Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hayirli olsun cnm dogum tarihlerimiz ayni ben daha hic gitmedim doktora haftaya cumartesi gitmeyi planliyorum, o zaman insallah bi terslik olmazsa hem keseyi gorup hem kalp atislarini duyarim belki ben de..
Slm kizlar nasilsiniz? bir suredir giremedm sayfalar baya ilerlemiş, ben bir haftadir cok kotuym birşey yiyemiyorum içim almiyor, benim gibi olup da rahatlamak için vr tavsiyesi olan var mi acaba? Hepinize saglikli gebelikler dilerim.
Eksi de almiyor benim ya sabah ve aksam daha beter oluyorum, dun doktoruma sordum leblebi, iğde ye, salep iç dedi iyi geliyormuş bakalim deneyecegim iyi gelecek mi
Eksi de almiyor benim ya sabah ve aksam daha beter oluyorum, dun doktoruma sordum leblebi, iğde ye, salep iç dedi iyi geliyormuş bakalim deneyecegim iyi gelecek mi
Zorluyorum kendimi mecbur ama o.kadar kötü biseyki zorla yemek en sevdiklerinden bile tat alamıyorum hastayım bir de kuru öksürük var belki ondan. Inş açılır istahim
Zorluyorum kendimi mecbur ama o.kadar kötü biseyki zorla yemek en sevdiklerinden bile tat alamıyorum hastayım bir de kuru öksürük var belki ondan. Inş açılır istahim
7+3 gunluk olduk ve Ben hastayim grip oksuruk halsizlik bitkinlik Ölüyorum sanki. Dr Antibiyotik Verdi iciyorum cunku haftasi oldu iyilesemiyorum. Yatmaktan gripten kamyon carpmis gibiyim iyi hissettmek istiyorum persembe dr bakacak insallah bebek benimledir hala
İnanır mısın benim de en büyük korkum yavrumu ihmal etmek ve kimsende yık destek olacak, eşimde çok yoğun çalışıyor şimdiye kadar hep kendim baktım bebeğime haftanın üç günü okula gidiyorum ama o kadar çok özlüyor ki resmen bana bağımlı bir çocuk. Bu yüzden tek çocukla kalmaya karar vermiştim ama nasip vardır her şeyde bir hayır. İnşallah iyi haberler alırsın ben de perşembe gideceğim Dr a kalp atışı için keseyi gördük ama sormamışım o şaşkınlıkla kese de Bebek var mı yok mu diye belli olurdu değil mi olmasa aklıma takıldı kaç gündür
Canım bizi çok yorucu bir dönem bekliyor yanı ben 1 sene mi gözden çıkartm bir sene temamen yavrularıma adiycam kendimi bir yıldan sonra herşey çok güzel olucak diye umut ediyorum
Birşey olmaz inşallah ben daha keseyi gormedim inşallah herşey yolundadır diye umut ediyorum ikimiz içinde
7+3 gunluk olduk ve Ben hastayim grip oksuruk halsizlik bitkinlik Ölüyorum sanki. Dr Antibiyotik Verdi iciyorum cunku haftasi oldu iyilesemiyorum. Yatmaktan gripten kamyon carpmis gibiyim iyi hissettmek istiyorum persembe dr bakacak insallah bebek benimledir hala
Allah allah nasil antibiyotik verdi yaa. Ben de hamileligimin basinda hasta olmustum serum taktilar. Doktor ilac veremem dedi. En masum ilac bile bebegin beyin gelisimini olumsuz etkiler dedi
Canım bizi çok yorucu bir dönem bekliyor yanı ben 1 sene mi gözden çıkartm bir sene temamen yavrularıma adiycam kendimi bir yıldan sonra herşey çok güzel olucak diye umut ediyorum
Birşey olmaz inşallah ben daha keseyi gormedim inşallah herşey yolundadır diye umut ediyorum ikimiz içinde