Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım hayırlı olsun yeni oluştuğu içindir canım 10 gün sonra net duyulur Allahın izniyle. Kese kaç mm idi canım?
Kese mm hiç sormak aklima gelmedi ultrasyonda kağıdında yazarmiki içim hiç rahat değil doğrusu düşük önleyici ilaç yazdı rabbime emanet :-(

Doktor parasi ve hastahanenin parasi ayri oluyor dogru. Eger dogum yapacagin hastahane nin doktoruna gidersen daha ucuza cikarsin. Ama hastahaneler de fiyatlari doktor dahil ve haric olarak veriyorlar örnek vermek gerekirse diyelim ki A hastahanesine gidiyorsun dogum icin 5000 tl diyorlar arti kendi doktorlari icin de diyelim 500 tl istiyorlar sana 5500 e geliyor ama sen kendi doktorun gelsin dediginde hastahaneye 5000 veriyorsun uzerine kendi doktorun kaç para isterse...

Merhaba eylül anneleri Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin inşallah..
Bende rabbim izin werirse eylül annesi olmaya adayım 7 hafta oldu dolu dolu cuma günü ilk kontrolumuz war hayırlısı ile.

Kese mm hiç sormak aklima gelmedi ultrasyonda kağıdında yazarmiki içim hiç rahat değil doğrusu düşük önleyici ilaç yazdı rabbime emanet :-(
Canım ilacını kullan çocuğu çok kaldırmamaya çalış ev işini falan bırak biraz kendine bakmaya çalış bu dönemler. Kızın varken eminim çok zordur. Allah yavrularımızı korusun.

Ultrason görüntüsünde GS diye yazar kese boyutu canım.

Hoşgeldin aramıza canım cuma iyi haberlerle gel inşallah

Gunaydın kızlar.bugun doktora gidecem.dundendir kanamam var moralim çok bozuk.aglamaktan heder oldum.görmezden gelmeye calışıyorum ama 2 defa dusuk yapınca bu o kadr kolay olmuyo malesef.belim de agrıyor.iğne aspirin kullanıyorum.aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.duaya ihtiyacım var ve beni rahatlatacak birkaç tecrübeye.Allah hepimizin bebeklerini korusun.amin

Kızlar friendlyfriendly doktordan geldik kalp atışını duyduk ama çok yavaştı doktorum biraz çekimser davrandı yeni oluşmuş ondanda olabilir ama yinede takibe alalım on gün sonra tekrar gidecem
Buna sukur diyelim kuzum en azindan bebegin kalp atisini duymussun eminim daha minicik oldugu icin yawastir on gune kadar annesi onu guzelce besler

Canim hemen kendini olumsuz duygulara atma. Aramizda kanamasi olup bebegine birsey olmamis anne adaylari var benim yakinimda var ayni sekilde o yuzden kendi uzme ki bebege yansimasin opuyorum seni rabbim yaninda olsun dua edecegim sana bugun bol bol guzel haberlerle gel diye

Allah razı olsun canım.Allah hepimizin bebeklerini korusun.insaallah güzel haberler alırım ve burda paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…