- 7 Aralık 2015
- 625
- 771
- 103
- 34
- Konu Sahibi gamzelim41
-
amin canım inşalhhAllah hepimizin bebişlerini saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin :)
amin inşallaaahhhAllah hepimizin bebişlerini saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin :)
Canım 1 hafta sürdü geçti şükür kahverengi den sıkıntı yok korkma canmne kadar sürede geçti canım akıntın biz kısmetse eğer 2 hafta sonra duyucaz kontolümüz o zaman
kizlar merhaba,benim de sat 11.12.2015
günayın arkadaşım akşam benimde geçti Allaha şükürler olsun şuan daha rahatladım çok teşekkür ederimCanım 1 hafta sürdü geçti şükür kahverengi den sıkıntı yok korkma canm
Rabbim bebeğini sana bagislasin inşallah canim dualarim seninleMerhaba arkadaşlar şu an hastanedeyim düşük riskim var lütfen benim için dua eder misiniz..
Çok geçmiş olsun canım...Mrb kızlar ne yazık ki kanamayla birlikte düşük yaptım
Canim evet artyr kan degeri ve evet keseyi gorduk kalp atislarinida ins haftaya persembe gunu duyucaz hayrlisiyla suan 6 hafta 2 gunluk bebeknesli1112 siz keseyi ve kalp atışını gördünüz mü ne zmn görülüyor bunlar. kan testini 2 gün sonra tekrarlayıp beta hcg değeri katlanıyor mu kontrol ettiniz mi. işten izin alamıyorum yoğunluk var dr bu hafta gidemem.
Canim kese karindan ne zaman görünüyor. Beni bu cuma alttan bakmak için cagirdilar da ben karindan baktirmak istiyorum haftaya gidiyim diyorum hem işlerimde yogun izin almam zor oluyorCanim evet artyr kan degeri ve evet keseyi gorduk kalp atislarinida ins haftaya persembe gunu duyucaz hayrlisiyla suan 6 hafta 2 gunluk bebek
Canim bende herhangi bir kanama akinti vs olmadigi halde tedbir amacli verdi dpktor progestani ama icesim gelmMerhaba arkadaşlar Allah inşallah minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip ederesmaaaaalarrr bendede kahverengi akıntı oluyor ve bende progestan başladım insan baştan tedirgin oluyor ama aynı şeyi yaşayanları görünce biraz daha rahatlıyor
5 hafta 4 gunlukken gorundu canim bende kese ortalamada bu zmaanlarda gorunuo senin kac haftalik canimCanim kese karindan ne zaman görünüyor. Beni bu cuma alttan bakmak için cagirdilar da ben karindan baktirmak istiyorum haftaya gidiyim diyorum hem işlerimde yogun izin almam zor oluyor
Canim bende senin gbiyim suan doktorum bna limonlu balli acik cay icmemi soyledi birde bnde bogaz iltihabida oldu korax adinda bir bitkisel surup verdi :)Merhaba benim SAT 29 kasim. En son beta HCG 444.2 idi 8 ocakta.geç döllenme olmuş.. 15 ocakta keseyi gördük.2 hafta sonrada kalp atimini duyacağız inşallah☺yalnz bir sorum var su an çok agir grip oldum doktor ilaç kullanamaz sin dedi yerli yataklı yatıyorum.bu durum bebeğe zarar vermezmi? Ve doğal olarak neler kullanabilirim daha rahat atlatabilmek için..
Canim bat 13 aralikti. Bu pazartesi testte bhch 600 çıktı. Galiba bende beş haftaligim.Canim bende herhangi bir kanama akinti vs olmadigi halde tedbir amacli verdi dpktor progestani ama icesim gelm
5 hafta 4 gunlukken gorundu canim bende kese ortalamada bu zmaanlarda gorunuo senin kac haftalik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?