- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 698
sweet-73 arkadaşımız merak etti bizleri
sonra resimlerimizi çocuklarımızı falan paylastik
syf 961 de baslio sanırım resimler
![]()
Yaa bende kaçırmışım şimdi gördüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sweet-73 arkadaşımız merak etti bizleri
![]()
Perinatolog serkan gucluye gidiorum cnm. Muayne ucretleri ozellerde hep oyle ya yapck bise yok. Bana dr yapalim mi die sordu ona gore planlayalim dedi. Yani dusunmuyosan yaptirmazsin cnm zorunlu degil o . Uclu testte varmis ileriki haftalarda o da ayniymis sanirimkime gidiyorsun kentte? Ben de kentte takip oluyorum dr ikiliyi yapacağız dedi isteğe bağlı gibi demedi bana bu gün sordum 265 TL artı doktor muayene. Çok geldi bana şimdi Nevvar Salih devlet hastanesindeyim sıra bekliyorım belki dr ikili testi yapar kurtulurum
Seni de merak ediyoruzYaa bende kaçırmışım şimdi gördüm![]()
Tunç beye gidiyorum ben . Bakalım bir sorayım yapmayabilirmiyiz diyePerinatolog serkan gucluye gidiorum cnm. Muayne ucretleri ozellerde hep oyle ya yapck bise yok. Bana dr yapalim mi die sordu ona gore planlayalim dedi. Yani dusunmuyosan yaptirmazsin cnm zorunlu degil o . Uclu testte varmis ileriki haftalarda o da ayniymis sanirim
Okul yıllığı gibi yapılsa keşke bu fotolarResimdeki sacaklida benim ehuehu
Bende çok bulantı olmuyor kizlar arada oluyor sadece en başından beri böyleydi acaba bir sıkıntı var midir doktora en başında sormuştum ama herkeste olmak zorunda değil demişti ama yine de kafama takıldı benim gibi olan var mi aranizda
Bunlari okuyunca kalbim acıyor. İçim sızlıyor. Benim de cok az suyum sızdı 15.haftamda ve doktorun tabsiyesiyle bebek hemen alındı. Cahilliğim,bilgisizliğim... Kadere karsı gelinmiyor ama.Anladım Cnm bizim bir tanıdığın kesesi delindi 6.ayda ... Su falan siziyordu ama iyice dinlendi maşallah sağlıkla doğurdu çocuğunu...Allah tan umit kesilmez..olacagi varsa her şekilde olur sen ilaçlarını al iyice dinlen geçer ins
Ewet :)))))sweet-73 arkadaşımız merak etti bizleri
![]()
Evet Cnm hepsi kader kısmet ...herşey olacağına varıyor gecmis geçmişte kaldı ..şimdiki hamileliginde Allah sağlık sıhhat versin cnmBunlari okuyunca kalbim acıyor. İçim sızlıyor. Benim de cok az suyum sızdı 15.haftamda ve doktorun tabsiyesiyle bebek hemen alındı. Cahilliğim,bilgisizliğim... Kadere karsı gelinmiyor ama.
Benim kullandığım kesinlikle yapıyor
Ahmet Kılyar fazla bekliyorsunuz ama güzel ilgileniyor.
Ben pek düşünmedim ya...cinsiyet öğrendikten sonra baslarim artık isim araştırmalarınaKizlar simdiden isim dusunmeye basladiniz mi hic
Dediklerinin hepsi bakıldı Cnm ...aynı zamanda ıdrar ve şekere de bakildiKizlar selam... Bir sey merak ediyorum. Hamilelikte doktorunuzun istedigi kan degerlerini yazabilir misiniz? Turkiye`deki doktorlarla karsilastirma yapiyorum. Benim doktorum rubella, hepatit, hemoglobin, kan grubu, hiv istemis. Onun disinda tiroid ve toxoplasmaya da bakiliyor diye duydum ama ilk haftalarda gerekli mi bilmiyorum.
Yani istemiyosan zorla yapmazlar cnm. Az onceki ark in dedigi gibi bu testlerin yuzde yuz guvenirligi de yok ayrica stres de olursun bise ciksaTunç beye gidiyorum ben . Bakalım bir sorayım yapmayabilirmiyiz diye