Amin canım inşallah, Allah'a emanet minnoşlarHayırlı olsun canım, nazar değmesin
Bende inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti,gerçi pek ihtimalde vermiyorum 20. Haftaya odaklandım nedense
Ben bazen dayanamıyorum hatır hatır kasıyorum da Can'ım ya :) bende çatlamasından korkuyorumbenimde 2 3 gündür çok kaşınıyor bende çatlak kremi kullanıyorum bi kaç kişi kaşıma çatlar iz olur dediler masaj yapar gibi kaşımaya çalışıyorum ki hatır hatır kaşınmak en sevdiğim böyle sakin sakin güzel olmuyor :):)
o zaman az daha sakin kaşı :) :) Allah korusun erkenden çatlamayalımBen bazen dayanamıyorum hatır hatır kasıyorum da Can'ım ya :) bende çatlamasından korkuyorum
Çok teşekkür ederim kuşum, evet kocaman olmuşuz, hergün içtiğimiz ayranlar işe yaramışbabamız bugün havalarda, isim düşünmeye başladı sabahtan bu yana amin inşallah, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Dün konuştuğumuz gibi 2li tarama testi 1/10.000 nin bile altında olduğundan 3 lü ve 4 lü istemiyorum, 4 hafta sonra ayrıntılı usg dedi Feyza hanım, kalçamda şiddetli kramplarım vardı, onun için magnezyum verdi, her gün değil 2-3 günde bir içersin dedi.
Kızlar nasılsınız :)
Göğsünüz ve karnınız kaşınıyor mu sizinde ? Benim deli gibi arada Bi kaşınıyor büyüdüğü için mi bilmiyorum çatlak kremi ve Bebek yağı kullanıyorum devamlı. Gebelik alerjisi mi anlamadım
Benide sağlık ocağından 21 nisanda çağırdı senin gibi bende 17+2 olacağım. Ama bana şeker ile ilgili birşey demedi ayrıca kan testi yapıp vitamin ilacı vereceğini söyledi. Kendi doktorumla görüşmedim haftaya gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum.arkadaşlar günaydın hepinize tetenoz aşısını yaptıranlar tam kaçıncı haftalarında yaptırdım veya hangi tarihe çağırdılar merak ettim beni hemşirem 20 nisana çağırdı o gun tam 17+ oluyorum şeker yüklemenş yaptır sonucuyla gel dedi hastahaneyi aradım doktorla konuştum çok erken dedi aşı ve şeker yüklemesi için 20.haftada yapılıcak dedi kafam allak bullak oldu valla
benim doktorum vitamin ve kan hapına 13+0 da başladı 9.haftadan beri de magnezyum kullanıyorum onada devam dedi sanki vitamine başlamak için geç bir zaman gibi geldi bana ben doktorumla konuştum 20 nisanda değil 6 mayısta tam 20+0 olduğumda aşımı ve şeker yüklememi yapıcam valla sonunçta asıl doktor takip ediyor ve onun dedikleri önemli benim içinBenide sağlık ocağından 21 nisanda çağırdı senin gibi bende 17+2 olacağım. Ama bana şeker ile ilgili birşey demedi ayrıca kan testi yapıp vitamin ilacı vereceğini söyledi. Kendi doktorumla görüşmedim haftaya gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum.
kızlarrrrr biri beni rahatlatsınnnn lütfen !! cok katı sarı uzayan akıntıdan geldi nedir bu normal mi????????
rahim enfeksiyonu olabilir bende de olmuştu çok şükür geçti ilaç verdi doktorum ftil olarak kullandım senin ki sarıymış benim ki yeşile dönnüktü aklım çıktı bişey olucak diye şükür geçti sende ya doktorunu ara ya da git bencekızlarrrrr biri beni rahatlatsınnnn lütfen !! cok katı sarı uzayan akıntıdan geldi nedir bu normal mi????????
Wow zümral çok hoş tebrikler
Ben 12. Haftada gittiğimde folik asiti bıraktırıp sadece demir ilacı verdi. Vitamine gerek yok herşeyi yiyorsun anladığım kadarıyla dedi bende üstelemedim. Dayanamadım sağlık ocağına gidip test yaptırayım diye oradaki hemşirede tarih verdi ozaman yaparız dedi. Bi bildikleri vardır diye bende uzatmadım.benim doktorum vitamin ve kan hapına 13+0 da başladı 9.haftadan beri de magnezyum kullanıyorum onada devam dedi sanki vitamine başlamak için geç bir zaman gibi geldi bana ben doktorumla konuştum 20 nisanda değil 6 mayısta tam 20+0 olduğumda aşımı ve şeker yüklememi yapıcam valla sonunçta asıl doktor takip ediyor ve onun dedikleri önemli benim için
benim geçen hafta iki gün kahve rengi lekelenme olmuştu . doktora gittim . doktor bazen bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir dedi bir soru çıkmadı eğerki devam edersen ilaç vericem ama devam etmedi . öyle de olabilir idrar yolu enfeksiyonuda olabilir
sen rahat ol devam etmediği sürece sorun olmaz eğer ki devam ederse yine de doktoruna danış
yeşil renge direk enfeksiyon diyolar zaten cnm şükür atlatmişin inşallah benımde devamı glmezrahim enfeksiyonu olabilir bende de olmuştu çok şükür geçti ilaç verdi doktorum ftil olarak kullandım senin ki sarıymış benim ki yeşile dönnüktü aklım çıktı bişey olucak diye şükür geçti sende ya doktorunu ara ya da git bence
benim de kahverengi akıntım oldu cok degil her gün bir damla olmak üzere 3 gün sürdü tam adet günümde geldi, şimdide bu şekilde geldi korktum acıkcası cuma günü gtmiştim doktora iyiydi bebeğim allaha emanet ya artık hAreketlerini hissedip rahat etmek istiyorum bazen cok strest yapıyorum
yok cnm idrarım normal cuma idrar testi de yaptırdım norml cıktı cok şükür,, saol cnm cevap verdiğin için :)strestende olabilir rahat olmaya çalış , ben biraz fazla rahatım bu yüzden eşim kızıyor :) idrarda yanma falan varmı yada akıntı da bir koku oluyormu
işalah en kısa zamanda hareketlerini hissederiz
Canım korkma benimde oluyor arada sık sık idrar tahlili yaptırmama rağmen birşey çıkmıyor. Hamilelikte oluyor dedi drum akıntıya tam olarak şu sebep diyemiyorlarmis. Ayrıca kimisi sarı kiminin beyaz olurmuş. Tahsilini yaptırmıştım Dr undan yeni gelmissin idrarında yanma yok. Tevekkül Allah a. Allah a emanet bebeklerimiz. Buarada kaşıntı var mı? Mantarda olabiliyor bazen. Sadece birkere gelip kesildiyse strese sokma bebisiniyok cnm idrarım normal cuma idrar testi de yaptırdım norml cıktı cok şükür,, saol cnm cevap verdiğin için :)
yok cnm kaşıntı da yok ama cok cok katı bır akıntı gelince korktum acıkcası, senden de mi koyu kıvamlı mukus gibi geldi cnm?Canım korkma benimde oluyor arada sık sık idrar tahlili yaptırmama rağmen birşey çıkmıyor. Hamilelikte oluyor dedi drum akıntıya tam olarak şu sebep diyemiyorlarmis. Ayrıca kimisi sarı kiminin beyaz olurmuş. Tahsilini yaptırmıştım Dr undan yeni gelmissin idrarında yanma yok. Tevekkül Allah a. Allah a emanet bebeklerimiz. Buarada kaşıntı var mı? Mantarda olabiliyor bazen. Sadece birkere gelip kesildiyse strese sokma bebisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?