Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm arkadaşlar ya kafama bir şey takıldı. Biz özel bir Dr a gidiyoruz Muayenesi de 200 TL, anlaşmalı olduğu hastahanede testleri yaptırıyorduk mesela kan testime 12 TL verdik. Eşime arkadaşları demiş ki Dr özel olarak bir ücret alır onun haricinde doğum için hastahane de ayrı bir ücret alır. Nasıl olacak bu? Eğer öyle bir şey olacaksa Dr değiştireyim erkenden

Normalde her ameliyatta oyle olur ozel hastanelerde ikisinin ucreti farklidir. Hangi Doktora gidersen git durum degismeyecektir ama

Ben sat a gore 5+4 de gordum ama aslinda 5 mis o yuzden stres yapma. Kacinci haftadasin
Bilmiyorum ki cnm benim sat 15 aralık 7 gün tam sürdü regl....beta Cuma 1508 pzt 3664 deger olmuş. .ağrım sizim yada lekelenmem yok...doktor karından goremedi malesef keseyi..alttanda ben baktiramadim...bekliyorum kurbanlik koyun gibi

Hanımlar yarın benim de kontrolüm var yolk sac oluşmuşmu onun için ama bikaç kişi vajinal usg ile kalp atışını görebilceğmi söyledi duanıza ihtiyacım var korkuyorum

Persembe gununinsallah bende duyarım :) yazarım burdan:)
bişey kalmamış hadi bakalım inşallaah :)

Benimde sag kasigim agriyo

Hayirli olsunn darisi basimiza insallah
inşallaaah canımmm duamdasınız

kalp atışını duyanlar cok sevındım adınıza haftaya darısı basımıza du aedın lutfen
hayırlısıyla duyarsın inşallah canımm dualar baki herzaman

Kızlar friendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
inşallah hızlanır canım dua et rabbime sığın hayırlısını iste hep inşallah çoğalır pıtptlar

Çok sevindim canım, gözün Aydın :)
sağol canım allah hepinizden razı olsun :)

Allah kotu haber duydurmasın inşallah bir daha canım ya. Bu arada yakın oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?

Âmin canım. Doktorumun özel muayenesi var, hastanede diil. Ama kan tahlillerimi florance da yaptırıyorum canım. Sen hangisine gidiyorsun?

Ben bayaa kanamayla dusuk yaptim diye gitmistim doktora. alttan muayene etti ve hala orda oldugunu gorunce sok oldum. Ilk gebeligim de ayni gun kanamayla gitmistim ve maalesef dusuktu. Sonrasinda kese geriden geliyor diye gidici gozuyle bakti doktor progesteron verdi. Sonra ki ziyaretimde bu Sefer dusuk kalp atisiydi. Ve ara ara kanamalar devam etmekte. Stresten bunalima girmistim ki son muayenede nihayet Hersey normallesti. Allah tan umut kesilmez duaya saril kardesim

Cnm ne güzel ya...Allah bağışlasın süper bir mucize...bende hep dua ediyorum...ilk hamilelik çok rahattı hiç sorun yaşamadım 3.5 yaşında kızım var...bunda da ışte kese gozukmemesi beni korkuttu. Ama tabi Allah tan umit kesilmez...sürekli dua ediyorum..

Yarın görebilirsin cnm beta ya göre

Canim benim de ilk 90 falandi sonraki hafta 120 oldu. Yeni atmaya baslamis olabilir dedi. O yuzden az atiyordur icini ferah tut. Mide bulantini takip et.
Mide bulantm fazla yok aslinda bilmiyorum 90 da değildi sanki doktora sormadm kaç olduğunu ama çok yavaştı

İnşallah canım

Kızlar friendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
Canım hayırlı olsun yeni oluştuğu içindir canım 10 gün sonra net duyulur Allahın izniyle. Kese kaç mm idi canım?

Anladım canım:) öyleyse sırasıyla güzel haberleri vermek nasip etsin Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…