Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle bir şey yok benim kayinvalidem hamileliklerinde köyde kalıyormus arada İstanbul geliyormuş. Köyde fırınlar var hani büyük onlarda hem ekmek yaparmış mecbur ateşe bakarmış . 4 erkek çocuğu var hiç birine bir şey olmamış.Kızlar iyi geceler size acil bişey sorucam nerden duydum hatırlamıyorum ama aklımda kalmış hamile kadın yanan ateşe bakmaz iyi degildir falan filan die bizde az önce yürüyüşteydik çöpün yanında ateş yanıyodu ve baktım sonra aklıma geldi evet biliyorum saçma ama hamilelik işte aklımda kaldı belki normalde takılmam böyle bişeye ama ne bileyim ya ne dersiniz duyan varmı bötle bişeyii
Günaydın bende 2 kullanıyorumgünaydın kızlar demir ilacını ben ferrum kullanıyorum günde kaç kere kullanıyorsunuz bana günde 2 ye çıkardı doktorum
Canıım güle güle kullanSaol canım. Artık olmadı hediye olur başka bebişe
En sevdiğimde 6 aydan sonra mama sandalyesi olabilmesi. Sepet beşikler gübi kaldır at değil
Ben tavsiye etmistim sana@olbey kraft dondy ne bulunmaz birşeymiş. Sen demiştin yanlış hatırlamıyorsam bana. Komşumda görme şansım oldu efsane bir cihaz. Şansımıza izmirde bir mağazada bulduk yarın alıp getireceğiz![]()
Dondyler 5kademeli canim sallanan besik icin en alt seviyede kullaniliyo. Mama sandalyesi icin yukseltiyosunCanıım güle güle kullangüzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok
![]()
Evet canım öyleymiş video izledim internetten ama en üst seviyesi de sanki alçakmış gibi geldi, acaba sonradan farklı mama sandalyesine de ihtiyaç duyar mıyım onu bilemedimDondyler 5kademeli canim sallanan besik icin en alt seviyede kullaniliyo. Mama sandalyesi icin yukseltiyosun
Günaydııın..sağol kuzuum sana daGünaydın güzel anneler. Günaydın anne karnındaki güzel bebisler... Hayırlı haftasonları olsun insaallah hepimize.![]()
Canım öyle bir şey yok benim kayinvalidem hamileliklerinde köyde kalıyormus arada İstanbul geliyormuş. Köyde fırınlar var hani büyük onlarda hem ekmek yaparmış mecbur ateşe bakarmış . 4 erkek çocuğu var hiç birine bir şey olmamış.
canım batıl inançlar bazen niye gerçekleşir gibi olur işte hep biz kafamıza takıyoruz diye. insanın kendini şartlandırmasına çok inanırım. bi kadın varmış annemin tanıdığı, bişi olduğunda hep 'ateşlerde yanayımki..' deyip başlarmış söze. genç yaşta yanarak ölmüş kadıncağız. sen hemen gül geç, kendini de kötü hissetme, hamilelik neler düşündürüyor insana neler. çoğu zaman kendi halime gülüyorum yaptıklarıma filan.
Zaten o hormonlar bizi mahvediyorSagolasın canım haklısın bende aslında takılmam böyle bişeylere ama hormonlar diyelim :)![]()
Zaten o hormonlar bizi mahvediyorbende tuhaf seyler görüyorum hala rüyamda
Canıım güle güle kullangüzelmiş gerçekten kullanışlı görünüyor, yüksekliği en fazla ne kadar oluyo? Masanın yanına falan koyduğunda çok alçak kalıyomu internetten anlayamadım çok
![]()
Ben tavsiye etmistim sanagule gule kullan canim.
Yapma yaaa sendedemi devam bende aynıı deli deli rüyalar insan rüyasında spiderman oldugunu görürmü yaaben ya spiderman yada arka sokaklar rıza baba oluyorum
![]()
Gerçekten haklısın canim devlete gitmeye korkar hale geldik insanlari cok azarliyorlarNe güzel ya sen birde buradaki devlet hastaneleri gör kızımda doğum için devlete gitmistim şok oldum resmen doktorlar resmen dovuyorlardi sancı çeken kadınları ben sancı çekerken bi bağırdım bi baktım bir doktor bana sakın bağırma kipirdama diye bağırdı ayyy deli oldum ben burdan çıkacam dedim burda doğuram dedim 7 santim açıklıkla dogumhaneden kaçtım resmen özele gittim orda doğurdum eee ben bunu yapabildim ama yapamayanlar susup beklediler içim acıdı genel yapmak istemiyorum ama buradaki devlet hastaneleri berbat gordugum kadarıyla
İnşallah sonuçlarınızı temiz çıkar bende randovu aldım az önce çarşamba günü detaylı ultrasyonda gidecem inşallah
Oo masallah cnm sn baya ii iciyosun o zmn. Bnde turk kahvesi iciorum gunde bi kere . Baska cay kahvr icmiom. Ama bazen neskafe cnm istioben kahve tiryakisiyim
hamile olduğumu öğrendiğimden beri biraz azalttım. günde 2 nescafe, bir tane ya türk kahvesi ya da espresso tüketiyorum.