Ben 5+3te gördümKeseyi kaç haftalık ken görebildiniz. ?
Ben hala goremedim malesef....ınş pers görürüm çok korkuyorumKeseyi kaç haftalık ken görebildiniz. ?
Ben sat a gore 5+4 de gordum ama aslinda 5 mis o yuzden stres yapma. Kacinci haftadasinBen hala goremedim malesef....ınş pers görürüm çok korkuyorum
Normalde her ameliyatta oyle olur ozel hastanelerde ikisinin ucreti farklidir. Hangi Doktora gidersen git durum degismeyecektir amaSlm arkadaşlar ya kafama bir şey takıldı. Biz özel bir Dr a gidiyoruz Muayenesi de 200 TL, anlaşmalı olduğu hastahanede testleri yaptırıyorduk mesela kan testime 12 TL verdik. Eşime arkadaşları demiş ki Dr özel olarak bir ücret alır onun haricinde doğum için hastahane de ayrı bir ücret alır. Nasıl olacak bu? Eğer öyle bir şey olacaksa Dr değiştireyim erkenden
Bilmiyorum ki cnm benim sat 15 aralık 7 gün tam sürdü regl....beta Cuma 1508 pzt 3664 deger olmuş. .ağrım sizim yada lekelenmem yok...doktor karından goremedi malesef keseyi..alttanda ben baktiramadim...bekliyorum kurbanlik koyun gibiBen sat a gore 5+4 de gordum ama aslinda 5 mis o yuzden stres yapma. Kacinci haftadasin
bişey kalmamış hadi bakalım inşallaah :)Persembe gununinsallah bende duyarım :) yazarım burdan:)
inşallaaah canımmm duamdasınızBenimde sag kasigim agriyo
Hayirli olsunn darisi basimiza insallah
hayırlısıyla duyarsın inşallah canımm dualar baki herzamankalp atışını duyanlar cok sevındım adınıza haftaya darısı basımıza du aedın lutfen
inşallah hızlanır canım dua et rabbime sığın hayırlısını iste hep inşallah çoğalır pıtptlarKızlarfriendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
sağol canım allah hepinizden razı olsun :)Çok sevindim canım, gözün Aydın :)
Allah kotu haber duydurmasın inşallah bir daha canım ya. Bu arada yakın oturuyoruz hangi hastaneye gidiyorsun sakıncası yoksa?
Ben bayaa kanamayla dusuk yaptim diye gitmistim doktora. alttan muayene etti ve hala orda oldugunu gorunce sok oldum. Ilk gebeligim de ayni gun kanamayla gitmistim ve maalesef dusuktu. Sonrasinda kese geriden geliyor diye gidici gozuyle bakti doktor progesteron verdi. Sonra ki ziyaretimde bu Sefer dusuk kalp atisiydi. Ve ara ara kanamalar devam etmekte. Stresten bunalima girmistim ki son muayenede nihayet Hersey normallesti. Allah tan umut kesilmez duaya saril kardesimBilmiyorum ki cnm benim sat 15 aralık 7 gün tam sürdü regl....beta Cuma 1508 pzt 3664 deger olmuş. .ağrım sizim yada lekelenmem yok...doktor karından goremedi malesef keseyi..alttanda ben baktiramadim...bekliyorum kurbanlik koyun gibi
Cnm ne güzel ya...Allah bağışlasın süper bir mucize...bende hep dua ediyorum...ilk hamilelik çok rahattı hiç sorun yaşamadım 3.5 yaşında kızım var...bunda da ışte kese gozukmemesi beni korkuttu. Ama tabi Allah tan umit kesilmez...sürekli dua ediyorum..Ben bayaa kanamayla dusuk yaptim diye gitmistim doktora. alttan muayene etti ve hala orda oldugunu gorunce sok oldum. Ilk gebeligim de ayni gun kanamayla gitmistim ve maalesef dusuktu. Sonrasinda kese geriden geliyor diye gidici gozuyle bakti doktor progesteron verdi. Sonra ki ziyaretimde bu Sefer dusuk kalp atisiydi. Ve ara ara kanamalar devam etmekte. Stresten bunalima girmistim ki son muayenede nihayet Hersey normallesti. Allah tan umut kesilmez duaya saril kardesim
Yarın görebilirsin cnm beta ya göreBilmiyorum ki cnm benim sat 15 aralık 7 gün tam sürdü regl....beta Cuma 1508 pzt 3664 deger olmuş. .ağrım sizim yada lekelenmem yok...doktor karından goremedi malesef keseyi..alttanda ben baktiramadim...bekliyorum kurbanlik koyun gibi
Mide bulantm fazla yok aslinda bilmiyorum 90 da değildi sanki doktora sormadm kaç olduğunu ama çok yavaştıCanim benim de ilk 90 falandi sonraki hafta 120 oldu. Yeni atmaya baslamis olabilir dedi. O yuzden az atiyordur icini ferah tut. Mide bulantini takip et.
Perşembe gidecem cnm ınş görürüm ya ... Ne biçim karnım var anlamadım ki doktor rahim duvarını bile goremedi..ozel e gidecemYarın görebilirsin cnm beta ya göre
İnşallah canımbişey kalmamış hadi bakalım inşallaah :)
inşallaaah canımmm duamdasınız
hayırlısıyla duyarsın inşallah canımm dualar baki herzaman
inşallah hızlanır canım dua et rabbime sığın hayırlısını iste hep inşallah çoğalır pıtptlar
sağol canım allah hepinizden razı olsun :)
Kullanılan cihazla ilgili de olabilir cnm inşallah perşembe günü görürsünPerşembe gidecem cnm ınş görürüm ya ... Ne biçim karnım var anlamadım ki doktor rahim duvarını bile goremedi..ozel e gidecem
Âmin canım. Doktorumun özel muayenesi var, hastanede diil. Ama kan tahlillerimi florance da yaptırıyorum canım. Sen hangisine gidiyorsun?[/QUOTE
Canım hayırlı olsun yeni oluştuğu içindir canım 10 gün sonra net duyulur Allahın izniyle. Kese kaç mm idi canım?Kızlarfriendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
Anladım canım:) öyleyse sırasıyla güzel haberleri vermek nasip etsin Allahım.Canım benim saatim yok, ben doktora damdan düşer gibi başladım ya o yüzden aradan alıyor beni. Yarın bir ameliyatı varmış, telefon edicez duruma göre uygun saatte gidicem.
Desene güzel haberler önce senden gelecek :)
Benim kaç olduğu biraz karışık sat a göre yarın 6+0, ama geriden geliyorsa 5+2 oluyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?