iyi diye evime 10 dk uzaklıktaBen şu anda üç dr belirledim gitmek için. Biri fatih te, biri bakırköy de, biri medipol mega bagcılar da. Ama bakırköy bana çok yakın oldugu için tercihim orası gibi
Ayyy inşallah ya bi bakım nasıl bir minnak çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye doktorumuz aradım gel bekliyorum dedi eşimi bekliyorum gelsin gidecek inşallah yazarım hemenAyyhanfendi25 inan bende senin için çok heyecanlıyım hep saate bakıyorum 2.5 saatin kaldı. Hayalini bile kurdum bikaç saat sonra gelip çok mutluyuuuuum şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin yazacaksın. Böyle olacak inşallah çok inanıyorum Allah nasip ederse.
Aa 9danda erken olabilir yani daha çok heyecanlandım bak şimdi. Dualarım seninle canım. Haberini bekliyorum.Ayyy inşallah ya bi bakım nasıl bir minnak çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye doktorumuz aradım gel bekliyorum dedi eşimi bekliyorum gelsin gidecek inşallah yazarım hemen
Cnmmm Hadi güzel haberlerle gel inş..bekliyoruzAyyy inşallah ya bi bakım nasıl bir minnak çok merak ediyorum herşey yolunda mı diye doktorumuz aradım gel bekliyorum dedi eşimi bekliyorum gelsin gidecek inşallah yazarım hemen
İnsallah Can'ım benim de persembe randevum var, vajinal ultrasonda görüldü kalp atışları ama henüz duyulmadı. Gec döllenme olmuş benim henüz 6 haftalık benim hesabıma göre daha buyuk aslında.
Candy1Candy güzel haberlerle gel inşallah canım..
ayyy canım böyle doktora her gidenle ben de heyecan yaşıyorum resmen. Güzel mutlu haberlerle dön inşallah :)
Canım bende medipol bağcılara gidicektim ama medipol esenlere gittim bi kac diktor duydum iyi diye evime 10 dk uzaklıkta
kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
6+5 günlük günü gününe uyumlu çıktı çok şükür
karından göründü
Cok sevindim gözün aydın :) cinsiyetini paylaştığın günlerde gelecek insallah Can'ımkızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
sağol canım yaaa :)Hayırlı olsun. Gözun Aydın :)
Süper haber gözünaydın canım darısı bizlere inşallah :)kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
ayyy inşallah canımmm :) sen de duymadın diye üzülme benim arkadaşım benden 4 gün önce hamile kaldı o da bugün gitti kontrole keseyi bile vajinal görmüşler çok normal yani :)Cok sevindim gözün aydın :) cinsiyetini paylaştığın günlerde gelecek insallah Can'ım
Gözünaydın canım ben de yarın gidicem yarın 6+3 olucam inşallah. inşallah duyarım ve rahimdeki kanama alanım yok olmuş olur. Dua et canım.kızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
Suna hanımı bende duydum bide nagihan hanım var oda iyi diye duydumMedipol mega bagcılar da
Dr tuba nadide yılmaz
Ve doç. Suna özdemir
Ancak mesafe uzak. Aylık kontorle giderim ancak
Hayırlı olsun canımkızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
inşallaaah canımm hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)Süper haber gözünaydın canım darısı bizlere inşallah :)
walla burdaki herkese dua ediyorum canım inşallah kanama alanı yok olmuştur hayırlısıyla duy sen de o minik pıt pıtları :)Gözünaydın canım ben de yarın gidicem yarın 6+3 olucam inşallah. inşallah duyarım ve rahimdeki kanama alanım yok olmuş olur. Dua et canım.
sağolasın canım darısı duymayanlara :)Hayırlı olsun canım
Persembe gununinsallah bende duyarım :) yazarım burdan:)ayyy inşallah canımmm :) sen de duymadın diye üzülme benim arkadaşım benden 4 gün önce hamile kaldı o da bugün gitti kontrole keseyi bile vajinal görmüşler çok normal yani :)
Benimde sag kasigim agriyoSelam, dersteyim belim agrıyor çok fena. Sag kasıkta ta agrı var hafif. Dr girsem mi acaba?
Bu arasa benımde 2. Bebegim
Hayirli olsunn darisi basimiza insallahkızlaarrr duydummm çok şükür o kadar güzel bi duygu ki rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah :)
karından göründü
Folidoce kullaniyorum benKIZLAR doktor bana Femamed verdi. İçinde folik asit, b12, çinko, iyot varmış. Sizler hangi vitamini kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?