- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
İkinci bebekler biraz hissetme işinde karışıyor. Mesela benim de ilk bebeğim kız dolayısıyla anneliği kız Bebek'le öğrendim tattım. İlkinde hamile olduğumu öğrendiğim an kız geçirdim içimden. Anneliği kız Bebek'le öğrenince insanın hayalleri ikincide de kıza çekiyor.Cinsiyet belli olur mu acaba? Kızımda 17. Haftada söylemişti keşke söylese , Çin takvimi erkek Rus takvimi kız içimden geçen kız :)
İzmir'de Karataş hastanesinde Osman bey adı.ben isterdim acikcasi :) esimin kontrollerde yanimda olmasi hosuma gidiyor ama cinsiyet tahmini yapilacaksa tek de giderim ne var kibu arada hangi doktor, nerede oturuyorsun?
Benim koltuk altı tuylerim çok arttı ben hamilelikten galiba diyorum amaGöğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)
Evet haklı olabilirsin birde biz 2 kız kardeşiz çok avantajını gördüm o yüzden kızımında bir kız kardeşi olsun istiyorum hayırlısı artıkİkinci bebekler biraz hissetme işinde karışıyor. Mesela benim de ilk bebeğim kız dolayısıyla anneliği kız Bebek'le öğrendim tattım. İlkinde hamile olduğumu öğrendiğim an kız geçirdim içimden. Anneliği kız Bebek'le öğrenince insanın hayalleri ikincide de kıza çekiyor.
İlki erkek olup ikinciyi kız hissedenler veya tam tersini okuyorum ilk gebelikten anneliği ilk tattıkları cinsiyetten farklı bir şey hissedebilmeleri tuhaf geliyor bana. İnsanın gönlünden olmayan geçiyor mutlaka ama dediğin gibi 2. Bebek biraz ilkinden hissetme olayında etkileniyor anneler. Ya da sadece. Ben :))
Bu arada benim eşimde bir koz bir erkek isteyenlerden ama bana cinsiyetiyle işimiz yok sağlığı varlığı yeter diyor. Böyle söylemesi beni çok mutlu ediyor ama ben saklasa da biliyorum meraktan çatlıyor şu an:)
Hahahah o da mümkün bizde 3 kardeşiz bir ablam var abim 2 ben 3 numayım. Bu sebeple bir kız bir oğlan kardeşi olsun kızımın isterim,. Demekki annenin kardeş durumu da isteklerde etkili olabiliyorEvet haklı olabilirsin birde biz 2 kız kardeşiz çok avantajını gördüm o yüzden kızımında bir kız kardeşi olsun istiyorum hayırlısı artık
Biz romantizmin dibine vurduk:) Beşiktaş maçındayız:)Sağol cnm neler yaptınız kocislerinizle:))
Benim bacaklardaki tuyler cok yawas nerseyse uzamiyor ama bikini bolgesi aman Allahim yaniGöğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)
Hahahha bizde evde izliyoruz malum mac istanbulda biz ankaradayizBiz romantizmin dibine vurduk:) Beşiktaş maçındayız:)
Benim kız o zaman:) daha da büyüyecek diye korkuyorum artık.Göğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)
Benim de aldı başını gitti ama zaten büyüktü hep büyüktü yani ilk çıktığında büyük olarak çıktılar ben küçücüktüm 13/14 yaşında onlar bildiğin büyük abla göğüsüydü. Şimdi daha da büyüdü hamile olup göğsü büyümeyen zaten yoktur.Benim kız o zaman:) daha da büyüyecek diye korkuyorum artık.
Bana da ultrasonda bakinca sanki bebegi goremeyecekmiş ya da ya bebek buyumediyse diye tuhaf evhamlar geliyor. Insallah guzel haberler aliriz. Ama sen basindan beri biraz fazla evhamlisinKızlar yarın 2 de randevum var ...çok heyecan yapıyorum ya korku da oluyor içimde heyecan da...sizde de öyle oluyor mu...her an bise yapsam acaba bebeğe bise oldu mu diye korkuyorum neden boyle evhamli oldum ya .... Inş yarin da güzel haberler alırım yaaa...hepimiz için herse guzel olsun inss
Ogrenip supriz yap esineKızlar Hamile bir tanıdığım var bir dr tavsiye etti 12/13 haftada söylüyormuş cinsiyeti. Hatta herkese 11 de söylemiş hiç yanılmamış.
Hafta içi Gitsem eşimden evvel öğrensem diyorum.
Diğer dr belki 15/16. Haftayı bekler ben de mi beklesem . Yada göstermiyor pozisyon uygun değil diyebilir ben öğrenmek istiyorum artık.
zaten 2 doktora birden takip olmak istiyorum doğum Zaman'ı seçim yapıcam . Eşinizden evvel yek başınıza öğrenmek istermiydiniz?
Sen sanslisinn ya nerde bizde o sansBnm gbi annesinde kalan var mj
Inş Cnm çok sağol güzel dileklerin için....limon u gerçekten severim zaten deneyecem Inş iyi gelirMerak etme canım bende seninle aynı hislerle gidiyorum ama çok şükür hep iyi dönüyoruz. Iyi düşünelim iyi olsun bebeklerimiz :)
Yarın çok güzel bi görüntü ve güzel haberlerle bekliyoruz seni
Miğde bulantinda inşallah en kısa zamanda geçer çok kötü ya anlıyorum seni. Hafifletici olarak limonu dilimleyip az tuzlayip ye gerçekten çok iyi gelio bana belki Sana da iyi gelir. Suyu da az soğuk suyla karıştır öyle iç miğdem rahatliyordu benim. Az kaldı gecicek
Ay evet ya çok evhamliyim panigim yaaa...Herkes öyle söylüyorBana da ultrasonda bakinca sanki bebegi goremeyecekmiş ya da ya bebek buyumediyse diye tuhaf evhamlar geliyor. Insallah guzel haberler aliriz. Ama sen basindan beri biraz fazla evhamlisin
Bana daha vermedi birşey sadece folik asit kullanıyorum ikili teste geldiğinde elevit veririm dediKizlar demir hapi ve vitamin hapi olarak ne kullaniypsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?