Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı olsun canım, nazar değmesin
Bende inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti,gerçi pek ihtimalde vermiyorum 20. Haftaya odaklandım nedense
Amin canım inşallah, Allah'a emanet minnoşlar
Niye açmıyor mu senin minik bacaklarını, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Ben bazen dayanamıyorum hatır hatır kasıyorum da Can'ım ya :) bende çatlamasından korkuyorum

kızlarrrrr biri beni rahatlatsınnnn lütfen !! cok katı sarı uzayan akıntıdan geldi nedir bu normal mi????????

maşallah size bundan sonrası su gibi akar gider bi bakmışsın kucağında.birazda mavi renkli zıbınlar al bebişe.baktım hep sade renkler sarı krem çok açık renkler almışsın renklendir cıvıl cıvıl olsun bebiş.

benim hamileliğin ilk zamanları deli gibi kaşınıyodu , ben mustelanın nemlendirici ve rahatlatıcı kremini aldım . Onu kullandığımdan beri çok az kaşınıyor hatta kaşınmıyor

Benide sağlık ocağından 21 nisanda çağırdı senin gibi bende 17+2 olacağım. Ama bana şeker ile ilgili birşey demedi ayrıca kan testi yapıp vitamin ilacı vereceğini söyledi. Kendi doktorumla görüşmedim haftaya gideceğim o zaman sormayı düşünüyorum.

benim doktorum vitamin ve kan hapına 13+0 da başladı 9.haftadan beri de magnezyum kullanıyorum onada devam dedi sanki vitamine başlamak için geç bir zaman gibi geldi bana ben doktorumla konuştum 20 nisanda değil 6 mayısta tam 20+0 olduğumda aşımı ve şeker yüklememi yapıcam valla sonunçta asıl doktor takip ediyor ve onun dedikleri önemli benim için

kızlarrrrr biri beni rahatlatsınnnn lütfen !! cok katı sarı uzayan akıntıdan geldi nedir bu normal mi????????

benim geçen hafta iki gün kahve rengi lekelenme olmuştu . doktora gittim . doktor bazen bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir dedi bir soru çıkmadı eğerki devam edersen ilaç vericem ama devam etmedi . öyle de olabilir idrar yolu enfeksiyonuda olabilir

sen rahat ol devam etmediği sürece sorun olmaz eğer ki devam ederse yine de doktoruna danış

rahim enfeksiyonu olabilir bende de olmuştu çok şükür geçti ilaç verdi doktorum ftil olarak kullandım senin ki sarıymış benim ki yeşile dönnüktü aklım çıktı bişey olucak diye şükür geçti sende ya doktorunu ara ya da git bence

Ben 12. Haftada gittiğimde folik asiti bıraktırıp sadece demir ilacı verdi. Vitamine gerek yok herşeyi yiyorsun anladığım kadarıyla dedi bende üstelemedim. Dayanamadım sağlık ocağına gidip test yaptırayım diye oradaki hemşirede tarih verdi ozaman yaparız dedi. Bi bildikleri vardır diye bende uzatmadım.

benim de kahverengi akıntım oldu cok degil her gün bir damla olmak üzere 3 gün sürdü tam adet günümde geldi, şimdide bu şekilde geldi korktum acıkcası cuma günü gtmiştim doktora iyiydi bebeğim allaha emanet ya artık hAreketlerini hissedip rahat etmek istiyorum bazen cok strest yapıyorum

yeşil renge direk enfeksiyon diyolar zaten cnm şükür atlatmişin inşallah benımde devamı glmez

Kizlar kaşimayin nemli tutmaya calisin. Bol bol krem ya da yağ sürün. Ben zaten kizimda cok catlamistim harita gibiydi karnım. Vücudunuz catlamaya musaitse catlarsiniz ben herseyi denedim ama catladim

strestende olabilir rahat olmaya çalış , ben biraz fazla rahatım bu yüzden eşim kızıyor :) idrarda yanma falan varmı yada akıntı da bir koku oluyormu

işalah en kısa zamanda hareketlerini hissederiz

strestende olabilir rahat olmaya çalış , ben biraz fazla rahatım bu yüzden eşim kızıyor :) idrarda yanma falan varmı yada akıntı da bir koku oluyormu

işalah en kısa zamanda hareketlerini hissederiz
yok cnm idrarım normal cuma idrar testi de yaptırdım norml cıktı cok şükür,, saol cnm cevap verdiğin için :)

yok cnm idrarım normal cuma idrar testi de yaptırdım norml cıktı cok şükür,, saol cnm cevap verdiğin için :)
Canım korkma benimde oluyor arada sık sık idrar tahlili yaptırmama rağmen birşey çıkmıyor. Hamilelikte oluyor dedi drum akıntıya tam olarak şu sebep diyemiyorlarmis. Ayrıca kimisi sarı kiminin beyaz olurmuş. Tahsilini yaptırmıştım Dr undan yeni gelmissin idrarında yanma yok. Tevekkül Allah a. Allah a emanet bebeklerimiz. Buarada kaşıntı var mı? Mantarda olabiliyor bazen. Sadece birkere gelip kesildiyse strese sokma bebisini

yok cnm kaşıntı da yok ama cok cok katı bır akıntı gelince korktum acıkcası, senden de mi koyu kıvamlı mukus gibi geldi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…