• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
günaydın güzel hamişler. Dr umdan bağırsaklarım tembel olduğu için ilaç falan istemiştim o da magnezyum yazdı,bağırsakların çalışmasına da çok yarıyor dedi ama ben bu magnezyumu kullanmaya başladığımdan beri ne gaz çıkarabiliyorum ne de tuvalete çıkabiliyorum. 2 gündür çatlamak üzereyim. :cry:
canım benim idrar yolu enfeksiyonu ve sistit riskim çok yüksek olduğu için günde en az 3 litre su içiyorum. su içtiğim sürece kabızlık yaşamıyorum. fazla su mide bulantısı çok yapıyor ama yapacak birşey yok. normalde de kabızlıktan hemoroid yaşayan biriyim yani o kdar cok kabızlık yaşardım... Su içmeyi deneyin şifa olur inşallah

11. haftanın içindeyken. tek taraflı BARİZ SANCIM OLDU 4-5 GÜn. iç bulanması falan sağ tarafımda, zaten pembe leke geldikten 24 saat sonra kese attı kendini vücuttan hastaneye gitmiştim kanamam artınca acile , orda keseyi de kalan parçaları da aldılar. tahlillerdede enfeksiyon yüksek çıktı antbiyotik falan kullandım kürtajdan sonra, bunları düşünme inan olacak olan oluyor. hatta doktora dedimki bi daha olmasın sakın dedim olacaksa olur doğa sağlıklı olanı tutar, sağlıksız olanı atar, sağlıksız şeyi neden hormonla iliçla vücudunda tutalım dedi. haklı , olacak olan olur..

ya çok haklısın olacak olan olur. Bilmeyince ne olup ne bitiyor diye tecrübeye ihtiyaç duyuyor insan. çok çok geçmiş olsun. sonrasında gebelik oldu mu ?

Günaydınlar herkese. Son zamanlarda haberlerden zika virüsü kabusunu takip ettiniz mi bilmem. sivrisineklerden insana geçiyor. Allah korusun hamilelerde korkunç sonuçları var mikrosefali gibi. Benim içime bir korku düştü. Gerçi şuan Türkiye için bi tehlike yok deniyor. Ama dünya çapında yayılma olasılığı olabilirmiş. Yazın sivrisineklerden tam korunmak imkansız malum. Ve eylüle kadar fazlasıyla sokulmuş oluruz. Ben fazla mı pimpirikliyim bilmem ama içimde sıkıntısı. Bu konuda bilgisi olan veya beni rahatlatabilecek birileri var mı çok merak ediyorum. Allah hepimizin bebişlerini korusun...
Günaydın aynı haberi esimde söyledi bana valla bi bu eksikto dedim hep beni buluyor oglumun dogdugu senede bu domuz gribi yeni cıkmıstı cocugun mevlutunu bile 6aylıkken yaptım korkudan milletten virus gelir diye allahım korusun hepimizi

Herr doktor farklı cnm bizde hangi doktora gideceğimizi sasirdik ozele gittim bende Prof.du
benimde doktor doç, diğeri devlet hastanesinde, ikisine gidiyorum bakıyorum neler diyecekler farlı 2 doktor olsun istedim. ikiside genler konuşur dedi. erkenden verirsek kilo almaya başşlarsın dediler , haklılar ilk hamileliğmide aldırdı 10 haftada çünkü vitaminler kan hacmını arttırıyor öyle olunca daha çok yakıt giriyor vücuda yani yemek. kendini iyi hissediyorsan sorun yoktur canım

arkadaşlar ben kilolu hamile kaldığım için erkenden krem alayım dedim,lierac ve murtela ya iyi dediler baktım ki lieraklar çok pahalı ben de mustela aldım 150ml*2 adet 102 tl ye aldım

ya çok haklısın olacak olan olur. Bilmeyince ne olup ne bitiyor diye tecrübeye ihtiyaç duyuyor insan. çok çok geçmiş olsun. sonrasında gebelik oldu mu ?
kürtajı iyi yapmışlar rahme zarar vermeden ve 4. ayda hamile kaldım . 8. haftadayım, benim doktorlar bana interneti yasaklamıştı ama dayanamadım girdim bugun :)

a
Hadi ya :)) okuyup durma diye mi yasakladilar hayirdir :)
aynen okuyup etkilenirim diye :D :D doktora gidince rahatlıyorm o kadar rahadtlarki beni de rahatlatıyorlar ama bu sayfaya baktığımda endişeli anne adaylarını okudukça bende endişeleniyorm. mesela, çoğu hamile pogestrn kullanıyor B grubu, kan sulandırıcı iğneler, medi bulantısı ilaçları C grubu vs. insanların endişesini okudukça bende endişeleniyorum. o yüzden :D :D

• Beğen
Reactions: Ebt
canım benim idrar yolu enfeksiyonu ve sistit riskim çok yüksek olduğu için günde en az 3 litre su içiyorum. su içtiğim sürece kabızlık yaşamıyorum. fazla su mide bulantısı çok yapıyor ama yapacak birşey yok. normalde de kabızlıktan hemoroid yaşayan biriyim yani o kdar cok kabızlık yaşardım... Su içmeyi deneyin şifa olur inşallah
canım normalde pek su içmezdim çünkü bağırsak boyum normalden uzun o yüzden kabızlıktan ziyade lavabo ihtiyacım geç gelirdi ama şimdi bir şe şikşinlik çok zorluyor inan hamilelik öncesi sporla beraber su içmeye başladım günde de 2 lt minimum su içiyorum ama anlaşılan daha fazla içmem gerekiyor

Arkadaslar pat diye konuya atladim ama kusura bakmayin. Bana lutfen bi akil fikirverin. Gitgide artan bi gerginligim sinirlilik halim var. Kendimi zaptedemez oldum.hamilelik hormonunun artmasi sebebiyle normal diyorlar sizce? Varmi benim gibi asabiyet problemi yasayan

gerginlik normal sürekli devam da edebilir. :) ben şişkinlik ve gaz dan muzdaribim :(

Back
X