Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gece arada wc ye kalkıyorum ama uykum kacmio.. Sadece sabah erken uyanıyorum geri de uyumak mümkün olmuyor ..rüyamda da hep yaz meyveleri gördüm bugün ya yaz gelsede senlensekNasılsınız? Çok yorucu gün geçirdim. Ve ciddi uykusuz haldeyim. Zoraki evi süpürmek zorunda kaldım. Şimdi yemek yapıyorum ama göZlerim kapanıyor. Uyumadan yesem iyi.
Gece uykum kaçıyor benım:// uyku bozuklugu başladı:// berbat şey. Sabah 8 de kalkıyorum zaten. Sonra uyumak mumkun degil
Cok samimi olmak zorunda misin? pek görüsme o tür insanlarla... hem ustelik 3 yasinda cocuk kulagini cekmeyi nereden bilsin demek ki cocugun kulagi cekiliyor ki ogrenmis... dupeduz siddet bu! Yani bayramdan bayrama gor ayni gun yapma ziyaretini... bu tür insanlar insanin ocagina incir agaci bile diker... annemin eltisi sayesinde master yaptim bu tur tipler hakkinda...kızlar benim kaynımın erkek kaynaklı hem de eltimin yaşı 37 olduğu için,tüp bebek yaptırmışlar ve ikincide bir kız bir erkek çocukları olmuş,3 yaşındalar şimdi. Eltim iyidir ama içten içe sinsiliği yok değil çoğu elti gibi.Zaten düğün nişan bir de kardeşinin hanımının yaptığını anlatsam dudağınız uçuklar! Eltim eşimde sorun olduğunu öğrenince dönüp direk bana senin de çocuğun olmaz bizim gibi gidip tüp yaptırın hemen zaman kaybetmeyin boşuna,ben tahmin etmiştim sizin de nırmal yoldan çocuğunuz falan olmaz deyince çok üzülmüştüm,hatta yanında kendimi tutup arabaya biner binmez ağlamaya başlamıştım çünkü gözlerindeki o bizim ki de normal olmadı seninki de normal olmaz mutluluğu görmek beni çok yaralamıştı. Her fırsatta tüpe gidin dedi durdu 1 sene boyunca tabi ben normal olması için kendimi paralamıştım eşimle beraber. Velhasıl kelam tüp bebek kararı aldığımız ve randevu alacağımız gün (pelit86 iyi bilir) mucizemizi öğrendik. Dün eltim de kayınvalidemlerdeydi,çocuklardan erkek olan kucağıma zıplamak isteyince geri durdum almadım kucağıma doğal olarak eltim surat astı ne var yengesi özlemiş seni hemen kendinigeri çektin dedi. kayınvalidem her ne kadar kızım tabi ki almasın olur mu öyle şey dediyse de surat bütün akşam yerleri süpürdü. Ben dedim ki çocuklara karnımda bebiş var seni kucaklarsam bebiş ağlar,demez mi ağlarsa ben de kulağını çekerim diye :) çocuk işte ama şimdiden eltimin kıskanmış olması germeye yetti beni.m Sizce nasıl bir yol izlemem lazım?
Civil
E bebek
Bebiş moda
Bebeci ........ Başka site biliyor musun bakayim
Serumda taktirdim canim hicbisey fayda etmiyo banaCnm serum falan kullansan olmaz mi...ben biraz rahatladım sanki ilk zamanlara nazaran...geçer ınş yakında..
Bende yaptirmayacagim canım doktora söyleyeceğim eğer tedavi amaçlı bişey yapilmayacaksa sadece bilgi vermek içinse istemiyorum diyeceğim. Çünkü ben minnoşumu her şekilde dogurmak istiyorum Allah izin verirse .inşallah bi sıkıntı olmaz.Kızlar doktora gidip iyi haber alanlara çok sevindim bizim ikili test için randevumuz 2 hafta sonra ama ben yaptirmaktan Vazgeçtim sadece meleğim iyi mi diye kontrole gitmek istiyorum çevremde çoğu kişi testte yanlma payını söylüyor boşuna uzulmek istemiyorum zaten meleğim ne olursa olsun dünyaya getirmeye raziyim sizce hata mi yapıyorum? Çoğu kişiye boşu boşuna amniosentez testi yapılmış şuan çok kararsız kaldm esimde sen bilirsin diyor ne yapmalıyım
Aman canım ya boşver çok şükür annen varmis zaten . Anne annedir kaynana kaynanadir çok samimi olmamak lazım keşke arada mesafe olsaymis . Bizde mesafe var iki üç aya bi gidiyoruz en iyisiBen bu bir ayda çok yıprandım eşimle ilişkimi de yıprattı bu gerginlik
zorla değil ya anlamış oldum kıymetimi.
Sonsuz sevgim saygım vardı. Artık sadece eşimin annesi babası. Başka bir şey beklemiyorum el gibi göreceğim artık.
yapmacık yapamam hiç birşeyi ama öyle olmak lazım mış. Bende sözde Can'ım cicim yapabilsem keşke. İçimden gelmezse ağzımdan hiçdökülmez öyle sözler. Saygısızlık etmeyeceğim ama kırgınım bana yapılanı unutmayacağım.
Ama eşim unutacak ve beni yine onlarla burun buruna getirecek araya Zaman geçsin ortalık durulsun diye bekliyor. Unutmayacağım ama. Kindar biri değilim ama sen yapılanı unuttukça herkes seni hiçe sayıyor kırdıkça kırıyor. Dünya böyle!
Neee elevit te ne varmis ya bana yazdı doktor ben kullanıyorum yok artık yaaBen de vitaminler konusunda çok hassasım. Bugün doktor folik asiti kesip yeni bir vitamin yazdı. Hemen sordum, içinde hayvansal birşey var mı dedim. Merak etme içinde domuz katkısı olan birşey yazmam dedi. Elevit yazsa kesin itiraz edecektim ama hazırdım:)
Bende aynı dusuncedeyim sadece bilgi vermek amacliymis canım down sendromunun bir tedavisi yok zatenBende yaptirmayacagim canım doktora söyleyeceğim eğer tedavi amaçlı bişey yapilmayacaksa sadece bilgi vermek içinse istemiyorum diyeceğim. Çünkü ben minnoşumu her şekilde dogurmak istiyorum Allah izin verirse .inşallah bi sıkıntı olmaz.
aman canim dikkat et doktorunu uyar, decavit alabilirsin onda birsey yokmus.. iki bucuk yil once haberim olmustu benim de..Neee elevit te ne varmis ya bana yazdı doktor ben kullanıyorum yok artık yaa
Domuz katkısı varmış. Belki bir değişiklik yapılmıştır. Ama zamanında firma da kabul etmiş.Neee elevit te ne varmis ya bana yazdı doktor ben kullanıyorum yok artık yaa
Decavit en iyisi Cnm onu kullanKizlar elevit kullanıyorum ben su an çok kötü oldum ya domuz jelatini mi varmisdoktor nasıl yazar böyle birşeyi ya yarin ilk isim doktoru aramak . Siz vitamin için ne kullanıyorsunuz
Cnm bende de seyirme oluyor. Hatta gece siddetli oldu bi kere ilk hamileligimden tekme bildiğim için sanki aynı gibiydiKızlar ben galiba bebisimi hissediyorum. Geçen günlerde farkettim elimle kasigimin üstünde bir sey atıyordu nefesim mi acaba dedim tuttum baktim hala atıyor esimede anlattım esimde tuttu evet dedi anneme de dedim ilk imkânsız gibi birşey dedi sonra o da tuttu o da farketti komsumuzda ordaydi o da zayıf olduğun için olabilir dedi 60 kiloyum
Gözün aydın canımCanlarim geldim şimdi hastaneden. Rabbime sukur her iki kuzucuk da haftasıyla uyumlu kalpleri çok güzel atoyor
3 hafta sonraya randevu aldık. O güne kadar özlerim ben yaaaa![]()