- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan yapıcı ozelligi var canim onun icin kullaniyorumOnun faydasi oluyor mu ki evde var o üzümden bir de ben deneyeyim. İnsanin zevk alarak yiyememesi çok kotuymus ya
Cnm öksürük bende de var grip yok ama sadece iğrenç inatçı kuru öksürük7+3 gunluk olduk ve Ben hastayim grip oksuruk halsizlik bitkinlik Ölüyorum sanki. Dr Antibiyotik Verdi iciyorum cunku haftasi oldu iyilesemiyorum. Yatmaktan gripten kamyon carpmis gibiyim iyi hissettmek istiyorum persembe dr bakacak insallah bebek benimledir hala
Benim eltim hamile olduğunu bilmeden kutu kutu antibiyotik kullandı cok şükür bise olmadı ama tabi hepsi kısmet...en iyisini her zaman doktor bilirGeçmiş olsun düşük tehliken mi vardı bilmiyordum. Inşallah seninledir
Antibiyotik bende ilk hamileliğimde kullandım. Mecbur kalmadıkca evet tabiki verilmiyor ama lütfen kafaları bulandirmayin. Antibiyotik kullanmayıp hastalıktan da kötü etkilenebilir bebek
Aman masallahhh nazar değmesin cnm. Benim de bir hafta öncesine kadar bir sikintim yoktu hatta niye yokki acaba bir sorun mu var diye kafam da kurup duruyordum, simdi anliyorum ki hic merak edilecek birşey değilmiş:)Benim hicbir seyden midem bulanmiyor masaallah:)bi de doktora gidip bebegi gorseydim iyi olacakti da.bunca gundur kendimi nasil tutabildim hayretlerdeyim dogrusu
Bende kendimi nasıl tutabiliyorum bilmiyorum ama sabırla bekliyorum sen keseyi gordunmu ben keseyide gormedimBenim hicbir seyden midem bulanmiyor masaallah:)bi de doktora gidip bebegi gorseydim iyi olacakti da.bunca gundur kendimi nasil tutabildim hayretlerdeyim dogrusu
Kendi profiline gir düzenleye bak orda muhtemel doğum tarihi yazıyor orda tarihi gir kaydet oluyo ama önce googldn doğum hesapladan bebeğin doğum tarihini bul umarm anlaşılır bir şekilde yazabilmisim dır:)Kızlar hamilelik takvimi nasıl olusturuluyordu
Allahın izniyle bisey olmaz insallah yeterki kendini yormacanım gece uyku duzneım bozuldu uyan yat uyan yat .. benım agrı şiddetli olmamkla ince ince sızı sızı devam edıyor nedenını anlamadım ya .. senın 10 dk suruyormus ne güzel suan bıle belım agrıyor.normal ama neden normal agrı olması nekadar surucek bılmıyorum.. olumsuz bırsey olmasa razıyım.. her tuvalette bıseler gorucem dıe odum kopuypr
Yok canim ben daha hic gitmedim doktora ne kese icin ne kalp atimi icin.biraz daha beklemeye niyetim var.Bende kendimi nasıl tutabiliyorum bilmiyorum ama sabırla bekliyorum sen keseyi gordunmu ben keseyide gormedim
Aslinda benim tiksinmelerim gebe kaldigimi ogrenmeden once vardi.sigara kokusu esimin kokusu yemek kokusu.ama hamile oldugumu ogrenince gecti.midem bulanirsa belki biraz az yerim simdiden kilo almaya basladim gibi:)Aman masallahhh nazar değmesin cnm. Benim de bir hafta öncesine kadar bir sikintim yoktu hatta niye yokki acaba bir sorun mu var diye kafam da kurup duruyordum, simdi anliyorum ki hic merak edilecek birşey değilmiş:)
Bende midem bulanirsa belki az yerim de fazla kilo almam diyordum ama bende tam tersi oldu ya ac karnima geziyorum sürekli gorulduyor ama üstüne kilo aliyorum nasil oluyor anlamadimAsl
Aslinda benim tiksinmelerim gebe kaldigimi ogrenmeden once vardi.sigara kokusu esimin kokusu yemek kokusu.ama hamile oldugumu ogrenince gecti.midem bulanirsa belki biraz az yerim simdiden kilo almaya basladim gibi:)
Sağol cnm evet anlaşılır yazmissinKendi profiline gir düzenleye bak orda muhtemel doğum tarihi yazıyor orda tarihi gir kaydet oluyo ama önce googldn doğum hesapladan bebeğin doğum tarihini bul umarm anlaşılır bir şekilde yazabilmisim dır:)
Muhtemel dogum tarihlerimiz aynicanim.hayirli olsun ben daha gitmedim doktora gec dollenme olma ihtimalim de var tabi.senin sat kacti canim?Merhaba kızlar. Dün doktora gittik kalp atışlarını duyduk çok şükür. İki hafta sonra tekrar gidicem. Felaket bulantım var dün gece uykudan uyandım bulantıdan kendimi banyoya zor attım. On gündür devam ediyor mahvetti beni. Bugün sinirden ağladım artık su bile içemiyorum sürekli çalkalanıyor midem. Doktorum premesis önermişti vitamin hapı bulantıya iyi geliyormuş ama bana mısın demedi. Mutfağa giremiyorum buzdolabını açamıyorum ya. Eşim çok yardımcı Allah ondan razı olsun. Kızımda da çok çektim bu bulantıdan bunda da oldu maalesef.
Canm 7 8 haftada duyulması lazım kalp atışı çokta ihmal etme ne kadar bekliceksin? Ben salı gidecem çok merak ediyorum herşey yolundadır insallahYok canim ben daha hic gitmedim doktora ne kese icin ne kalp atimi icin.biraz daha beklemeye niyetim var.
Yapmış sın canm hayırlı olsun takvimin:)Sağol cnm evet anlaşılır yazmissindeneyelim bakalım ınş yapabilirim
Diger gebeligimde 6.haftada duymustum kalp atislarini.gitsem duyarim diye dusunuyorum.cumaya falan gitmeyi dusunuyorum.hayirli haberlerle doneriz insaallah.Canm 7 8 haftada duyulması lazım kalp atışı çokta ihmal etme ne kadar bekliceksin? Ben salı gidecem çok merak ediyorum herşey yolundadır insallah