- 13 Ocak 2016
- 287
- 158
- 33
- 40
- Konu Sahibi gamzelim41
-
Eki Görüntüle 1809294
Kızlar nasıl arabamız? Çok araştırdım, kullanan çok arkadaşım var memnun hepside. Dün eşimle gezerken mothercare de 750tl puan veriyordu. Ana kucağı ile ikisi bayağ uyguna geldiİlk eşyamiz bebişe. Daha çorabı bile yok ama arabası var.
Canım nasıldı kontrol? Benim kızım oluyorr 4'lü yaptı doktorumuz. Merakla sonucu bekliyorum şimdi. İnş güzel çıkar. 20. hafta içindeyken detaylı ultrason için çağırdı.ayyy canım hadi hayırlısı ikimiz içinde cuma günü hayırlı haberlerle döneriz ben çokça kız istiyorum ama sağlıklı olsunda ne olursa olsun :) şimdiden bi iki takım kız elbisesi aldım ama bakalım erkek olsada giydirecem
Canım nasıldı kontrol? Benim kızım oluyorr 4'lü yaptı doktorumuz. Merakla sonucu bekliyorum şimdi. İnş güzel çıkar. 20. hafta içindeyken detaylı ultrason için çağırdı.
hamiş anne adayları hepinize merhababaşta unutmadan yazayım, hayırlı kandiller.
Bende eylül de anne olmaya hazırlanıyorumkafamda deli deli sorular...ilk bebeğim olacak Allahın izniyle
Adana ve Mersinde sürekli değişken olarak yaşıyoruz (anneannemiz adanada sürekli oraya gidiyoruz, evimiz mersinde)
Adana ve Mersinin havası malum eylülde çok sıcak ama ekimde de birden serinler...
Ben bebişimin ilk ay kıyafetlerini seçmede deneyimsiz anne adayı olduğum için çok zorlanıyorum.
Bu tarihlerde daha önceden doğum yapmış olanınız varsa veya sıcak memleketde oturanınız e hazırlıklarına başlamış olanınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resmen şaşırdım kaldım..
Eki Görüntüle 1809294
Kızlar nasıl arabamız? Çok araştırdım, kullanan çok arkadaşım var memnun hepside. Dün eşimle gezerken mothercare de 750tl puan veriyordu. Ana kucağı ile ikisi bayağ uyguna geldiİlk eşyamiz bebişe. Daha çorabı bile yok ama arabası var.
Detaylı ultrasyonda tüm organlarina tek tek bakiliyor. Perinatolog yapiyor. Doktorum beni gittigim hastahanede bir prof'a yonlendirdi onun icin. Cinsiyette %100 belli olur detaylida. Zaman ayir kendinize oyle gidin dedi, uzun surebiliyormus. 2 saat'i bulabilir dedi.valla iyi di bende 3 lü yaptırdım bugün çıkacak işte sonuçlarım inş seninkide çok iyi çıkar sorun yoktur umarım doktor banada yine kız gibi görünüyor dedi kuzum olacak inşben 20. hafta için neden detaylı ultrason dediler anlamadım o zaman tam mı belli oluyor cinsiyet ?
Yok cnm 750tl indirim oldu sadece. 2'si 2350tl tuttu. Biraz pahali bir araba concord neo.merhaba bu iki ürün mü 750 tl uygunmuş kargola sipariş verebiliniyormu acaba
Bende adanada yaşıyorum ve sizin gibi eylülde doğum yapicam yani benim buradaki buyuklerim hepsi uzun kol olacağını söylüyor ne kadar sıcak olursa olsun yeni doğmuş bebek için iyi değil diyorlar biz yeri ince ve uzun kollu şeyler almaya başladık ee sonrasında zaten havalar serinlemeye başlıyorhamiş anne adayları hepinize merhababaşta unutmadan yazayım, hayırlı kandiller.
Bende eylül de anne olmaya hazırlanıyorumkafamda deli deli sorular...ilk bebeğim olacak Allahın izniyle
Adana ve Mersinde sürekli değişken olarak yaşıyoruz (anneannemiz adanada sürekli oraya gidiyoruz, evimiz mersinde)
Adana ve Mersinin havası malum eylülde çok sıcak ama ekimde de birden serinler...
Ben bebişimin ilk ay kıyafetlerini seçmede deneyimsiz anne adayı olduğum için çok zorlanıyorum.
Bu tarihlerde daha önceden doğum yapmış olanınız varsa veya sıcak memleketde oturanınız e hazırlıklarına başlamış olanınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Resmen şaşırdım kaldım..
Yok cnm 750tl indirim oldu sadece. 2'si 2350tl tuttu. Biraz pahali bir araba concord neo.
R
Detaylı ultrasyonda tüm organlarina tek tek bakiliyor. Perinatolog yapiyor. Doktorum beni gittigim hastahanede bir prof'a yonlendirdi onun icin. Cinsiyette %100 belli olur detaylida. Zaman ayir kendinize oyle gidin dedi, uzun surebiliyormus. 2 saat'i bulabilir dedi.
Canım nasıldı kontrol? Benim kızım oluyorr 4'lü yaptı doktorumuz. Merakla sonucu bekliyorum şimdi. İnş güzel çıkar. 20. hafta içindeyken detaylı ultrason için çağırdı.
Merhaba,bizde dün e-bebek de inceledik concord neo yu.Çok beğendik.Biraz ağır gibi ama çocuk için çok rahat gibi.Siz aldınız mı?2015 model mi?ve ne kadara aldınız?Eki Görüntüle 1809294
Evet aldık biz. 2015 model'ini aldık biz. Ve açıkçası 2015 modeli bizim daha hoşumuza gitti. Zaten tek farki tente kisminin kumaşı. 2015 tente kumasi dalgıç kumaştan yapılmış. 2016 çok hışır hışır geldi bana. Biraz ağır bir araba ama bebek güvenliği için gerekli bence böyle birşeyMerhaba,bizde dün e-bebek de inceledik concord neo yu.Çok beğendik.Biraz ağır gibi ama çocuk için çok rahat gibi.Siz aldınız mı?2015 model mi?ve ne kadara aldınız?
hımm bende sora sora bağdat bulunurmuş mottosundan yola çıkarak aynı cevaplara ulaştım...bende şu an yeri ince patikliler falan bakıyorum...hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş...Bende adanada yaşıyorum ve sizin gibi eylülde doğum yapicam yani benim buradaki buyuklerim hepsi uzun kol olacağını söylüyor ne kadar sıcak olursa olsun yeni doğmuş bebek için iyi değil diyorlar biz yeri ince ve uzun kollu şeyler almaya başladık ee sonrasında zaten havalar serinlemeye başlıyor
Arkadaşlar aranızda yani bilmiyorum ilk gebeligim ama 19.haftaya girdik bebegin atışlarını hisseden varmı aranızda etrafındaki hamile bayanlar artık hissetmem gerektiğini söylüyor hep ?
Bence kesindir canim. Detaylida artik %100 belli olur demisti doktorum. Bende haftaya cuma girecegim detayliya, ins bende sorunsuz atlatirim. Beni doktorum 19+6 da yonlendirdi. Umarim erken degildir.Merhaba hamişler... biz bugün detaylı organ taramasından girdik bebişimle. Çok şükür sonucumuz normal... fakat bana verilen raporda bebeğin cinsiyeti yazmıyor.. oysa muayene sırasında uzmana sordum "hım bakıyorum evet bir erkek" dedi... bu sonuç kesindir dimi? 20+2günlüğüz bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?