- 19 Aralık 2010
- 3.984
- 3.054
- 398
Yaptı cnm sağolsun...balık artiklarini posetledi sokak hayvanları için dışarı koydu kardeşim geldi bulasiklari yerleştirdi hayat bugün bana güzel vallaYaptimi kocacigin balığı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptı cnm sağolsun...balık artiklarini posetledi sokak hayvanları için dışarı koydu kardeşim geldi bulasiklari yerleştirdi hayat bugün bana güzel vallaYaptimi kocacigin balığı :)
Ya bana neden doktorum vermedi acaba...ilk hamileligimde sorun yaşamadım çok.şükür düşük tehlikemde yoktu..ikinci hamileleigim ilk hamilelikte sorun oldu mu dedi yok dedim.. Tamam dedi bıraktıBirakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan
Biberiye derken....ben çok acı yiyorum acı çok seviyorum zarar verir miSaraçoğlunun bir programında izlemiştim hamileler tere yemesin diyordu bide biberiye düşüğe sebeo oluyormuş...
Cnm herkes kullanacak diye birsey yok. Sen icim rahat etsin diyorsan bir progesteron testi yaptir seviyen dusuk cikarsa doktor yazar zaten.Ya bana neden doktorum vermedi acaba...ilk hamileligimde sorun yaşamadım çok.şükür düşük tehlikemde yoktu..ikinci hamileleigim ilk hamilelikte sorun oldu mu dedi yok dedim.. Tamam dedi bıraktı
Bende progesteron 100 mg ağızdan kullanıyorum sabahları birde bebek Aspirini kullanıyorum kan sulandiriciBirakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan
Değer kaclarda olmalı...sanki Bende ilk hafta 24 falandiCnm herkes kullanacak diye birsey yok. Sen icim rahat etsin diyorsan bir progesteron testi yaptir seviyen dusuk cikarsa doktor yazar zaten.
Cnm biberiye bir cesit baharat-bitki yapragi - ama aci birsey degilBiberiye derken....ben çok acı yiyorum acı çok seviyorum zarar verir mi
Cok guzel cikmis zaten 10 ile 25 arasi olmali ben de 11 idi... senin ihtiyacin yok yaniDeğer kaclarda olmalı...sanki Bende ilk hafta 24 falandi
Agizdan degil de vajinal alirsan hem daha etkili hem de yan etkisi daha az cnm. Vajinal almani tavsiye ederim.Bende progesteron 100 mg ağızdan kullanıyorum sabahları birde bebek Aspirini kullanıyorum kan sulandirici
Sağol cnm içimi rahatlattinCok guzel cikmis zaten 10 ile 25 arasi olmali ben de 11 idi... senin ihtiyacin yok yani
Cnm biberiye bir cesit baharat-bitki yapragi - ama aci birsey degil![]()
Sen kesede de boyle paniklemistin yanlis hatirlamiyorsamSağol cnm içimi rahatlattin
Gerçekten miAgizdan degil de vajinal alirsan hem daha etkili hem de yan etkisi daha az cnm. Vajinal almani tavsiye ederim.
Kaç mg kullanıyorsun 200 luk de var ben 100 luk kullaniyorumAgizdan degil de vajinal alirsan hem daha etkili hem de yan etkisi daha az cnm. Vajinal almani tavsiye ederim.
Tm cnm öyle yparmBirakma cnm zaten bir zarari olan birsey degil tum gebeler kullaniyor. Gebelikte progesteron hormonu seviyesi bazen olmasi gerektiginden dusuk seyrediyor onlem amacli kullan
Gerçekten mi
Kaç mg kullanıyorsun 200 luk de var ben 100 luk kullaniyorum
Evet evet hayatım kaymisti bu kese konusundaSen kesede de boyle paniklemistin yanlis hatirlamiyorsamstres yok sikinti yok bebege zarar bunlar
massallah hersey yolunda
14 te guzel doktora bir goster ne diyecek. Benimki sinira cok yakindi 11 ile 14 arasi bayagi fark var sen doktoruna bir sor zaten lekelenmen fln da yok degil mi? Bu arada ben kalp atisini persembe gordum sen de gorursun merak etme. Ama benimki vajinal bakiyor.Evet evet hayatım kaymisti bu kese konusundapzt de kalp atışı için gidecem stres tavan...bu arada ben de progeston ilk hafta 14 çıkmış...24 değil yanlış yazmışım
Yok cnm lekelenmem Yok çok şükür....ayy Alttan bakmasa keşke ya kasiliyorum ben yanma oluyor14 te guzel doktora bir goster ne diyecek. Benimki sinira cok yakindi 11 ile 14 arasi bayagi fark var sen doktoruna bir sor zaten lekelenmen fln da yok degil mi? Bu arada ben kalp atisini persembe gordum sen de gorursun merak etme. Ama benimki vajinal bakiyor.
O zaman sana bir tüyo vereyim vajinal ultrasonu yerlestirmeden once ellerini yumruk yapip poponun altina koy goreceksin ki daha rahat olacak. Kasma kendiniYok cnm lekelenmem çok şükür....ayy Alttan bakmasa keşke ya kasiliyorum ben yanma oluyorrahmimde içe dönük benim ters kesin alttan bakacak
![]()