Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
meraba canim bende carsamba gunu gidecegim ins. hafif akinti bende de olmustu devam etmediyse sorun olmaz

Bebegi gördünmü peki? ? Belki gec dollenme olmusdur yumurtlama gününde hamile kalinacak die birsey yok

Kafaya tuz dokmeyi komsum yapti bana ben hic farkinda bile degildim ve ilk onlardan ogrendim boyle bisinin olduğunu ben sohbet ederken doktu. Agzima dokunmusum oda kizmis burna dokunsaymisim erkekmis bana kiz dedi gerci herseyin basi saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat olsunda hepsi bas taci

Kızlar yarın 2 de randevum var ...çok heyecan yapıyorum ya korku da oluyor içimde heyecan da...sizde de öyle oluyor mu...her an bise yapsam acaba bebeğe bise oldu mu diye korkuyorum neden boyle evhamli oldum ya .... Inş yarin da güzel haberler alırım yaaa...hepimiz için herse guzel olsun inss

Bu arada benim hala istahim kapalı ama gaz 'dan dolayı karnım sis 2 gündür istifra etmiorm ama bulantim var .... Yemek yemek işkence zaten yememek midenin bos olmasi ayrı işkence bos olunca daha kötü...

Benim anneme teyzeme yapmışlar hep doğru çıkmış ondan annem bana yaptı bende dalmistim bende ilk onda öğrendim öyle sağlıklı olsun hayırlı olsun o yeterli.

Banada arkadaşım ve annesi yaptı kafamdan aşağı tuz dokmusler örtünün altina da makas ve bıçak koymuşlar :)
Burnumu kasidim gülmeye başladılar ne oluo be diyip oturdum kahkaha ya boguldular gözün aydın erkek dediler

Merak etme canım bende seninle aynı hislerle gidiyorum ama çok şükür hep iyi dönüyoruz. Iyi düşünelim iyi olsun bebeklerimiz :)
Yarın çok güzel bi görüntü ve güzel haberlerle bekliyoruz seni
Miğde bulantinda inşallah en kısa zamanda geçer çok kötü ya anlıyorum seni. Hafifletici olarak limonu dilimleyip az tuzlayip ye gerçekten çok iyi gelio bana belki Sana da iyi gelir. Suyu da az soğuk suyla karıştır öyle iç miğdem rahatliyordu benim. Az kaldı gecicek

Kızlar Hamile bir tanıdığım var bir dr tavsiye etti 12/13 haftada söylüyormuş cinsiyeti. Hatta herkese 11 de söylemiş hiç yanılmamış.
Hafta içi Gitsem eşimden evvel öğrensem diyorum.
Diğer dr belki 15/16. Haftayı bekler ben de mi beklesem . Yada göstermiyor pozisyon uygun değil diyebilir ben öğrenmek istiyorum artık.

zaten 2 doktora birden takip olmak istiyorum doğum Zaman'ı seçim yapıcam . Eşinizden evvel yek başınıza öğrenmek istermiydiniz?

ben isterdim acikcasi :) esimin kontrollerde yanimda olmasi hosuma gidiyor ama cinsiyet tahmini yapilacaksa tek de giderim ne var ki bu arada hangi doktor, nerede oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…