Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet ilk bebek. Öyle yapcam artık. Geçende bir bebek mağazasına gittik. Hemen erkek kıyafetlerine bakıyor. Bir tane kız kıyafeti alıp götürdüm. Bunlara da bak. Bebek küsecek sonra filan dedim:)

Bana 2 li test için randevu wermedi ama 10 subatta gel dedi Progestan kesecek dedi bilmiyorum

Amin, amin..

Zaten hele bi öyle olmasın, benden çekeceği var eşimin:) evlat ayırmak,seçmek de neymiş

Zaten hele bi öyle olmasın, benden çekeceği var eşimin:) evlat ayırmak,seçmek de neymiş
Benimkide erkek istiyor du Ilki erkek olsun diyordu oglum diye severdi ama dogduktan sonra simdi herseyi oldu ama kiz olduğunu ogrendiginde kesin mi diye sormusdu doktora cok uzulmusdum

Canım ya olur mu hiç öyle, hem nasıl sever, benim abim hep kız isterdi ilk çocukları oğlan oldu 2.cisi kız, evlat hiç ayırt edilmiyor. Eşin çok sever hiç boştan yere üzme kendini, bana da herkes erkek diyor, takvimler de erkek diyor, eşim karnımı oğlum diye seviyor ya kız olursa diyorum, sağlıklı olsun da ne fark edecek diyor, emin ol eşin de cinsiyetine takılmaz.

İnş öyle olur. İçteniçe diş biliyorum eşime bu sebepten dolayı.

Kızlar aklım çok karıştı Progestani ne zamana kadar kullanmalıyız doktor öbür hafta keserim dedi ama erken mi sizce kesmesi

Benimkide erkek istiyor du Ilki erkek olsun diyordu oglum diye severdi ama dogduktan sonra simdi herseyi oldu ama kiz olduğunu ogrendiginde kesin mi diye sormusdu doktora cok uzulmusdum
Ben de çok üzülürüm öyle en ufak bir ima dahi hissetsem. Bir de kızdığım yaş farkını bile annesinin yaptığı gibi istiyor. Sözde en sağlıklısı buymuş filan. Halbuki öyle bişey hayatta araştırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…