Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ahahah :) cok guldum yaa ama ayni beni tarif etmissin ben de baslarda diyordum boyle giderse gogusten ibaret olacagim diye ama 10. Haftadan sonra sakinlediler neyseki :) senin hala devam mi agri sizi sisme

Artik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan

Artik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
Hamileliğin 6. HaftaSında başladı ve hala devam etmekte rennie duo diye bir surup verdi doktorum o iyi geliyor

Ben sırt üstü uzanamiyorum sırt üstü uzanirsam ayaklarımı bukmem gerek ... Midem tuhaf yanma degilde bos sanki gaz gibi anlamadım

Kizlar demir hapi ve vitamin hapi olarak ne kullaniypsunuz

Gynoferro sanol demir. Decavit pronatal vitamin ve marincap balik yagi kullaniyorum su an

Kizlarrr nerdesinizz

Sevgililee gunu icin antalyadayiz. Tam sevgililer gunu icin demiim de onu da kapsicak sekilde 3 gunluk bi tatil ayrlamis esim. Daha hamilelik yokmus ortada ayarladiginda. Plani bozmadik biz de :)

Ay evet ya çok evhamliyim panigim yaaa...Herkes öyle söylüyor

Seni strese sokmicak evhamlar panikler bence bu isin dogasi. Ben seviyorum yani dugun dugun gibi bayram bayram gibi olmali. Bu da basimiza gelen en guzel seylerden biri insallah. Her turlu hissi doyasiya yasamak lazim bebisi ve kendimizi uzmeden tabi :))

Renie duo ve gaviscon diyecegim ben de.. Ilerleyen aylarda yanmalar iice artacak ve o zamana kadar reflu olmasini yer etmesini engellemek icin simdiden tedbir almay baslamak lazim.

1 haftadir annemde kaliyorum.yakin baya yurume 5 dakika..aksamlari esim yemege gelip cayi falan iciyo..oyle gdiyo eve..2 gecedir midem feci sekilde yaniyo..kontrole gttgmde mutlaka soylicem doktora

Gögüslerde büyüme var tüylerimde eskiye nazaran dahada az uzuyor bakalım kızmı:)

1 haftadir annemde kaliyorum.yakin baya yurume 5 dakika..aksamlari esim yemege gelip cayi falan iciyo..oyle gdiyo eve..2 gecedir midem feci sekilde yaniyo..kontrole gttgmde mutlaka soylicem doktora
Bende taşımnyorum anneme yakın ... Daha rahat ederim artık

Teyzoskolar,

Daha evvel de bahsetmistim. 2 kaybim var 6 haftalarda kaybettim. En son 8 haftada doktora gittim kalbi atıyordu yavrularının doktor dinlen dedi sadece. Şimdi çarşamba 10+3 olcaz ve ben 9 haftalıkken kalbi duranları okuyup ya durduysa evhamibdan kurutamiyirum. Rabbim.korusun uzun sağlıklı haberler versin evlatlar nasip etsin sevincimizi yarım kalmasın inşallah. Çarşamba günü gelene kadar napican ( bi yandan bulantim uykum var demekki bebeklerin seninle diyorum ama korkuyorum. Bu sefer hiç korkmicam hep pozitif olucam diyordum galiba beceremiyorum

Canim sakin kotu dsunme..bak o haftalarida atlatmissin Allah in izniyle..zaten bu haftayida atlatirsan risk azaliyo..sen stressiz bi sekilde dinlenmene bak..bu guzel anlarini boyle moralsiz gecirme..guclu ve saglam durmalisin..Allah yar ve yardimcimiz olsun insallh..

Cnm bende burdaki haberleri okuyunca korkuyorum açıkçası...yarın randevum var icim içimi yiyo ya...ınş sorunsuz şekilde atlatiriz bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…