Cnm korkma gümbür gümbür duyacaksın sesini banada yazacaksin bak gör :))bende evde istirahat ediyorum 10 subatta kontrolüm var öyle işte :))Yarın doktora gitcem kalp atışı için heycanımı bastırmaya çalışıyorumsenin nasıl gidiyo
Bana cin kız diyor rus erkek :))Kızımda bu kadar merak etmemiştim ama bunda cinsiyetini çok merak ediyorum. O 13. Haftada belli olmuştu. Doktorum bunu da ikili testi yapacağı zaman söyler diye tahmin ediyorum. Bana erkek gibi geliyor ama hislerim pek kuvvetli ve de güvenilir değildireşime farketmiyor kızına aşık zaten deli oluyorlar birbirlerine. Ama içten içe oğlu da olsa sevinir gibi geliyor. Bakalım hayırlısı. Çin takvimi bana çok mantıklı gelmese de tutan çokmuş. Çine göre bu da kız .
Bende 7 hafta dolana kadar günde bir jel bir progestan iğne kullandım. Sonra doktorum iğneyi iptal edip günde 2 jele çevirdi. 1 hafta sonra göbekten olan kan sulandırıcımla jelleri de artık bırakacağımı söyledi.Canim ben bu haftaya kadar günde iki kez progesteron jel kullanıyordum. Bu pazartesiden itibaren günde bire düşürdük. 12. Haftaya kadar da bu şekilde kyllanacakmisim.
Canım
Canım üzüldüm çok umarım kısa zamanda güzel haberlerin olur
Canim insallah en kisa zamanda sende kucagina alirsin dualarim seninle.Allah yardimcin olsun hayirlisi neyse o olsun insallah
Ne denir ki... Ancak dua edebiliyorum canim senin için. Rabbim hayırlısıyla tekrar hayırlı hamilelik yasatsin ve evladına kavuştursun insaallah
Canım böyle anlarda bir şey söylemek zor. En en en kısa zamanda sağlıklı bebeğin seninle olsun inş.
Va
Canım çok üzüldüm inş en kısa sürede yavruya kavuşursun
Çok üzüldümen büyük korkum kalp durma mevzusu acaba iyi mi diye kendimi yiyorum. Rabbim en kısa zamanda hamileliğinin tekrarını, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...
Rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik nasip eder de 9 ayını tamamlar kucağına alırsın inşallah..
canim cok uzuldum.. hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli bir gebelik diliyorum senin icin
Böyle haberler aldığımda kalbim sızlıyor sankiRabbim sabır versin en kısa zamanda mucizenizi göndersin inşallah.
Kaç haftalıktı ve dr ne dedi sebebi neymiş
Canim cok uzuldum bu durumda ne denir bilemedim rabbim en kisa zamanda saglikli bir bebis verir insallah benimde en buyuk korkum bu rabbim isteyen tum kullarinin kucagini bos birakmasin saglikli bebekler versin insallah
Rabbim geride bırakmana unutmana yardım etsin tez Zaman'da tarifsiz mutluluklarla unut inşallah yaşadıklarını.
Önce sana sağlık versin Rabbim sonra kalbındekini Hakkı'nda hayırlısıyla nasip etsin. Üzüldüm okuyunca ama biz neyi ne kadar biliyoruz ki Rabbim mutlaka bizim içinde en hayırlısını biliyor hayır dediklerimiz şer şer diye kaçtıklarımız hayır olabiliyor böyle düşün yaradanın sonsuz bilgisine sevgisine teslim ol. Bütün dualarım güzel Dilek'lerim seninle.
İnan nasıl üzüldüğümü tarif edemiyorum Allahtan sana sabırlar diliyorum bitanem bu da senin imtihanın demek ki dualarım seninle inşallah en doğru zamanda Rabbim sabrını çok hayırlı evlatlarla mukafatlandirir lütfen herşeyde bi hayır olduğunu unutma kendini üzüp hırpalama sebebine sarılıp sabırla duayla istemeye devam et çok öpüyorum
çok üzüldüm cnm...ınş en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik gecirirsin
Canım çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı gebelik nasip etsin sana inşallah
Gözden kaçırdıklarım varsa çok üzgünüm ama yazan herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Dokuzuncu haftadaydık bir hafta önce kalp atışlarını duymuştuk ağrım kanamam hiç bir şeyimde yoktu midemde hala feci bulanıyor ama dün ikisininde kalbinin durduğunu öğrendik. aspirin kullandığım için kürtajım cuma ya kaldı. Dilerim herkes sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlar arada bir uğrar bi merhaba derim destekleriniz için saoğlun kızlar....Canım çok geçmiş olsun ya. Kaç haftalık olmuşlardı?
Ben cin takviminde yaşım hesapla yami yorum)))
Kızlar diyetisyene giden varmı yada gitmeyi düşünen
Kızlar tekrar merhaba;
Geçen hafta gebeliğimin 6. haftasında çok şiddetli ürtiker(kurdeşen) oldum. doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarını duyduk . bu arada ablam önceden iki düşük yaşadığı için(pıhtılaşmadan dolayı) gebe kalmaya çalışırkenden başladığım ecopirin kan sulandırıcı ilacı doktorlar alerjiyi çoğalttığı için kesmemi söyledi. çok az miktarda alerji ilacı kullanarak geçirdiler kaşıntılarımı. bu hafta tekrar kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışı durmuştu. yaşadığım şoku size tarif etmem imkansız. aynı gün kürtaj oldum bu arada bu ilk gebeliğimdi. şuan hala kendime neden diye soruyorum. nasıl atlatıcam ben bunu? neden ben neden bebeğim? evet takdir Allah'tan ... belkide hayırlısı bu ama neden? aynı durumu önceden yaşayan varmı nolur yazın bana yoksa düşünmekten aklımı kaçırıcam...
Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım Allah nasip ederse bende eylül annesi olucam inşallah
Amin canım hayırlısı inşallah... ben birkaç kişiye sordum tutmadığını görmedim hiç diyor, bakalım öğrenince test etmiş oluruz inşallah.
Hadi bakalım. Eşim hamilelikten önce hep iki oğlumuz olsun, aralarında 5 yaş olsun derdi. Annesi herşeyin en doğrusunu bilir, yapar ya, ondan öyle istiyor. Şimdi ben hiç yoktan geriliyorum. Kız olursa sevmez mi vs diye
Cin takvimi çıkmıyor bence
Bnm kızım da Çin takvimi tutmuştu bunda da kız çıkıyor
Aslında 2 kız kardeş hiç fena olmaz erkekte farklı meyve olur
En güzeli sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı olsun
Eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde rabbime hayırlı bir kul peygamberimize hayırlı ümmet bizlere hayırlı evlat TC hayırlı bir vatandaş olsun
Günaydın kızlar... Hep kız annesi olmak istedim, kız bebeklerine karşı bi farklıyım anlatılmaz bişey bu. Hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren içimden erkekmiş gibi geliyor. Kuzenler makas ve bıçağı yastıkların altına sakladı gidip de bıçağa oturdum kesin erkek dedilerdün gece rüyamda beyaz tosbik suratlı çok güzel bir erkek bebeğim olmuştu onu emziriyodum çok acıkmış, emzirirken de uyuyakalıyo ağzı yüzü boynuna süt akıyor. sonra ben mendille o sütleri silerken mır mır ediyo bana rahatsız oluyo öyle bi güzeldi ki gözümün önünden gitmiyo rüya... Rabbim tez zamanda karnımızda hareket ettiklerini tekmelerini hissettirsin bize inşallah...
Önceden eşya almak doğru mu.siz ne zaman alışveriş yapacaksinz
Kizlar 2li tarama icin randevu alaniniz vqr mi hic benim doktorum 10 haftada kontrole cagirdi 2 li test icin sonrasinda tekrar gitmem mi gerekcek galiba
Benimkide erkek istiyor du Ilki erkek olsun diyordu oglum diye severdi ama dogduktan sonra simdi herseyi oldu ama kiz olduğunu ogrendiginde kesin mi diye sormusdu doktora cok uzulmusdum
Ben de çok üzülürüm öyle en ufak bir ima dahi hissetsem. Bir de kızdığım yaş farkını bile annesinin yaptığı gibi istiyor. Sözde en sağlıklısı buymuş filan. Halbuki öyle bişey hayatta araştırmaz.
Allahım sabır versin tekrar. Gerçekten çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda melekler nasip eder inşallahGözden kaçırdıklarım varsa çok üzgünüm ama yazan herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Dokuzuncu haftadaydık bir hafta önce kalp atışlarını duymuştuk ağrım kanamam hiç bir şeyimde yoktu midemde hala feci bulanıyor ama dün ikisininde kalbinin durduğunu öğrendik. aspirin kullandığım için kürtajım cuma ya kaldı. Dilerim herkes sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlar arada bir uğrar bi merhaba derim destekleriniz için saoğlun kızlar....
Ben muayene masasına otururken telefonu sessize alıp ses kaydını açtım kalp atışını çektim. Sonra arada bir açıp dinliyorum tavsiye ederimCnm korkma gümbür gümbür duyacaksın sesini banada yazacaksin bak gör :))bende evde istirahat ediyorum 10 subatta kontrolüm var öyle işte :))
Kiz herkese hepimize cvp ver misin maşallah :)))gunaydin herkese... cinsiyetler meraklar tahminler baslamis bile.. allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasib etsin..
cabim benim oglumda cin takvimi kiz diyodu. bosuna beklentiye sokma kendini. tutan var tutmayan var zaten %50 ihtimal yani ya tutcak ya tutmicak :)) tutmasi da buyuk bi olay diil boyle bakinca.
canim ben gidiyorum. ilk gebeligimden +5 fazla kiloyla hamile kaldim. dikkatli gidices dedi doktorum. gecen gebeligin son haftalari baya aksiyonlu gecmisti o riske girmeyelim fazla kilo aldirip dediler.. ama su an diyetisyen listesini uygulayamiyorumbulantidan sebep. biraz duzeleyim baslayacagim hemen..
canim cok gecmis olsun. kendini suclayacak birsey yok. her ne kadar su an cinsiyetler isimler konusulsa da hala hepimiz risk altindayiz. ilk 3 ay saglikli olmayan gebelikler hicbir bahaneye gerek olmaksizin sonlanir. zaten bebegin yeterince guclu olsaydi ilaclarin hicbiri bisi yapmazdi. en kisa zamanda saglikli bir hamilelik diliyorum canim sana. lutfen kendini suclama...
hosgeldin, saglikla kucagina almak nasib olsun insallah..
bende tutmadi :)) amaiste ona bakip buna bakip biraz hayal kurup vakit dolduruyoruz. beklerken baska isimiz yok :))
o cadi kizlar kendini bi sevdiriyo ki hic sorma. en erkekci baba bile asik oluyo evladina. allah sevgisiyle birlikte veriyo kuzucuklari sen oraya hic kafani yorma...
aynen katiliyorum..
valla anneye kiz sirdas, kiza kiz yoldas demisler... oncesi kizsa gerisini hiiiiic dert etme. erkek gelirse cesit olur kiz gelirse katmerli kadayif olur. sen ilkini kiz dogurarak pinyangonun buyugunu vurmussun zaten :)) allah hayirli evlat etsin hepsini..
ben de senin gibiydim oglumda. erkek bebeklerle ilgili hic bisiyi sevimli bulmuyordum. 16. haftada erkek dedi doktor 20ye kadar toparlayamadim resmen. ama o minik oglan bi geldi, oyle bi dunya acti ki bana.. simdi ikinci erkek olur diye hic korkmuyorum biliyorum ki o da ayri sevilecek. hayirli evlat olsunlar :)
ilkinde baya bisiyi onceden aldim. onceden dediim 4-5 ayda falan basladim almaya.. hamile oldugumu ogrenince ilk isim corap almak olmustu. unisex bi renk ve desende :)) sukur allah yarida birakmadi sevincimizi..
benim randevum 12+3 te.. 25 subatta gidecegim. perinatologdan al dedi doktorum randevuyu o yuzden erkenden aldim gunumu..
insanin icinden cikmiyo bazi seyler malesef... yerinde olsam bol bol basina kakardim
ilk bebegin mi bilmiyorum ama ideal yas farki 4 tur. ben kacirdim 4,75 olacak bizim. 5 yas demek 1 nesil demek cocukluk acisindan.ayni ilgi kusagina giremiyor cocuklar. adem gunesi sever ve okurum tavsiye de ederim. cocuk yetistirme konusundaki goruslerinin coguna katiliyorum. bence anadan alinma bilgiler yerine kendisine bi pediatristin yaklasiminin daha saglikli olacagini hatirlatabilirsin..
bu arada yas farki daha az olan annecikler de dert edinmesinler.. yaptiklari yanlis degil fatak daha erken yaslarda anne co yipraniyor iki cocuga yetmek konusunda. 4 yas hem cocugun fizyolojik kabullenis hem de anneden dusme yasi gercekten. o nedenle tavsiye bu sekilde..
Ayy inşallah direk yazıcam zaten pek kimseyle konuşmadığım için bu konuyu bir sizler varsınız :)Cnm korkma gümbür gümbür duyacaksın sesini banada yazacaksin bak gör :))bende evde istirahat ediyorum 10 subatta kontrolüm var öyle işte :))
Seni gidi uyanık seni :)))benim aklımın ucundan geçmedi kız aferin sana :)))Ben muayene masasına otururken telefonu sessize alıp ses kaydını açtım kalp atışını çektim. Sonra arada bir açıp dinliyorum tavsiye ederim
Aynen Paylaş bizimle mutluluğunu bizde sevinelim:)))Ayy inşallah direk yazıcam zaten pek kimseyle konuşmadığım için bu konuyu bir sizler varsınız :)
Otomatik hesaplayanı ben de yaptım kız çıkıyo bir de rus takvimi varmış hem anne hem babamın doğum tarihine göre yapıyo onda erkek çıkıyo :) aman bize de eğlence işte :)Gaz sancısından ve şişkinlikten ruhumu teslim edicem
Dün bu çin takvimini otomatik hesaplayan bir siteye girdim erkek çıktı
Yaşımıza +1 falan ekliyor. Kimisinin doğum yılına göre +2
Benim son regl tarihiyle usg hesaplaması tutmuyor
25i gelsede gitsem acaip merak ediyorum
İnşallah canım ya çok sağol :)Aynen Paylaş bizimle mutluluğunu bizde sevinelim:)))
Seni gidi uyanık seni :)))benim aklımın ucundan geçmedi kız aferin sana :)))
Ayyy kiyamam :)))cnm ya çok değerli şimdi o :)))6 Sene sonra olunca daha bi kıymetli oldu yavrucak
Öyle tabi olmaz mı. Bu arada hamilelik takvimi 40. haftada 3 eylülde doğum yapacakmışım gibi gösteriyor ama bence ağustosun ortasında olur gibime geliyorAyyy kiyamam :)))cnm ya çok değerli şimdi o :)))
Doktorun ne dedi sana peki doğum haftasi yla ilgiliÖyle tabi olmaz mı. Bu arada hamilelik takvimi 40. haftada 3 eylülde doğum yapacakmışım gibi gösteriyor ama bence ağustosun ortasında olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?