Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selam arkadaşlar bugün doktora gidicek arkadaşlarımız güzel haberlerle gelsinler inşallah artık cinsiyet haberi almak istiyoruz 12 haftalık olanlar ögreninde gelin topiğimize cinsiyetleride yazalım ya

Canim ben geldim doktordan boyle bisey olamaz ya daha kücücük olmasina ragmen herseyi belli hatta doktor öksürttü beni bebegi uyandıralım diye sonra bize selam verir gibi hareketler falan Cok güzel bi duygu cok
Maşallah canım ne güzel geçen hafta gittigimde hic bir yerini anlayamadım ben bakalım bidahakine belli olur inşallah

ben 15 gün sonra gideceğim doktora 2 li test için çok özledim yavru kuşumu evde ultrason olsa da görsem arada boncuğumu:)

Selam arkadaşlar, bende eşimin baskısı ile geldim doktora. Şimdi sıra bekliyorum. Aslında perşembe gidecektim kendi doktoruma ama bugun yakındakı bir hastanedeki doktora geldim. Önceki bebegimde de iki ayrı doktora birden gidiyorum. Aynı şeyi mi diyorlar diye.
Yavrumu görücem birazdan :))

Canim ben geldim doktordan boyle bisey olamaz ya daha kücücük olmasina ragmen herseyi belli hatta doktor öksürttü beni bebegi uyandıralım diye sonra bize selam verir gibi hareketler falan Cok güzel bi duygu cok
Maşallah canım gözün aydın, bizlere de moral oluyor böyle güzel haberler...

Çok erken değil mi ama yüzde verdi mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel gönlündeki kısmet olmuş inşallah :)

geçmiş olsun , peki kalbinin durma sebibiyle ilgili doktor ne dedi, genelde 10. haftadan sonra %99 gebelik sağlıklı devam eder diyorlar.
Tesekkur ederim canım Rabbim kimseye yaşatmasın. Pıhtılaşma problemi nden dolayi kalbinin durduğu söylendi. Bu gebelikte en başından beri kan sulandirici kullaniyorum o nedenle.

Benim doktorum da bozuluo yaa....kese kaç cm dedim doktor ne yapacan kese boyutunu dedi...dedim bir topik var orada paylasacam herkes yazio...sonra progestonu sordum adam dio kanaman olsa veririz zaten girme diyor çok internete

Ben bu konuda sanirim cok sansliyim. Yeditepe unv hastanesine gidiyorum. Doktorum ogr gorevlisi ayni zamanda. O yuzden anlatmayi cok seviyor. Tum sorularimi cevapliyor kitaplardan resjmler vs gostererek. Terminolojiyi kullanmama da bozulmuyor. Sadece bi kac kez sormustu isiniz saglikla mi ilgili diye. Yooo sadece bulundugum durumu derinlemesine anlamayi arastirmayi seviyorum demistim :))

Selam kızlar. Bende 8 haftalık hamileyim. 26 eylül BDT .
bir tane 4 yaşında kızım var. bu ikinci gebeliğim. Herkese sağlıklı kolay gebelikler ve kolay doğumlar diliyorum.
herkesin bebekleri hayırlı olsun...

Amin İnşaAllah hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alırız İnşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…