- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
Darisi benle beraber tüm duymayanlara ınş cnm hayirli olsunbugün bende kalp atışlarını duydumm rabbım herkese nasip etsın cok guzel bi duygu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darisi benle beraber tüm duymayanlara ınş cnm hayirli olsunbugün bende kalp atışlarını duydumm rabbım herkese nasip etsın cok guzel bi duygu :)
Benimde göbek deliği etrafımda sizi oluyor arada bazende adet olacakmış gibi kasik agrisi...Allah yardımcımız olsun...ınş sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza..geçmiş olsun cnmKızlar karnıma bir ağrı girdi kaç saattir beraberinde mide yanması bulantuda oluyo çok fena birşey progestanı aldm uzandm aynı durum:-(
Canım seninle beklenen doğum tarihi aynıydı, nasıl gidiyor takibin, keseyi görmüş müydün?Darisi benle beraber tüm duymayanlara ınş cnm hayirli olsun
Cnm yarın duyarsan kalp atışını bilgi verirmisin...yakın tarihlerimiz çünkü bende pzt gidecemselam sende kalp atışı duymayanlardansın sanırım :) bende yarın duyucam inşallah benim doktorum da başka ilde allahtan yine yakın da gidiyoruz sen nerde yaşıyordun doktorun nerde?
Evet cnm gördüm çok şükür...pzt kalp atışları için gidecem...sabahları arada bulantim oluyor bir de halsizlik..onun haricinde iyiyim çok şükür sende durumlar nasilCanım seninle beklenen doğum tarihi aynıydı, nasıl gidiyor takibin, keseyi görmüş müydün?
SİNİR STRES YAPMA CANIM BEBİŞİNE ZARAR .. ALLAHIN ZİNİYLE BİŞİ OLMAZ NAZARI DEĞMEZ SİNİRLENMEarkadaşlar ben sinirden ağlıyorum vallahi. Anneme kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihledim hatta babama söylemişti kızdım babam da demiş kimseye deme diye ama annem durmamış yememiş içmemiş benim evimin halısını bile kıskanan halamlara gitmiş söylemiş,o ona o buna derken bütün herkes duymuş. Ya zaten riskli nasıl korkmadan söyler yaaaaaaa çatlayacağım yemin ederim,daha kayınvalidemlere bile demedik ama annem herkese yaymış........![]()
Biz de dün gördük, ilk fotoğrafımızı çektirdikEvet cnm gördüm çok şükür...pzt kalp atışları için gidecem...sabahları arada bulantim oluyor bir de halsizlik..onun haricinde iyiyim çok şükür sende durumlar nasil
İnşallah canım vallah ben i dediğin ağrı şekilleri de oluyo çoğu zaman ama bu seferki biraz farklı sanki rabbime emanet miniklerimizBenimde göbek deliği etrafımda sizi oluyor arada bazende adet olacakmış gibi kasik agrisi...Allah yardımcımız olsun...ınş sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza..geçmiş olsun cnm
Cnm yarın duyarsan kalp atışını bilgi verirmisin...yakın tarihlerimiz çünkü bende pzt gidecem
Yok Can'ım tedaviyle olmadı çok şükür Burda ki doktorları bitirdim ben1 hafta 10 gün sonra görürsün duyarsın inşaallah. Neden farklı il tedavi ile mi oldu bebişin. Zorluk oluyordur sana
Sen çok yaşa ben söyliycektim sen bnden önce söylemişsinbende 2 kavanoz filan bitirdim benimde allerjiden burun akıntım hapşırığım çok oluyordu bana da çok iyi geldi . Yemeklerden önce bir çaykaşı alıyorum ben o kadar.
bebeğe sıkıntı olmaz dimi
Aynı ism-i Şerif zaten. Birinde sen okuyosun birinde eşinyani aynı anlama gelıyor cocugun düşmesini koruyor
Selam güzel annişler bugun kalp atışlarızı gördük 6+2 bebek zarar görmesin diye 2hafta sonra gel ozaman dinleticem dedi testler istedi benden 600 lira fiyat cıkardılar siz nerde yaptırdınız sağlık ocagına gittim bazılarını ypıyolarmış yarın sabahtan giricem yaptırmaya
Aynen canım ya bende 100 150 derse yaptıririm hemen dedim 600 diyince sok oldum hemen saglık ocagıma gittim bir cogunu yapiyoruz yarin sabahtan gel dediler geri kalanları bakalim olmadı ozelde yaptiririm600 mü
Ben bütün testleri sağlık ocağına yaptırdım.
Eliza testleri, demir, tiroid, geçmişe dönük şeker vs vs
Bugun bendede oldu sanki icimde bir insaat calismasi var gibiBenimde göbek deliği etrafımda sizi oluyor arada bazende adet olacakmış gibi kasik agrisi...Allah yardımcımız olsun...ınş sağlıkla alırız evlatlarimizi kucagimiza..geçmiş olsun cnm
600 cok ben ozel sektorde calisiyorum mudurum izin konusunda cok gicik o yuzden ozelde yaptirdim 215 eSelam güzel annişler bugun kalp atışlarızı gördük 6+2 bebek zarar görmesin diye 2hafta sonra gel ozaman dinleticem dedi testler istedi benden 600 lira fiyat cıkardılar siz nerde yaptırdınız sağlık ocagına gittim bazılarını ypıyolarmış yarın sabahtan giricem yaptırmaya
Evet banada çok geldi uçmuş bizim hastane600 cok ben ozel sektorde calisiyorum mudurum izin konusunda cok gicik o yuzden ozelde yaptirdim 215 e