• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de onu düşünüyorum şimdi dr yazın tatile çıkarsa ben doğum yapacağım Zaman burada olmazsa hafta sonuna denk gelirse, benim 1 eylül diyor ama muhtemelen agostos ortası gibi doğar ilkinde 40 gün evvel doğum yaptım,
Dr yanımda olacağının tatile çıkmayacağının garantisini verebilir mi
Diyelim ki dr orda olmadı tanımadığım bir dr la Doğuma girmek istemem.
İki dr birden takip olmak şart oldu ama birbirlerinden haberleri olmamalı, her test her ölçüm bu sebeple çifte olacak demek bu
Bir dr ÖZEL de takip edecek bir de devlet hastanesinde, ama ola ki özeldeki dr seminere gitti tatile çıktı burada olmazsa devletteki beni doğuma alabilir mi Yani Nobet günü kime denk gelirse diye biliyorum devlette
Kendime yeni bir stres kapısı buldum maalesef
Düşüneceğin en son şeylerden biri bu olmalı bence. Niceleri var kışın ortasında doktoru günü birlik şehir dışında olup devlet hastanesinde doğumlarını yapan.. Bir çok ülkede doğuma doktor bile katılmazken bunları düşünüp stres olma. Benim arkadaşım çok büyük konuştu, en iyi doktor için aylarca uğraştı, yurtdışı tahsilli olmasına özen gösterdi, normal doğum planını son ana kadar en ince ayrıntısına kadar planladı, hatta özel odası için birçoğumuzun veremeyeceği paralar veriyordu. Noldu sonrasında? Bebek iki hafta erken geldi ve doktoru Kıbrıstaydı..ve de devlet hastanesinde sezeryan olmak durumunda kaldı. Stres bazı şeylerin olmasına engel değil anlayacağın. Akışına bırak...

Kizlar bogaz agrisi bas agrisi halsizlik yutkunmada agri var bende konusurken sesim garip cikiyor sanirim bogazlar doldu ne iyi gelir bilemedim. Doktora gitsem mi acaba ilac verir mi doktorlar daha minicik kuzucuk
Aynen doktora gitmelisin. Gebelere uygun antibiyotikler var, belki onlardan başlar.

Bende çok bulantı olmuyor kizlar arada oluyor sadece en başından beri böyleydi acaba bir sıkıntı var midir doktora en başında sormuştum ama herkeste olmak zorunda değil demişti ama yine de kafama takıldı benim gibi olan var mi aranizda
Aynen bende öyleyim canm doktor şanslısın olmak zorunda degil dedi sadece bazen hafif bi midem kalkıyo geçiyo okadar :)

Kızlar merhaba herkese, dört gündür yoktum takip edemedim umarım her şey yolundadır. O kadar çoook mesaj geçmiş ki hepsini okuyamadım. Özelden gelen mesajları aldım, onları en kısa sürede listeye ekleyeceğim.

Günaydın kızlar. Devlet hastanesine gideceğim bu gün 15:00 de . İkili test yapar belki, belki cinsiyet söyler. Özelde kaç para bilmiyorum ama 450 , 500 TL okudum devlette ücretsiZmiş. Orda devlette yaptırsam özeldeki doktora sonuç göstersem dr kesin bozulur bu işe. Para kazanmak demek sadece doğum değil bu takiplerden de para kazanacak dr bişey der mi acaba ? Aram bozulsun istemiyorum
Ben de aynı şeyi yaptım. Ne yapalım canım o kadar para vermek zorunda mıyız? Sonuca göre genetik test yaptıracağım o yüzden buna da para harcamayayım dedim dersin olmazsa.

Kızıma hamile iken bende elevit kullanmıştım.nedense benim inanasım gelmiyor domuz jelatini olduğuna,çünkü yurtdışında bebeklere sanırım 2 yaşına kadar domuz eti yada katkısı olan birşey verilmiyor ağır olduğu için.o yüzden hurafeden başka birşey yada diğer markaların piyasa rekabetinden uydurdukları bir dedikodu olabilir bence.
Malesef değil. Ben iki yıl Bayer' de çalıştım ve ilk ağızdan doğruluğuyla ilgili teyit aldım. Hatta şu aşamada sağlık bakanlığı ile davaları olduğunu biliyorum.

Bende aynı şeyi düşünüyordum şimdi hastaneyi aradım sordum 75-TL miş 2 li testin fiyatı ama muayene ücreti de 75tl hani bir kez daha muaeyne olabilrim sonuçta yarın devlette bi doktora muaeyneye gidiyorum 9+5 olacağım 2 hafta sonraya bir randevu daha alsam ozaman da ikili mi yaptırsam dedim 2 li testin sonucu devlette kaç günde çıkıyor acaba çünkü 7 martta özeldeki doktora randevum var o zamana kadar çıkması lazım çünkü
Bana 1 hafta sonra çıkacak dediler.

Merhaba kızlar
Ben ikili testi yaptırdım geldim. Ama doktora sinir oldum. Cinsiyeti belli mi dedim. Belli, ama söylemiyorum dedi Acaba kendi doktorumun dediği gibi erkek mi gerçekten? Sağlıklı olsun da..
Erken dönemdeki cinsiyet tahminlerinin çoğu erkek olarak sonuçlanıyor. Doktor emin olmak adına bir sonraki randevuyu beklemiştir.

Erken dönemdeki cinsiyet tahminlerinin çoğu erkek olarak sonuçlanıyor. Doktor emin olmak adına bir sonraki randevuyu beklemiştir.
Evet, emin olmadığı için söylememiştir. Ama bu doktor sadece ikili test yapıyor, bir daha görmeyeceğim yani. Kesin olmamakla birlikte erkek veya kız diyebilirdi. Tavrına sinir oldum biraz.

Back
X