Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
yok cnm kaşıntı da yok ama cok cok katı bır akıntı gelince korktum acıkcası, senden de mi koyu kıvamlı mukus gibi geldi cnm?
Bu sümüksü akıntıların en büyük nedeni rahim ve rahim boynunun hamilelik boyunca büyüyerek çatlamalar oluşturmasıdır. Vücut sistemi bu çatlamalara önlem ve tedavi olarak bu tür salgılar ile cevap vererek bu akıntıları oluşturur. Her anne adayı hamileliği sırasında bu tür akıntılarla karşılaşabilmektedir. Gebelikte sümüksü akıntı birçok zaman normal bir durum olarak kabul edilmektedir. Ama bazen böyle durumlardan ziyade sümüksü akıntı içerisinde kanamalar görülebilir. Bu durum bir şeylerin tersliğini bizlere yansıtmaktadır.
Canım Nette yazıyor.

anladım cnm normal bi durum demek ki sen yine de doktoruna bi danış bnde gittiğim zaman sorcam banada haber vermeyi unutma canm cok tsk ederımm

Selam hanımlar bugün muanemiz wardı 3 lü testimizi werdik sonuç henüz belli deil. Herhalde cinsiyet öğrenmeyen bi ben warım. Göstermedi yine
Doktorum sadece tahmin yürüttü 'erkek' olarak ama bana sonra kız cikarsa bu ne biçim hoca demeyin göstermedi yani dedi..

aynı sorun bende de var akşamlar çok şişiyor üsütüyomuyum acaba iş yerinde diye düşünüyorum , daha 1,5 kilo aldım ama sabah giydiğim kıyafetleri akşam zor düğmesini kapatıyorum :)
Can'ım sen iyi kilo şehrine sahipsin benim kullandığım hormonlar sayesinde ben akıllara zarar kilo aldım 5 kilo be yapacagım bilmem hormonları kestim inşallah bundan sonra böyle kilo alışım olmaz umarım :))

Bende geldim kontrolden :)
214 gr olmuş, 18 cm olmuş koca kafalı :)
%70 erkek dedi doktor ama kesinleşmedi yine :/ 22.hafta ayrıntılı olucak orada kesinleşir artık :) 4 test için kan verdim, haftaya çıkacak. Demir magnezyum vitamin ve progesteron verdi yine ama hastaneden çıkınca arabamı bulamadığım için sinirden ilaçları almayı unuttum, isimlerini söyleyemiyorum o yüzden.

Birde siz bakın neye benziyor bu ufaklık :)

Ay ben bile gördüm sanki pipişi :) Hayırlı uğurlu olsun canım.

Gozun aydin Kafasindan belli canim erkek

Minik burnunu yesinler senin küçük paşa.:) Hayırlı uğurlu olsun oğluşun canım. Bende de ramzi dışında çin ve rus takvimi tutmuştu. Benim etrafımda bir kişi dışında herkes erkek demişti. Kız çıktı. Halen doğana kadar belli olmaz diyenler var çok sevimliler.

biz de bu sabah gittik kontrolümüze. doktor bey bebeğin organlarını tek tek gösterdi, sağlıklı, hiç bi sorun görünmüyor dedi çok şükür. cinsiyete 11+5 de erkek demişti. şimdi yine erkek dedi ama yüzde yüz kesinleştiremedik. geçen kıpır kıpırdı bu sefer uyuyor gibiydi hiç kımıldamadı. doktorum da kımıldamaya zorlamadı. bi dahaki ay kesinleşir dedi. ben normalde çok tatlı severim süt yogurt vs sevmem. hamileliğimden beri tam tersi oldu. süt ayran yogurt peynir acayip saldırıyorum ama tatlı sevmiyorum. bizimkisi kımıldasın diye çikolata yemiştim muayeneden önce o mu uyuttu bebeğimi diyorum şimdi, çünkü dün süt içerken kımıl kımıldı karnımda. tüh dedim süt içip girseymişim muayeneye.
bir de ben yaptırmayı düşünmüyordum ama dörtlü test için ikna etti beni, kan verip geldim hadi bakalım. başka dörtlü test yaptırmış olan var mı aranızda?
bu da son görüntümüz. 16+1im, ağırlığına 143 gr dedi doktorum. normal mi kızlar?

Benim de son günlerde karnımda ve göğsümde çok kaşınma oluyor. Özellikle hamile pantolonlarına geçtikten sonra oldu. Vücut çatlamaya başlıyor sanırım önlemini almak gerek. Ben lierac kullanıyordum göbek için ama kaşıntıyı çok azalttığını söyleyemem. Vücut yağlarıyla göbeği ve göğsü ovalamak daha etkili olur bence. Body shop un çok güzel body butterları var tavsiye ederim canım.

Hayırlı uğurlu olsuuun. Kilosu çok normal, benim de 16+5 te 160 gr çıkmıştı.

aynı sorun bende de var akşamlar çok şişiyor üsütüyomuyum acaba iş yerinde diye düşünüyorum , daha 1,5 kilo aldım ama sabah giydiğim kıyafetleri akşam zor düğmesini kapatıyorum :)
Ben de şimdiye kadar 2 kg aldım ama başlangıç kilom biraz fazla olduğu için doğuma kadar en fazla 8 kg ya müsade verdi doktorum. Ah ahh şöyle 7-8 kg verip başlasaydım güzel olacaktı ama sağlık olsun artık.

erkek bence de canım. bugün ben de dörtlü test verdim. hadi bakalım güzel çıkar sonuçlarımız inşallah. sabırsızlanıyorum sonuçlar için yine. ikili yaptırmış mıydın? ikilide risk benim en düşük çıkmıştı, dörtlüyü düşünmüyordum ama doktor bey ikna etti, ben de vardır bi bildiği dedim. şimdi iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye düşünüp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…