Ahahah :) cok guldum yaa ama ayni beni tarif etmissin ben de baslarda diyordum boyle giderse gogusten ibaret olacagim diye ama 10. Haftadan sonra sakinlediler neyseki :) senin hala devam mi agri sizi sismeBenim de aldı başını gitti ama zaten büyüktü hep büyüktü yani ilk çıktığında büyük olarak çıktılar ben küçücüktüm 13/14 yaşında onlar bildiğin büyük abla göğüsüydü. Şimdi daha da büyüdü hamile olup göğsü büyümeyen zaten yoktur.
Mesela adet olmadan evvel de hep büyür
Kilo alınca da büyür benim
Bir kilo aldım hepi topu ama hepsi göğüse gitti yine :)
:) evet çok rahatSen sanslisinn ya nerde bizde o sans
Hamileliğin 6. HaftaSında başladı ve hala devam etmekte rennie duo diye bir surup verdi doktorum o iyi geliyorArtik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
Ben sırt üstü uzanamiyorum sırt üstü uzanirsam ayaklarımı bukmem gerek ... Midem tuhaf yanma degilde bos sanki gaz gibi anlamadımArtik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
Bende de hamilelikte icilen mide yanmasi icilen gaviscon surup var ama niyeyse icmek istemiyorum ya :/Hamileliğin 6. HaftaSında başladı ve hala devam etmekte rennie duo diye bir surup verdi doktorum o iyi geliyor
Benim de tam tersi midem bulanirsa sirt ustu dumduz yatmak iyi geliyorBen sırt üstü uzanamiyorum sırt üstü uzanirsam ayaklarımı bukmem gerek ... Midem tuhaf yanma degilde bos sanki gaz gibi anlamadım
Biliyorum o şurubu benim dayanılmayacak olduğu için mecburi içiyorumBende de hamilelikte icilen mide yanmasi icilen gaviscon surup var ama niyeyse icmek istemiyorum ya :/
Benim öyle yatmam imkansız gibi bise yaBenim de tam tersi midem bulanirsa sirt ustu dumduz yatmak iyi geliyor
Bende rahat edemiyorum ya:) evet çok rahat
Kizlar demir hapi ve vitamin hapi olarak ne kullaniypsunuz
Kizlarrr nerdesinizz
Ay evet ya çok evhamliyim panigim yaaa...Herkes öyle söylüyor
Artik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
Artik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
Gögüslerde büyüme var tüylerimde eskiye nazaran dahada az uzuyor bakalım kızmı:)Göğüslerde ekstra büyüme kız Bebek işaretiymiş bir yerde okudum kız Bebek'ten gelen östrojenle hamilelik hormonu olur daha da büyürmüş göğüs kanıtlanmamış ama olası diye okudum aynı şekilde bacaklarda ekstra hızlı uzayan tüyler erkek Bebek işareti olabilir miş. Bu haftadan itibaren tırnak saç ekstra hızlı uzar diyor gebelik takibi aplikasyonunda. Tüylere ve göğüslere dikkat o Zaman :)
Bende taşımnyorum anneme yakın ... Daha rahat ederim artık1 haftadir annemde kaliyorum.yakin baya yurume 5 dakika..aksamlari esim yemege gelip cayi falan iciyo..oyle gdiyo eve..2 gecedir midem feci sekilde yaniyo..kontrole gttgmde mutlaka soylicem doktora
Ne guzell..rahat edersin valla.evde tek basina yemeden icmeden yatmak cok sıkıcı ..Bende taşımnyorum anneme yakın ... Daha rahat ederim artık
Bende taşımnyorum anneme yakın ... Daha rahat ederim artık
Teyzoskolar,
Daha evvel de bahsetmistim. 2 kaybim var 6 haftalarda kaybettim. En son 8 haftada doktora gittim kalbi atıyordu yavrularının doktor dinlen dedi sadece. Şimdi çarşamba 10+3 olcaz ve ben 9 haftalıkken kalbi duranları okuyup ya durduysa evhamibdan kurutamiyirum. Rabbim.korusun uzun sağlıklı haberler versin evlatlar nasip etsin sevincimizi yarım kalmasın inşallah. Çarşamba günü gelene kadar napican( bi yandan bulantim uykum var demekki bebeklerin seninle diyorum ama korkuyorum. Bu sefer hiç korkmicam hep pozitif olucam diyordum galiba beceremiyorum
Canim sakin kotu dsunme..bak o haftalarida atlatmissin Allah in izniyle..zaten bu haftayida atlatirsan risk azaliyo..sen stressiz bi sekilde dinlenmene bak..bu guzel anlarini boyle moralsiz gecirme..guclu ve saglam durmalisin..Allah yar ve yardimcimiz olsun insallh..Teyzoskolar,
Daha evvel de bahsetmistim. 2 kaybim var 6 haftalarda kaybettim. En son 8 haftada doktora gittim kalbi atıyordu yavrularının doktor dinlen dedi sadece. Şimdi çarşamba 10+3 olcaz ve ben 9 haftalıkken kalbi duranları okuyup ya durduysa evhamibdan kurutamiyirum. Rabbim.korusun uzun sağlıklı haberler versin evlatlar nasip etsin sevincimizi yarım kalmasın inşallah. Çarşamba günü gelene kadar napican( bi yandan bulantim uykum var demekki bebeklerin seninle diyorum ama korkuyorum. Bu sefer hiç korkmicam hep pozitif olucam diyordum galiba beceremiyorum
Cnm bende burdaki haberleri okuyunca korkuyorum açıkçası...yarın randevum var icim içimi yiyo ya...ınş sorunsuz şekilde atlatiriz bu günleriTeyzoskolar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?