Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet cnm nisan da tasinacaz ınş...yakın olmaları iyi olacak ya
Ne guzel ben 6 ay once istanbula gelin geldim ne kendi ailem burda ne de esimin ailesi.ozel sektorde ogretmendim buraya gelince isi de biraktim yalniz hissediyorum kendimi hele bi de su hormonlar sagolsun

Ne guzel ben 6 ay once istanbula gelin geldim ne kendi ailem burda ne de esimin ailesi.ozel sektorde ogretmendim buraya gelince isi de biraktim yalniz hissediyorum kendimi hele bi de su hormonlar sagolsun
benim kardesimde uzağa evlenecek bakalim nasıl olacak...Cnm ya alisirsin mutlaka ayni sehirdesiniz en azından ya ayrı ülke olsaydı

mide yanmasi ve bulanmasi olanlara tavsiyem, onceki hamileligimde doktor onermisti cift yastikla yatiyorum. aslinda uc yastik da denilebiilir belimin biraz ustunden itibaren kademeli yüksek yani.. boylece yan da yatabiliyorum illa sirtustu olmuyor.. bir de henuz baslamadi bende ama bacaklarim cok agrirdi, bacak arama (dizlerimin arasi) yastik loyarak uyurdum..

Kızlar nefes darlığı çeken var mı?
Ya altı üstü bulaşık makinasını dolduruyorum oda 2-3 tabak bardak. Nefes nefese kalıyorum. Üstümü değiştiriyorum yine aynı.

benim kardesimde uzağa evlenecek bakalim nasıl olacak...Cnm ya alisirsin mutlaka ayni sehirdesiniz en azından ya ayrı ülke olsaydı
Zor valla tabi ayri ulke olsa daha zor ama oyle de boyle de yalnizsin iste.arkadaslar da bi yere kadar gozden uzak olan gonulden de uzak oluyor aramalar bile seyreklesiyor dertlesecek kimsen kalmiyor

Zor valla tabi ayri ulke olsa daha zor ama oyle de boyle de yalnizsin iste.arkadaslar da bi yere kadar gozden uzak olan gonulden de uzak oluyor aramalar bile seyreklesiyor dertlesecek kimsen kalmiyor
eminim zordur Cnm .... Bebegin olunca az da olsa rahatlarsin

Canim benim de daha önce 11. Haftada kalbi durduğu için kaybettiğim bebeğim var. Ben de en son 8+0 da kalplerini duymuştum ve benim de salı randevum var. Anlayacagin aynı durumdayız. Evham yapmayalım desek de yapıyoruz elde değil. Ama rahat olmak lazim Rabbime yalvarmaktan başka çare yok. Düşünüyorum düşünüyorum ya kalpleri durduysa diye sonra da diyorum ki Allahım bu bebekleri nasibime yazmissa hiçbir şey engel olamaz. O yüzden moral bozma Yalım canim. Her zamanki gibi dualarimdasin. Evlatlarimizı sağ salim kucağımıza alacağız insaallah. Bak bir de iki kuzucuk taşıyoruz uzmeyelim onlari

Canim 11 haftada kalbi durdugunda herhangi bir belirti yasadin mi

herkese günaydın;
ufak bir yıllık izin ayarlamıştım kendime , bugün iş başı yaptım.bir saattir uyanmaya çalışıyorum :)
kızımda hiç böyle olmamıştı , gerçi o zamanlar daha gençtim :)

tahlillerimin hepsini özel de yaptırmak zorunda kaldım bu arada.b-12 dışında bir sıkıntı çıkmadı , b-12 içinde dodex iğnesi oluyorum şuanda.birde folik asiti bırakıp decavit diye bir vitamine geçirdi beni doktor.2 hafta sonra da ikili testim var.
bizden haberler böyle...
aramızdan ayrılan arkadaşların kayıplarına çok üzüldüm.lakin herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…