• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Şaka gibi....:KK57: Ben korkarım yapamam öyle şeyler... Yumurtlama zamanınızı ve ilişkiye girdiğiniz günleri biliyorsanız daha kolayı var. Yumurtlama zamanı ve üç gün öncesi erkek Yumurtlamadan bir hafta öncesi ilişki ama sonrası olmıycak kız. Çünkü dişi spermler yavaş hareket edip geç ölüyorlar erkekler hızlı hareket edip çabuk ölüyorlar. Doktorlarda kullanıyor bunu...
Okumadan da yapabilirsin

Şaka gibi....:KK57: Ben korkarım yapamam öyle şeyler... Yumurtlama zamanınızı ve ilişkiye girdiğiniz günleri biliyorsanız daha kolayı var. Yumurtlama zamanı ve üç gün öncesi erkek Yumurtlamadan bir hafta öncesi ilişki ama sonrası olmıycak kız. Çünkü dişi spermler yavaş hareket edip geç ölüyorlar erkekler hızlı hareket edip çabuk ölüyorlar. Doktorlarda kullanıyor bunu...
Benim yumurtlama zamani oldu bakalim teori n dogrumu ;) insallah dogrudur

Canım doktorla görüştüm telefonda.kanama kahverengiydi kırmızıya dönerse haberim olsun dedi.bugün de 12 de gidecem.aglamaktan gözlerim şişmiş.uyuyamadım da gece:KK43:kötü bir sey olmasın diye dua ettim çok.Allah ım korur inşaallah.
Canim geldinmi doktordan iyi haberler almissindir insallah

24 ay demi sana belki 24 yıl ama ya ohiç hamile kalamayanlar tüp bebeğin bile tutmadığı insanlar ne yapsın peki ya dogustan rahmi olmayanlar ne yapsin peki ya iki tüpüde kapali olanlar ne yapsin sen böyle diyorsun onlar ne yapsın ha birtanem ama çoook şükür sen hamile kalabiliyorsun çok şükür evet senin yaşadığında çok zor ama umudun var ya hiç umudu olmayan insanlar var onlar ne yapsın canım benim en kötü ihtimal tüp bebekle sağlıklı yumurta ve spermler le tutma ihtimali çok ama çok yüksek ama en kötü ihtimal doktorunla konuş açık açık çocuk istediğini nasıl bir yol cizmen gerektiğini konuşun içine sinmezse doktorunu değiştir çarşambaya kadar sabırla bekle dualarm seninle
Söylediklerinin üstüne diyecek tek sözüm yok haklısın canım her halime hamdolsun.. Ama işte 2 yıl bitti 3. yıla girdik her ay bi umut zor ama elden gelen bişey yok. Umudum 4.hamileliğime.

Muayenehanedeki sekreterine sorabilirsin canım fiyat vermese bile ayrı ücret alınıp alınmadığını söyler... Kadın doğum degil ama başka bişey için benim başıma geldi hastanede doktorda ayrı para aldılar hastanede de sgk geçiyordu biraz fiyat düştü...

Güzel haberlerle gelirsin İşaallah canım... En azından kahverengi tek başına düşük belirtisi değil bu ben düşük yaptığım zamandan biliyorum açık kırmızı, çok yoğun ve parça parça geliyordu adet ağrısıda hiç bişey ben okadar çok sancı çektiğimi hatırlamıyorum...

Sarımsak mı hiç duymamıştım... Benim bildiğim kadarıyla bitki çayları yasak, işlenmiş gıdalar, çiğ et, pastorize olmayan süt ve süt ürünleri, çiğ yumurta yasak.
Can'ım ya Can'ım kumru çekti ama sosis falan yasak mı acaba bilemedim yaaa

Geçmişolsun bu evladına uzun omurler versin Allahım. Daha once gata da olmuştum anestezi ile yine öyle olur sanırım. İnşallah tekrar hamile kalmam uzun sürmez ve sağlıklı olur tek dileğim rabbim duysun sesimi inşallah
Geçmiş olsun cnm, inşallah bir mucize olur ve bebisin birakmaz seni, dualarim seninle Allah yardimcin olsun...

Kanamanız war die üzülmeyin arkadaşlar farkında değilsiniz ama hızlandırırsınız sadece. Eltim aşırı kanama ve ağrı çekti dr düşük dedi 1 hafta yattı sonra geçti 9 ay bitirdi.
Benim ise düştü evet ama dusmeyebilioda sadece dua edin..
Düşük kolay değil çok ağrılı olur sadece kan değil..

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli
Canim icme bekle belki gec dollenme olmusdur, ,,, burda bi ba yanada vermislerdi adet sokturucu ve hamileymis kac hafta sonra belli olmus sen gene emin olmadan kullanma

Farkli bir dr daha gorunsene. Ustune gormus olabilirsin. Arkadasima oldu adet oldu bitti kasik sancisindan acile gitti hcg cok dusuktu ama ultrasonda kese goruldu

Back
X