Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cinsiyet belli olur mu acaba? Kızımda 17. Haftada söylemişti keşke söylese , Çin takvimi erkek Rus takvimi kız içimden geçen kız :)
İkinci bebekler biraz hissetme işinde karışıyor. Mesela benim de ilk bebeğim kız dolayısıyla anneliği kız Bebek'le öğrendim tattım. İlkinde hamile olduğumu öğrendiğim an kız geçirdim içimden. Anneliği kız Bebek'le öğrenince insanın hayalleri ikincide de kıza çekiyor.

İlki erkek olup ikinciyi kız hissedenler veya tam tersini okuyorum ilk gebelikten anneliği ilk tattıkları cinsiyetten farklı bir şey hissedebilmeleri tuhaf geliyor bana. İnsanın gönlünden olmayan geçiyor mutlaka ama dediğin gibi 2. Bebek biraz ilkinden hissetme olayında etkileniyor anneler. Ya da sadece. Ben :))

Bu arada benim eşimde bir koz bir erkek isteyenlerden ama bana cinsiyetiyle işimiz yok sağlığı varlığı yeter diyor. Böyle söylemesi beni çok mutlu ediyor ama ben saklasa da biliyorum meraktan çatlıyor şu an:)

ben isterdim acikcasi :) esimin kontrollerde yanimda olmasi hosuma gidiyor ama cinsiyet tahmini yapilacaksa tek de giderim ne var ki bu arada hangi doktor, nerede oturuyorsun?
İzmir'de Karataş hastanesinde Osman bey adı.
Nabız yokluyorum niyetim var gidip öğrenmeye ama ayıp mı ederim gerçi söylemeyeceğim eşime gittiğimi. Arkasından iş çevirmiş olurum o yapsa bunu ben duysam bozulurum gibi

Göğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)

Benim koltuk altı tuylerim çok arttı ben hamilelikten galiba diyorum ama

Evet haklı olabilirsin birde biz 2 kız kardeşiz çok avantajını gördüm o yüzden kızımında bir kız kardeşi olsun istiyorum hayırlısı artık

Evet haklı olabilirsin birde biz 2 kız kardeşiz çok avantajını gördüm o yüzden kızımında bir kız kardeşi olsun istiyorum hayırlısı artık
Hahahah o da mümkün bizde 3 kardeşiz bir ablam var abim 2 ben 3 numayım. Bu sebeple bir kız bir oğlan kardeşi olsun kızımın isterim,. Demekki annenin kardeş durumu da isteklerde etkili olabiliyor

Benim bacaklardaki tuyler cok yawas nerseyse uzamiyor ama bikini bolgesi aman Allahim yani

Benim kız o zaman:) daha da büyüyecek diye korkuyorum artık.

Benim kız o zaman:) daha da büyüyecek diye korkuyorum artık.
Benim de aldı başını gitti ama zaten büyüktü hep büyüktü yani ilk çıktığında büyük olarak çıktılar ben küçücüktüm 13/14 yaşında onlar bildiğin büyük abla göğüsüydü. Şimdi daha da büyüdü hamile olup göğsü büyümeyen zaten yoktur.
Mesela adet olmadan evvel de hep büyür
Kilo alınca da büyür benim
Bir kilo aldım hepi topu ama hepsi göğüse gitti yine :)

Bana da ultrasonda bakinca sanki bebegi goremeyecekmiş ya da ya bebek buyumediyse diye tuhaf evhamlar geliyor. Insallah guzel haberler aliriz. Ama sen basindan beri biraz fazla evhamlisin

Ogrenip supriz yap esine ben öyle yapicam cunku hediye paketi ve icinde elbiseee cok güzel bir ani olarak kalir

Inş Cnm çok sağol güzel dileklerin için....limon u gerçekten severim zaten deneyecem Inş iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…