Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bahsettiğin ağrı kasıkta mı? Ben 6 gündür sifdetli mide ağrısı yasıyorum ayakta duramıyorum resmen bükülüyor belim. İlk günler daha çoktu ama şimdi azaldı. Mide ağrısının dış gebelikle ilgisi yoktu dimi?
İkizleri olacak arkadaşım EElifguzel43
hayırlı uğurlu olsun,maşaallah gemiş olsun arkadaşım kendine ,yavrucuğuna ve bebişine dikkat et Elaemi
.ve aramıza yeni katılan hamişler hepiniz hoşgeldiniz.Mutlu pazarlar diliyorum
Canım bahsettiğin ağrı kasıkta mı? Ben 6 gündür sifdetli mide ağrısı yasıyorum ayakta duramıyorum resmen bükülüyor belim. İlk günler daha çoktu ama şimdi azaldı. Mide ağrısının dış gebelikle ilgisi yoktu dimi?
Zaten idrar yolu enfeksiyonun var hiç aklıma gelmezdi onunla ilgili olacağı. Sağol canım bilgi icin. Zaten hcg ölçtürdüm tekrar artış normal. Aksi bir durum yoktur Allah ın izniyle.
Kızlar baygınlık hissi oluyor mu?
Baş dönmesi eşliğinde kolunuzu kaldırmaya bile gücünüzün olmadığı durumlar falan?
Dün şekerim 57ye düştü. Sürekli ani düşüş oluyor anlayamadım
Kızlar baygınlık hissi oluyor mu?
Baş dönmesi eşliğinde kolunuzu kaldırmaya bile gücünüzün olmadığı durumlar falan?
Dün şekerim 57ye düştü. Sürekli ani düşüş oluyor anlayamadım
[QUO"belinayidil, post: 44566958, member: 726515"]Bendede yok sadece AC kalinca hafif oluyor bulantı herkeste olcak diye bisey yok canım[/QUOTE]
Hmmm tamam canim