- 28 Şubat 2025
- 746
- 810
- 18
- 31
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorumBugün tam 24 düm. Doktor uygun dedi.
Aşıları da konuştuk 2 sini de olacağım. Haftaya boğmaca ondan 4 hafta sonrada diğeri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konudan bağımsız bir şey sormak istiyorumBugün tam 24 düm. Doktor uygun dedi.
Aşıları da konuştuk 2 sini de olacağım. Haftaya boğmaca ondan 4 hafta sonrada diğeri
Geçmiş olsun canım, bende 26 haftalıkken yaptırıcam şeker yüklemesini tetenoz oldum geçen hafta bi iki gün kolun ağrıdı sonra geçti, bende baya kilo aldım yani vücudum elverişli zaten eskiden diyetle pilatesle zayıftım hep şimdi saldım aldım tabi:) şu şeker yüklemesini de atlatsam rahatlıcamBugün şeker yükleme testi yaptırdım. Açlık kan şekerim 89 çıktı. Diğer şekerli sudan sonra verdiklerim iyi çıktı. Doktorum 90 üst sınır senin 89 açlık kan şekerin. Kurtarıyor ama meyilde var biz dikkatli gidelim dedi.
Diğer rutin kan idrar testlerim de yapıldı onlarda sorun yok.
Şekerli suya gelince gece çok geç yattım sabah da 7 de uyandım. Şekerli su kısmına gelene kadar baya oyalanmıştık saat 10:30 du ilk içtiğimde 12:30 da son test yapıldı eve gidene kadar 13:30 dersek ben perte çıktım. Gelince direkt az bi şey yiyip uyudum. Yaptırcak olanlar uykusuz gitmesin gittiği gibi de oyalanmasın testi başlatsın ben çok oyalandım aç uykusuz şekerli su zor durdum ayakta
Bende aşırı yeme başladıGeçmiş olsun canım, bende 26 haftalıkken yaptırıcam şeker yüklemesini tetenoz oldum geçen hafta bi iki gün kolun ağrıdı sonra geçti, bende baya kilo aldım yani vücudum elverişli zaten eskiden diyetle pilatesle zayıftım hep şimdi saldım aldım tabi:) şu şeker yüklemesini de atlatsam rahatlıcam
Ahahah 24+0 olduğumda diyorumKonudan bağımsız bir şey sormak istiyorumsiz ne zaman tam 24üm diyorsunuz? 24+0 olunca mı 24+6 mı
![]()
Sağol canım. Eklemeyi unutmuşum 2 saat bekliyoruz ya o arada uyumakta su içmek vs hepsi yasak :) sağlam gidin benim gibi yıkılmayın geldiğimden beri uyuyorumGeçmiş olsun canım, bende 26 haftalıkken yaptırıcam şeker yüklemesini tetenoz oldum geçen hafta bi iki gün kolun ağrıdı sonra geçti, bende baya kilo aldım yani vücudum elverişli zaten eskiden diyetle pilatesle zayıftım hep şimdi saldım aldım tabi:) şu şeker yüklemesini de atlatsam rahatlıcam
Ay ben hemen büyümek istiyorum galiba 23+1 olduğum gibi 23 bitti 24ten gün alıyorum yani 24 oldum diye düşünüyorumAhahah 24+0 olduğumda diyorum
Bi de şey var 23+1 olunca 24. haftaya başladık diyorlar. O yüzden tam ortası 24+0 olunca 24 diyorum :) doktor da bugün 24 olmuşuz dedi![]()
Ben de 13-14 kilo aldım ya çok fazla ama gerçekten öyle elinde nutella ile gezen biri ee değilim bence düzenli yediğim ve masa başı çalıştığım içinde kilo aldım ben, kilo aldığıma sadede şeker tansiyon vs gibi durumlarda olumsuz etken ya ondan dolayı bi frenlemeye çalışıyorum kendimi doğum sonrası veririz yaBende aşırı yeme başladıSiz kaç kilo aldınız?
Ahahha ama dediğim gibi senin gibi diyenler varAy ben hemen büyümek istiyorum galiba 23+1 olduğum gibi 23 bitti 24ten gün alıyorum yani 24 oldum diye düşünüyorumzaman daha hızlı geçsin doğurayım gözümün önünde olsunlar
![]()
Bende iki hafta önce 10 kilo almıştım daha çıkmadım tartıyaBen de 13-14 kilo aldım ya çok fazla ama gerçekten öyle elinde nutella ile gezen biri ee değilim bence düzenli yediğim ve masa başı çalıştığım içinde kilo aldım ben, kilo aldığıma sadede şeker tansiyon vs gibi durumlarda olumsuz etken ya ondan dolayı bi frenlemeye çalışıyorum kendimi doğum sonrası veririz yaH Hilfc
Evet ben de öyle aslında hatta sağlıklı ve düzenli besleniyorum. Hamburger pizza dışardan yemek ayda 1 belki. Hareketsizlik bence etkiliyor. Hayırlısı be canımBen de 13-14 kilo aldım ya çok fazla ama gerçekten öyle elinde nutella ile gezen biri ee değilim bence düzenli yediğim ve masa başı çalıştığım içinde kilo aldım ben, kilo aldığıma sadede şeker tansiyon vs gibi durumlarda olumsuz etken ya ondan dolayı bi frenlemeye çalışıyorum kendimi doğum sonrası veririz yaH Hilfc
Aa ne şirin uygulamanın adı neeeAhahha ama dediğim gibi senin gibi diyenler varbi de ben de takvim var uygulama mesela bugün için üstünde 24 yazıyor.
Ya bazen de önden çok kilo alınırmış hamilelik kaynaklı işte vücutta artan su kan hacmi sonraa kilo sabit kalırmış, artık sabit kalması dileği ile diyorum yoksa doktorum delirecekBende iki hafta önce 10 kilo almıştım daha çıkmadım tartıyaabartı yediğim bişey yok zaten tatlıda hiç çekmiyor canım ekmekte yemiyorum ama almışım 10 kilocuk
![]()
Regl takibi için kullanıyordum hamile kalınca onu işaretledim şimdi hamileliğimi takip ediyor. Hangi gün kaç haftalık oluyorum vs bakıyorum önümüzdeki aylar için falanAa ne şirin uygulamanın adı neee![]()
Tek umudum vermekBen de 13-14 kilo aldım ya çok fazla ama gerçekten öyle elinde nutella ile gezen biri ee değilim bence düzenli yediğim ve masa başı çalıştığım içinde kilo aldım ben, kilo aldığıma sadede şeker tansiyon vs gibi durumlarda olumsuz etken ya ondan dolayı bi frenlemeye çalışıyorum kendimi doğum sonrası veririz yaH Hilfc
Ben cybex karar verdim. Travel sistem olanları eledim çok kısa süre kullanılıyor yorucu oluyor dediler hep. Bence çok yer kaplamayan hafif bebeğin de rahat edeceği modeller iyidirKızlar bebek arabası olarak ne aldınız ? bizde bu indirimde almayı düşünüyoruz pierre cardin legend travel sistem modelini beğendik bebek için çok konforlu geldi reflü ayarı bile var ama travel sistem çok ağır ve yer kaplıyor katlamasıda zormuş diye yorumlar okudum birde prego concorde koldan çift yönlü olanı beğendim şuan ikisi arasında gidip geliyorum
Ben bayılıyorum böyle 5-6 kilo aldım yazanlara hayranım. Biz ne yedik acaba hahaha hatta ben aylarca kustum beslenemedim haksızlıkTek umudum vermekBen zaten hamile kaldığımda 63tüm şimdi 69
Kilo almıştım zaten
![]()
Bwn de 8 9 kilo aldım hatta düz 10 diyeyimBen bayılıyorum böyle 5-6 kilo aldım yazanlara hayranım. Biz ne yedik acaba hahaha hatta ben aylarca kustum beslenemedim haksızlık![]()
Bana da ikinci doza gerek yok dedi doktorum 2023 te tek doz tetanoz oldum diye. Gebelikte 20. Haftada tek doz tdap oldum yaniben ilk dozu oldum boğmacalı ama 2. ciyi olmayı düşünmüyorum. doktoruma soracağım okey derse olmam herhalde :))