Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben portakal ve kivi müptelası oldum.Kizlar kivi ve eksi elma benim mide bulantimi aldi resmen
Sana katılıyorum canım ben de kasım annesi olacaktım kaybettim şimdi tek saydıgım sey gecen haftalar ve hedefler. Sağlıkla doğabileceği haftaya gelsem en büyük idealim bu su anda :)Kızlar boş verin baharı yazı sağlıklı sağ salim gelsinler de istedikleri zaman gelsinler ben mart annesi olacaktım doğum izni ardından yaz tatili zaman çok iyi falan derken ekimde kaybettim bebegimi şimdi ikinci kez hamileyim okulu izni falan düşünmüyorum hiç sağ salim gelsin de sıcak falan dayanıriz artık
Aaaa Super portakali cok severim bende yemekten sonra yiyorum 1 taneBen portakal ve kivi müptelası oldum.
Midem delirdikçe yiyorum.
Sincan da bilgi tıp merkezi var Pınar hanım ona gidiyorum ben çok da memnunumAnkarada yasayan arkadaslar hangi hastane ve hangi doktorlara gidiyosunuz
Çok tesekkur ederim eve gebelikte sekeri duydun. Tansiyona da şekere de baktırayım ben. 10 dakikalığına geçicide olsa çok etkiliyorhamilelik şekeri oluşmuş olabilir canım. kahvaltıdan sonra şekerin aniden yükseliyor olabilir. ya da kahvaltıdan önce şekerin çok düşmüş ve farkmetmemişsen bu da yapar. benim kuzenim tip2 diyabet hastası olduğu için biliyorum. şeker çok değişik birşey... kalp çarpıntısı göz kararması denge bozukluğu baş dönmesi hepsini bir arada hissettiriyor... açlık ve tokluk şekerini ölçtürmeni tavsiye ederim.
aynen canım. benim gastritim olduğu için sabahları aç karnına yediğim yeşil elma mide bulantımı kesiyor ama bu sefer de mideme batmaya başlıyor ve mide ağrısı yaşıyorum. ama bulantı yok. koku hassasiyetim devam ediyor hemde hat safhada. Kivi gerçekten harika birşey 2 kilo kivi yemişimdir. geçen akşam 3 taneyi tek seferde yedim resmen hiç bulantı yapmıyorKizlar kivi ve eksi elma benim mide bulantimi aldi resmen
Bende bilgi vereyim canimŞu ana kadar bilgi atan herkesi ekledim canım.
gözün aydın tatlım, süper haberKızlaar gördük kalp atışını bugün! :)
Mutlaka iyi bir dahiliye uzmanina gorunmelisin. Gebelikte onceden var olan sorunlar 2-3 katina ciktigi icin rahatsizliklarin cok ilerlemeden mutlaka doktor kontrolu altinda olmalisin. Acil sifalar dilerim.kronik gastirit hastasıyım. mide bulantılarım yüzünden sabahları yeşil elma yiyorum. mide bulantımı bastırıyor ama midemde başka hiçbirşey olmadığı için inanılmaz acıtıyor midemi. batıyor resmen. şimdi mide ağrıma ek karnımda felaket bir ağrı var. muhtemelen gaz sancısı. gaz sancısıysa razıyım ancak değilse diye de çok korkuyorum. kan tahlilimde idrarda eritrosit pozitif çıkmış. yani idrarımda yine kan var. alıştım artık böbreklerim sürekli kum üretip boşaltım sistemime atıyor çünkü. böbrek sancısı çekmiyorum ama üretra da sancı yapıyor. hepsi birleşti çok acı çekiyorum şuan. gaz sancısı için ilaçlarımı da içemiyorum, ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Bir eylül annesi tecrübeli biri olarak söylüyorum yazin uyumak bizim icin tam bir iskence olucak benim uykusuzlugum 6.aydan sonra bir basladi cocuk 2yasina gelene kadar devam etti oda oda dolasirdim cok zor oluyor sansa buda eylule denk geldi nasip son zamanlari kisa gelenler cok daha sansli en guzeli nisan mayis annesi olmak
Dinlen canim mumkun oldugunca dinlen. Kesenin etrafindaki kanamalar 5 anneden 2 sinde mutlaka gorulen bir sey. Genelde progestan verip dinlendiriyorlar. Bolca istirahat et ve stres yapma sakin.Kızlar selamm.en son 24 aralıkta adet oldum şuan hamileyim iki gün önce doktora gittim keseyi gördü ama keseinin etrafında kanamalar var düşük tehlikesi deyip ilaç verdi çok korkuyorum böyle bi durum yaşayan oldumu aranızda kasıklarımda agrıyo kanaman olursa gel dedi ama benim hiç kanamam olmadı çok şükür düşer diye korkuyorum![]()
canım benimki tam tersine erken yumurtlamışım ve erken döllenme olmuş. adet bitiminden 5 yada 6 gün sonra yumurtlamışım yani. o yüzden her ultrasona girişimde bebeğim 3 gün önde gözüktü ve 5. haftanın başında da beta hcg değerim de 13104 çıktı. 29 Ocakta kalp atışlarını duyduk gümbür gümbür@CennetBahcesi53,@ddm54,ASSELL87 ,
MERiN_ , M maysablg
eftelyahsn bizim tarihlerimiz 1-2 gün fark var, bazılarınızla da aynı,benim hiç bulantım yok,sık sık lavaboya da gitmiyorum,sadece akşamları iştahsızlığım var,bazen eğilip doğrulurken sağ tarafıma ağrı giriyor ama anlık oluyor,ara sıra baş dönmesi oluyor göz kararması şeklinde onun haricinde bir şeyim yok. Geç döllenme benimki de bir çok arkadaş gibi,henüz kalp atışı duymadık,haftaya perşembe günü gel dedi dr umuz kalp atışı için. Kalp atışını hanginiz duydunuz,içinizde geç döllenme yaşayan var mı? mide bulantınız rahatsızlıklarınız neler?
Ben de varım Tahmini doğum tarihi 18 eylül. 2. Gebeliğim İstanbul
Ben anadolunun bağrındanımcanım zaten çalışıyorsun bir de buna emek verdin o kadar. Ellerine sağlık
Cnm bende sabahları normalde biraz bulantı oluyordu ama 2 gündür geçti...midem bos olduğunda yanma oluyor bazen eksime...1 şubatta gittim doktora kese 2 cm di...bebek kalp atışı görüldü ama sesi çok tiz di...2 hafta sonra sesi net duyarım...kasik ağrım cok yürüyünce oluyor adet agrisi gibi hafif batma..bel ağrım yok ama..@CennetBahcesi53,@ddm54,ASSELL87 ,
MERiN_ , M maysablg
eftelyahsn bizim tarihlerimiz 1-2 gün fark var, bazılarınızla da aynı,benim hiç bulantım yok,sık sık lavaboya da gitmiyorum,sadece akşamları iştahsızlığım var,bazen eğilip doğrulurken sağ tarafıma ağrı giriyor ama anlık oluyor,ara sıra baş dönmesi oluyor göz kararması şeklinde onun haricinde bir şeyim yok. Geç döllenme benimki de bir çok arkadaş gibi,henüz kalp atışı duymadık,haftaya perşembe günü gel dedi dr umuz kalp atışı için. Kalp atışını hanginiz duydunuz,içinizde geç döllenme yaşayan var mı? mide bulantınız rahatsızlıklarınız neler?
Kizlar birsey soracagim benimki iki gündür sabah kahvaltılarından sonra birden bire basım donmeye basliyor ve zor kendime geliyorum tansiyonum mu çok acıktığım ucun kan şekerim mu düşüyor bilmiyorum. Boyle olanınız var mı? Pazartesi doktoruna soyleyecegim
Bende bilgi vereyim canim
izmir
yas 26
2.cocuk
Rahim agzi dikilicek yani serklajli olucam nasipse
Sat 19.12.2015