- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Herkese Merhaba. Burayı çok uzun zamandır takip ediyorum aslında, ve artık hamile olduğumu öğrenince aranıza katılmam gerektiğini, sizlerden çok şey öğreneceğime karar verdim.Hikayemi kısaca anlatayım. 4 Nisan 2015 de evlendim. 9. ayım bittiğinde artık bir bebeğimiz olsun dedik. 17 aralık da adet olmuştum 6 gün sürdü adetim ve hesapladığım yumurtlama zamanımda ilişki olamadı evde misafir vardı vs.
ama yumurtlama tarihinden önceki ve sonraki haftalarda oldu. Aslında çok ümitlenmek istememiştim ama öyle bir heyecanla bekledim ki adet günümü tam beklenen adet günümde sabah uyanır uyanmaz testi yaptım. ben daha kafamı doğrultup teste baktığım anda çift çizgiyi görünce yarım saat şoktan çıkamadım. 3 saniyede belirdi birden.
. şuan adetim 8 gün gecikti kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. yarın gidip bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse. inşallah Hcg değerim de haftama uyumlu çıkar. Rabbim Hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.
. şuan adetim 8 gün gecikti kanamam lekelenmem olmadı çok şükür. yarın gidip bir kan testi yaptırmayı düşünüyorum kısmetse. inşallah Hcg değerim de haftama uyumlu çıkar. Rabbim Hepimizin meleklerini bizlere bağışlasın.