İlk bebiş mi canm gerilme Rabbim gönlüne gore versin ama eşini kızada hazırla kız elbiseleri falan göster kızların tatlılığı ni anlat eşini kıza hazırla ki kız olunca şaşirmasn erkek olursada zaten istediği olucak
Evet ilk bebek. Öyle yapcam artık. Geçende bir bebek mağazasına gittik. Hemen erkek kıyafetlerine bakıyor. Bir tane kız kıyafeti alıp götürdüm. Bunlara da bak. Bebek küsecek sonra filan dedim:)
Cnm sen şimdi kaç haftaliksin...of benim doktorum neden Beni 10 günde bir cagirio her gitmem de para ödüyorum bu sefer devlete gidecem 2li tarama için ozele gidecem..cnm 10.haftada gittiginde doktor sana randevu verir 2li tarama için..sana zamanı söyler
Bnm kızım da Çin takvimi tutmuştu bunda da kız çıkıyor
Aslında 2 kız kardeş hiç fena olmaz erkekte farklı meyve olur
En güzeli sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı olsun
Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde rabbime hayırlı bir kul peygamberimize hayırlı ümmet bizlere hayırlı evlat TC hayırlı bir vatandaş olsun
Cnm kizin olsa sa emin ol eşin inanılmaz sever. ... Çok sempatik olur kız çocukları sevimli ve babalarına çok düşkün olurlar...evlat evlattir...emin ol doğduktan sonra kız erkek farketmio eşin içinde öyle olacak
Evet ilk bebek. Öyle yapcam artık. Geçende bir bebek mağazasına gittik. Hemen erkek kıyafetlerine bakıyor. Bir tane kız kıyafeti alıp götürdüm. Bunlara da bak. Bebek küsecek sonra filan dedim:)
Benimkide erkek istiyor du Ilki erkek olsun diyordu oglum diye severdi ama dogduktan sonra simdi herseyi oldu ama kiz olduğunu ogrendiginde kesin mi diye sormusdu doktora cok uzulmusdum
Hadi bakalım. Eşim hamilelikten önce hep iki oğlumuz olsun, aralarında 5 yaş olsun derdi. Annesi herşeyin en doğrusunu bilir, yapar ya, ondan öyle istiyor. Şimdi ben hiç yoktan geriliyorum. Kız olursa sevmez mi vs diye
Canım ya olur mu hiç öyle, hem nasıl sever, benim abim hep kız isterdi ilk çocukları oğlan oldu 2.cisi kız, evlat hiç ayırt edilmiyor. Eşin çok sever hiç boştan yere üzme kendini, bana da herkes erkek diyor, takvimler de erkek diyor, eşim karnımı oğlum diye seviyor ya kız olursa diyorum, sağlıklı olsun da ne fark edecek diyor, emin ol eşin de cinsiyetine takılmaz.
Kizlar 2li tarama icin randevu alaniniz vqr mi hic benim doktorum 10 haftada kontrole cagirdi 2 li test icin sonrasinda tekrar gitmem mi gerekcek galiba
Canım ya olur mu hiç öyle, hem nasıl sever, benim abim hep kız isterdi ilk çocukları oğlan oldu 2.cisi kız, evlat hiç ayırt edilmiyor. Eşin çok sever hiç boştan yere üzme kendini, bana da herkes erkek diyor, takvimler de erkek diyor, eşim karnımı oğlum diye seviyor ya kız olursa diyorum, sağlıklı olsun da ne fark edecek diyor, emin ol eşin de cinsiyetine takılmaz.
Benimkide erkek istiyor du Ilki erkek olsun diyordu oglum diye severdi ama dogduktan sonra simdi herseyi oldu ama kiz olduğunu ogrendiginde kesin mi diye sormusdu doktora cok uzulmusdum
Ben de çok üzülürüm öyle en ufak bir ima dahi hissetsem. Bir de kızdığım yaş farkını bile annesinin yaptığı gibi istiyor. Sözde en sağlıklısı buymuş filan. Halbuki öyle bişey hayatta araştırmaz.