Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bilgin olsun canım çoğu doktor 5. aydan sonra hasta kabul etmiyor etse de para olarak bir şekilde gitmediğin zamanki kadar harcatıyor

Artik uzanamiyorum yatamiyorum.ya ayakta duracagim ya da oturacagim dik bi konumda yattigim an midem yanmaya basliyor hele dun gece biran once uyuyayim diye dua ettim.var mi mide yanmasi yasayan
CANIM HAMİLELİKTEN DEĞİLDE ARA SIRA YEDİKLERİMDEN OLURDU MİDE YANMAM ONUN DA ÇÖZÜMÜ SADECE AMA SADECE 2 YUDUM SOĞUK SÜT İÇMEK,ANINDA KESİYOR.(EN AZINDAN BENİMKİNİ KESERDİ)

Güne migren agrisi ile başladım .. Napican sanki kor oluyorum gözüne vuruyor benim
Geçmiş olsun canım. Bende dün sabah aynı bu şekilde uyandım. Eşimden gizli parol içtim napıyım dayanamadım. Doktor ağrı kesici olarak ya parol ya minoset vermişti. Migren kötü bişey iyi bilirim bunalıma sokuyor beni

BANADA VERMEMİŞTİ ANTİBİYOTUK AMA 1 HAFTA SONRA DAHA KÖTÜ OLDUM SİNÜZİT DE BAŞLAYINCA AGUMENTİN 1000 MG KULLANIYORUM 4 GÜNDÜR ÖKSÜRÜK BURUN AKINTISI ATEŞ DE EKLENİNNCE . ZAMANINDA BAŞLASAYDI DAHA DÜŞÜK DOZ YETERDİ AMA ŞİMDİ BUNU KULLANIYORM ALLAHA EMANET BEBİŞİM

Slm kızlar. Bugün benim de randevum var. Saati yaklaştıkça heyecanım da artıyor. Neredeyse 3 haftadır görmedim. Bir yandan kendimi birşey olsa anlardım herhalde diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, ama bir taraftan da içim içim yiyor. Her kontrolde bu duyguları yaşayacağız galiba

Ayneen bende öyleyim akşam gitcem kalbim yerinden çıkıcak resmen, her seferinde aynı stres valla tekmeler başlayana kadar olcak heralde

Güzel haberlerini bekliyoruz belki cinsiyet tahminide yapar yapmasa bile nub fotosu al

canım burun akıntın oluyormu ben buhara tututup akıntının gelmesını saglamıstım ne kadr bosalırsa o kadar ıyı olur
canım teşekkür ederim msjını yeni gördüm, dün biraz daha iyi oldum öksürükle ciğerlerimi boşaltıyorm, gerçekten tam zamanında antbiyotiğe başlamışım yoksa hastaneliktim kesin, dediğin gibi haftasonu buhar yaptım hep yattım vitamin içtim yen i yeni toparlanıyorm

Ayy inş alırım. İlla nub fotosu mu demem lazım?
Yok öyle deme bence bazı dr bozuluyor takip ettiği gebelik Hakkı'nda anne adayı daha fazla şey bilirse. Ciddi söylüyorum bunu. İlk gebeliğimde plesenta previa teşhisi konmuştu ben bebeğin eşi önde yerleşmiş demeliymişim. Her seferin bozulurdu dr tıbbi terim kullanınca . Doktordan doktora da değişiyordur eminim. Ama ihtiyatlı davran derim ben. İnşallah güzel haberlerle dönersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…