2016 eylül anneleri

güzele benziyor, ben daha araştırma safhasındayım, çok çeşit var, yorumları okuya okuya anca karar vereceğim

hamiş anne adayları hepinize merhaba başta unutmadan yazayım, hayırlı kandiller.
Bende eylül de anne olmaya hazırlanıyorum kafamda deli deli sorular...ilk bebeğim olacak Allahın izniyle
Adana ve Mersinde sürekli değişken olarak yaşıyoruz (anneannemiz adanada sürekli oraya gidiyoruz, evimiz mersinde)
Adana ve Mersinin havası malum eylülde çok sıcak ama ekimde de birden serinler...
Ben bebişimin ilk ay kıyafetlerini seçmede deneyimsiz anne adayı olduğum için çok zorlanıyorum.
Bu tarihlerde daha önceden doğum yapmış olanınız varsa veya sıcak memleketde oturanınız e hazırlıklarına başlamış olanınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resmen şaşırdım kaldım..

Canım nasıldı kontrol? Benim kızım oluyorr 4'lü yaptı doktorumuz. Merakla sonucu bekliyorum şimdi. İnş güzel çıkar. 20. hafta içindeyken detaylı ultrason için çağırdı.

Canım nasıldı kontrol? Benim kızım oluyorr 4'lü yaptı doktorumuz. Merakla sonucu bekliyorum şimdi. İnş güzel çıkar. 20. hafta içindeyken detaylı ultrason için çağırdı.

valla iyi di bende 3 lü yaptırdım bugün çıkacak işte sonuçlarım inş seninkide çok iyi çıkar sorun yoktur umarım doktor banada yine kız gibi görünüyor dedi kuzum olacak inş ben 20. hafta için neden detaylı ultrason dediler anlamadım o zaman tam mı belli oluyor cinsiyet ?

merhaba öncelikle hayırlı olsun benimde ilk bebeğim olacak bende kuru sıcak yerde diyarbakır da yaşıyorum aynen eylülde çok sıcak olur ekimde birden serinliyor o yüzden tavsiyelere uyup hazırlık için kışlık alıyorum ben zaten bahara doğru gelişmiş büyümüş olacak o zamanda yaz elbiseleri alacağım bebekler çabuk büyüyor çünkü sende kışlık alırsın daha iyi oluyor öle.. cinsiyeti ne bebişinizin bu arada

merhaba bu iki ürün mü 750 tl uygunmuş kargola sipariş verebiliniyormu acaba

R
Detaylı ultrasyonda tüm organlarina tek tek bakiliyor. Perinatolog yapiyor. Doktorum beni gittigim hastahanede bir prof'a yonlendirdi onun icin. Cinsiyette %100 belli olur detaylida. Zaman ayir kendinize oyle gidin dedi, uzun surebiliyormus. 2 saat'i bulabilir dedi.

Bende adanada yaşıyorum ve sizin gibi eylülde doğum yapicam yani benim buradaki buyuklerim hepsi uzun kol olacağını söylüyor ne kadar sıcak olursa olsun yeni doğmuş bebek için iyi değil diyorlar biz yeri ince ve uzun kollu şeyler almaya başladık ee sonrasında zaten havalar serinlemeye başlıyor

Gerekn duyduğu için mi detaylı ıltrason diyyorlar bayağıda uzunmuş saati ben dayanamam 2 saat sizin cinsiyet belli mi?

Valla iyiyidi canm benimde kız dedi 3lğ yaptık bizde iyidi sonuçlar ama beni 20. Hafta için nie çağırmadı bu adam

Merhaba,bizde dün e-bebek de inceledik concord neo yu.Çok beğendik.Biraz ağır gibi ama çocuk için çok rahat gibi.Siz aldınız mı?2015 model mi?ve ne kadara aldınız?

Merhaba,bizde dün e-bebek de inceledik concord neo yu.Çok beğendik.Biraz ağır gibi ama çocuk için çok rahat gibi.Siz aldınız mı?2015 model mi?ve ne kadara aldınız?
Evet aldık biz. 2015 model'ini aldık biz. Ve açıkçası 2015 modeli bizim daha hoşumuza gitti. Zaten tek farki tente kisminin kumaşı. 2015 tente kumasi dalgıç kumaştan yapılmış. 2016 çok hışır hışır geldi bana. Biraz ağır bir araba ama bebek güvenliği için gerekli bence böyle birşey Ana kucağı ile beraber 2350tl'ye geldi. Her ikisinin de markası comcord.

hımm bende sora sora bağdat bulunurmuş mottosundan yola çıkarak aynı cevaplara ulaştım...bende şu an yeri ince patikliler falan bakıyorum...hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş...

Arkadaşlar aranızda yani bilmiyorum ilk gebeligim ama 19.haftaya girdik bebegin atışlarını hisseden varmı aranızda etrafındaki hamile bayanlar artık hissetmem gerektiğini söylüyor hep ?

Arkadaşlar aranızda yani bilmiyorum ilk gebeligim ama 19.haftaya girdik bebegin atışlarını hisseden varmı aranızda etrafındaki hamile bayanlar artık hissetmem gerektiğini söylüyor hep ?

Ben birkaç haftadır hissediyorum ama çok iyi konsantre olmadığın sürece anlamak çok zor. 20. - 22. haftadan sonra asıl hissedilmeye başlanıyormuş, öyle okuyorum her yerde. Gece sırt üstü yatarken anlaşılıyor daha çok, gün içinde çok zor hissetmek. Hem herkes farklıdır, kulak asma denenlere.

Merhaba hamişler... biz bugün detaylı organ taramasından girdik bebişimle. Çok şükür sonucumuz normal... fakat bana verilen raporda bebeğin cinsiyeti yazmıyor.. oysa muayene sırasında uzmana sordum "hım bakıyorum evet bir erkek" dedi... bu sonuç kesindir dimi? 20+2günlüğüz bu arada...

Bence kesindir canim. Detaylida artik %100 belli olur demisti doktorum. Bende haftaya cuma girecegim detayliya, ins bende sorunsuz atlatirim. Beni doktorum 19+6 da yonlendirdi. Umarim erken degildir.

Ben de haftaya pzt gireceğim detaylıya, adı üzerinde detaylı uzun bakılması gerekiyor ama bazı drlar 10 dk da bitiriyolarlarmış, Eyüp Ekiciyi düşünmüştüm ama çabuk bitiriyor diye okudum. buı arada ne kadar pahalı bir uygulama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…