Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet ilk bebek. Öyle yapcam artık. Geçende bir bebek mağazasına gittik. Hemen erkek kıyafetlerine bakıyor. Bir tane kız kıyafeti alıp götürdüm. Bunlara da bak. Bebek küsecek sonra filan dedim:)
Aynen öyle yap canm Rabbim Gönlünüze gore versin inşallah bende öyle yapyom bir kızım var eşim çaktırmiyo ama oğlan olsun istiyo bende aynen böyle yapıyorum ki kız olunca şaşırmasn diye

Erkeklerin cogu böyle erkek bebege cok duskunler
Benim esimde oglum olucak diyip durdu ilk hamileligimde ailemde ayni sekilde bizde erkek yok 3kiziz butun ümidi bana baglamislarsi benim icin hic fafketmiyordu erkek oldugunu duyunca herkes cok sevindi esim sevincten agladı bile kendi babasız buyudugu icin hep oglu olsun istiyordu bunada kız diyor bakalim gorucez

Ayyy ne güzel allah bagislasin oglunu ne güzel istedigi olmus

Kızlar kızım da rüyamda sarışın mavi gözlü bir kız beyaz tenli sürekli eşimle bnm peşimden geliyordu
Eşimde ben de esmeriz
Ama kızım sarışın mavi gözlü bir kız herkes görünce inanamadı
Bu bebeğim de yine bembeyaz toplu erkek bebek görüyorum
Bakalım hayırlısı

Kızlar aklım çok karıştı Progestani ne zamana kadar kullanmalıyız doktor öbür hafta keserim dedi ama erken mi sizce kesmesi
Canim ben bu haftaya kadar günde iki kez progesteron jel kullanıyordum. Bu pazartesiden itibaren günde bire düşürdük. 12. Haftaya kadar da bu şekilde kyllanacakmisim.

A benim de aynısı :) süt içemiyorum sadece ara öğünde yoğurt yiyorum, tere yemeyin diyorlardı ama yanlış mı hatırlıyorum acaba

Merhabaaa kizlarrrr nasilsiniz ? Benim sol burun ve sol kulak tikali dunden beri boyle olan varmi ? Ne yaptiysam acilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…