Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hosgeldin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
dogum tarihlerimiz ayni :))
Aminn inşallah,bebeğini bekleyen herkese rabbim kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkese versin.evet aynı tarihlerimiz inşallah herşey çok güzel gider paylaşırız burada Can'ım

Benim de çin takviminde erkek. Çok merak ediyorum ama sabredicez. Bu hamilelik insana sabretmeyi öğretiyor:)

Ay ikiz mi ne tatlı maşallah, bende 9+ 0 da kahverengi akıntı göğüs ağrısı be adet süresinin kısalığı için gittim doktora, hamile olduğumu öğrenip kalp atışlarını dinledim hahaha:)
Ayy Sağol canim. Seninki de çok guzelmis sürpriz ki ne sürpriz masaallah kuzucuklara

O zaman çift yumurta senin ikizler maşallah ya inşallah dediğin gibi olur görürüm bende saliya ne kaldı

Sayfada kaç tane ikiz var şimdi :) ne güzel sanşlısınız.
Ayrıca tedavi ile mi oldu normal yolla mı ikiz ?

slm kızlar bende eylül annesi olacağım sanırım 1 ekim görünüyor ama bilemiyorum ben kızım olmasını cok istiyorum adı da eylül olacak:) eylülde doğarsada iyi olur gönlüm öyle istiyor, allahım hepimizin evlatlarını sağ salim, aklı güzel biçimde kucaklarımıza almaayı nasip etsin amin..

canım benide tabloya ekler misin bilgileri özelden yazacağım sana

İlk bebeğin mi

kızlar çarşamba günü rendevum var kalp atısı için gidicem cok heyecanlıyım.. birde benim 5 gün önce 4 5 damla şeklinde peçeteye kan geldi ardından kahverengi doktora gittim hemen kese ve çevresi sağlam dedi.. önlem amaçlı iğne yaptı ve kahverengi akıntı 1 2 gün daha devam edip durdu 2 gundur cok şükür hiçbirsey yok normale döndüm ama sürekli yatıyorum sadece wc icin kalkıyorum basına böyle birsey gelen varmı, benim geçti gibi ama normal akıntı oluyr sadece.

YERLEŞME kanaması canim normal oluyor benim dusuk tehlikem var ve bende sürekli oldu kanama

YERLEŞME kanaması canim normal oluyor benim dusuk tehlikem var ve bende sürekli oldu kanama
cnm yerleşme kanaması döllendikten 7 -10 günarasında olmuyormu benim yumurtlama tarihim 10 ocaktı ve muhtemelen o gun hamile kaldım. kanam 20 ocalta olsa anlardım ki 3 şubatta keseyide gördüm.. yerleşme kanaması icin geç değilmi kanama 8 subatta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…