hosgeldin, saglikla gelsin minigin. kizimiz az topicte yeni katilimlar guzel oluyor boyle :))
Bende korktum kizimda 9 ay kusunca bunda kesildi hemen. Devlet hastanesine de gidiyorum iyi oluyor testlerimi burda yaptiriyorum ozeldeki dr iyi sag olsun orda yaptirabilirsin dedi. Verdigi ilaclari da begenmisti gidebilirsin dr hanima dedi. İnşallah cinsiyeti soyler herkes öğrendi yarin da ogrenemezsem 18in de ogrencezoglumda bi ara bulanti kesilmisti de ben de ayni supheye dusup solugu doktorda almistim :) oluyor boyle seyler evham yapma tabi ama magnezyum icin git tabi..
İyiyim tatlım, iyi olmaz zorundayım ki en kısa zamanda vücudum da daha pozitif hissetsin ve yeni bir hamileliğe hazırlansın. Hatta çok güzel kilo vermeye başladım. İki haftada 3 kilo gitti bile :) Tabi bu arada vitaminlerime filan dikkat ediyorum. depoları doldurmak lazım :)
O kadar büyüdü mü göbüşlerolsun bebişler iyi olsun da kilolar gider bir şekilde. Yalnız doğumdan sonra çok değişik bir his olacak. gerçi bizimki daha farklı ama. Her şeye dikkat ederken bir anda tüm yasaklar kalkıyor ya, ne kadar hayatı yavaşlatmışım diyorum. Şimdi eve girdiğim yok, eve girsem hep bir şeylerle ilgileniyorum. Gelicem gelicem sizleri de minikleri de bırakır mıyım hiç :)
Daha iyiyim canım, Allah daha kötülerini yaşatmasın ve tüm bebeklere sağlık versin inş. Özledikçe gelicem, arada bir okuyorum ne güzel isimler düşünülüyor :)
İlk günler tabi daha zordu canım ama geçmek zorunda. evet belki hiç unutulmayacak ama demek ki hayırlısı buydu diyorum. Ve tek duam uygun olan en kısa zamanda tekrar yaşayayım bu duyguyu. Sizlerin duaları çok önemli, eksin etmeyin olur mu?
Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza
Sabah randevumuz vardı bebeğimle, tam 167 gram 15,3 cm olmuş, haftasıyla uyumluymuş veee 12. haftada bir çıkıntı görüyorum demişti , bugün tescilledi doktorumuz "afacan bir oğlan bu, aynı da babasına benziyor" dedi
Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı versin herkese inşallah. Bilen bilir istatistiklere takmıştım, meraklısına da yazayımnub teorisi tuttu, çin ve rus takvimi tuttu, sadece Ramzi teorisi tutmadı, etrafımda da en az 10 kişi erkek demişti, bugün pipili onaylandı, üstelik de el salladı babasıyla bize, hala çok heyecanlıyım, karnımı bebeğim yerine oğlum diye sevmek de çok güzel, şükürler olsun Rabbime. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Maşallah size baya büyümüşsünüz. Cinsiyette netleşmiş artık isim kararlaştırabilirsiniz. Ayyyy ne güzel yaa Allâh banada göstersin inşallah.Kızlar merhaba,
Sabah randevumuz vardı bebeğimle, tam 167 gram 15,3 cm olmuş, haftasıyla uyumluymuş veee 12. haftada bir çıkıntı görüyorum demişti , bugün tescilledi doktorumuz "afacan bir oğlan bu, aynı da babasına benziyor" dedi
Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı versin herkese inşallah. Bilen bilir istatistiklere takmıştım, meraklısına da yazayımnub teorisi tuttu, çin ve rus takvimi tuttu, sadece Ramzi teorisi tutmadı, etrafımda da en az 10 kişi erkek demişti, bugün pipili onaylandı, üstelik de el salladı babasıyla bize, hala çok heyecanlıyım, karnımı bebeğim yerine oğlum diye sevmek de çok güzel, şükürler olsun Rabbime. Allah herkesin gönlüne göre versin.
bende 20. hafta gideceğim, kızımda 3 kere olmuştum heralde hatta 4 de olabilir, şimdi 1 tane yaparsak yeter dedi, bu aşı da çok ağrıtıyor kolumu yaben oglumda 20li haftalarda olmustum tetanosu. hatta seker yuklemesiyle yakindi zamanlari. bunda da aradilar asiyi erkene aldik dediler ama doktorum ne zaman derse o zaman gelirim dedim.
Bende çok istiyorum lina koymayı henüz kesinleşmedi kız ihtimal hala. Bu sene çok duymaya başladım bu ismi.Arkadaşlar bana da bi abla önerdi çok beğendim bende allah nasip ederse lina koyacağım anlamı hurma fidesi demekmiş peygamber efendimizin de hadisi varmış yeni doğum yapan kadın için ağzına lina sürün demiş kuranda line diye geciyor okunuşu lina ymış. Beğenen olursa bi düşünsün koymayı
Canim gözün aydin hayırlı olsun oğluşunKızlar merhaba,
Çok teşekkür ederim canımCanim gözün aydin hayırlı olsun oğluşun
Çok teşekkür ederim kuşum, evet kocaman olmuşuz, hergün içtiğimiz ayranlar işe yaramışMaşallah size baya büyümüşsünüz. Cinsiyette netleşmiş artık isim kararlaştırabilirsiniz. Ayyyy ne güzel yaa Allâh banada göstersin inşallah.
Teşekkür ederiz tatlış teyzoşkolar, amin hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah.hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işalah :)
Kızlar merhaba,
Kızlar nasılsınız :)
Göğsünüz ve karnınız kaşınıyor mu sizinde ? Benim deli gibi arada Bi kaşınıyor büyüdüğü için mi bilmiyorum çatlak kremi ve Bebek yağı kullanıyorum devamlı. Gebelik alerjisi mi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?