Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ben oglumda 20li haftalarda olmustum tetanosu. hatta seker yuklemesiyle yakindi zamanlari. bunda da aradilar asiyi erkene aldik dediler ama doktorum ne zaman derse o zaman gelirim dedim.

oglumda bi ara bulanti kesilmisti de ben de ayni supheye dusup solugu doktorda almistim :) oluyor boyle seyler evham yapma tabi ama magnezyum icin git tabi..
Bende korktum kizimda 9 ay kusunca bunda kesildi hemen. Devlet hastanesine de gidiyorum iyi oluyor testlerimi burda yaptiriyorum ozeldeki dr iyi sag olsun orda yaptirabilirsin dedi. Verdigi ilaclari da begenmisti gidebilirsin dr hanima dedi. İnşallah cinsiyeti soyler herkes öğrendi yarin da ogrenemezsem 18in de ogrencez

Saglik ocagindaki ebemiz burda da yaptirabilirsin seker yuklemesini demisti. 50 lik yaptirmistim kizimda seker cikmamisti zaten seker de hiç tuketmiyorum

Selam bende birazdan dr gidicem umarim tam gosterirde ogreniriz cinsiyeti. Sansima bide gribim basim catliyo.. umarim hayirli haberlerle donerim

Kızlar merhaba,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler aramıza
Sabah randevumuz vardı bebeğimle, tam 167 gram 15,3 cm olmuş, haftasıyla uyumluymuş veee 12. haftada bir çıkıntı görüyorum demişti , bugün tescilledi doktorumuz "afacan bir oğlan bu, aynı da babasına benziyor" dedi
Allah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı versin herkese inşallah. Bilen bilir istatistiklere takmıştım, meraklısına da yazayım nub teorisi tuttu, çin ve rus takvimi tuttu, sadece Ramzi teorisi tutmadı, etrafımda da en az 10 kişi erkek demişti, bugün pipili onaylandı, üstelik de el salladı babasıyla bize, hala çok heyecanlıyım, karnımı bebeğim yerine oğlum diye sevmek de çok güzel, şükürler olsun Rabbime. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Eklentiler

• P_20160405_1200011.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 87

Canım ya çok sevindim senin yorumunu görünce, özlendiğini bil, her daim duamdasın, öpüyorum seni...

hayırlı uğurlu olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin işalah :)

Maşallah size baya büyümüşsünüz. Cinsiyette netleşmiş artık isim kararlaştırabilirsiniz. Ayyyy ne güzel yaa Allâh banada göstersin inşallah.

ben oglumda 20li haftalarda olmustum tetanosu. hatta seker yuklemesiyle yakindi zamanlari. bunda da aradilar asiyi erkene aldik dediler ama doktorum ne zaman derse o zaman gelirim dedim.
bende 20. hafta gideceğim, kızımda 3 kere olmuştum heralde hatta 4 de olabilir, şimdi 1 tane yaparsak yeter dedi, bu aşı da çok ağrıtıyor kolumu ya

Bende çok istiyorum lina koymayı henüz kesinleşmedi kız ihtimal hala. Bu sene çok duymaya başladım bu ismi.

Canim gözün aydin hayırlı olsun oğluşun

Maşallah size baya büyümüşsünüz. Cinsiyette netleşmiş artık isim kararlaştırabilirsiniz. Ayyyy ne güzel yaa Allâh banada göstersin inşallah.
Çok teşekkür ederim kuşum, evet kocaman olmuşuz, hergün içtiğimiz ayranlar işe yaramış babamız bugün havalarda, isim düşünmeye başladı sabahtan bu yana amin inşallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Dün konuştuğumuz gibi 2li tarama testi 1/10.000 nin bile altında olduğundan 3 lü ve 4 lü istemiyorum, 4 hafta sonra ayrıntılı usg dedi Feyza hanım, kalçamda şiddetli kramplarım vardı, onun için magnezyum verdi, her gün değil 2-3 günde bir içersin dedi.

merhaba anne adayları gecen sene bu zamanlar bende sizin gibiydim 7 aylık bir kızım oldu 10.09.2015 tarihinde sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah yaşadığınız tüm duyguları anlıyorum biraz okudum topiğinizi geçen yılı hatırlattınız

Kızlar nasılsınız :)
Göğsünüz ve karnınız kaşınıyor mu sizinde ? Benim deli gibi arada Bi kaşınıyor büyüdüğü için mi bilmiyorum çatlak kremi ve Bebek yağı kullanıyorum devamlı. Gebelik alerjisi mi anlamadım

Hayırlı olsun canım, nazar değmesin
Bende inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti,gerçi pek ihtimalde vermiyorum 20. Haftaya odaklandım nedense

benimde 2 3 gündür çok kaşınıyor bende çatlak kremi kullanıyorum bi kaç kişi kaşıma çatlar iz olur dediler masaj yapar gibi kaşımaya çalışıyorum ki hatır hatır kaşınmak en sevdiğim böyle sakin sakin güzel olmuyor :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…