2016 eylül anneleri

Benimde sanırım suan 4 buçuk haftalık civarı sat tarihi 11 aralık 23 ünde kontrolüm var gidicem belki bebeği görebilirmişiz :)

Merhaba arkadaslar benımde değerım bugun 664 cıktı Rabbım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsın ınsAllah:)

Merhaba kızla bende inşallah eylül annesi olcam sat 13 aralık bu cuma öğrendik degerim 123 çıktı Rabbim inşallah bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayi da nasip eder. Üç kimyasal gebeliğim olduğu için korkuyorum inşallah bende görürüm keseyi ve bebisimi

Merhaba benim SAT 29 kasim. En son beta HCG 444.2 idi 8 ocakta.geç döllenme olmuş.. 15 ocakta keseyi gördük.2 hafta sonrada kalp atimini duyacağız inşallah☺yalnz bir sorum var su an çok agir grip oldum doktor ilaç kullanamaz sin dedi yerli yataklı yatıyorum.bu durum bebeğe zarar vermezmi? Ve doğal olarak neler kullanabilirim daha rahat atlatabilmek için..

Canim evet artyr kan degeri ve evet keseyi gorduk kalp atislarinida ins haftaya persembe gunu duyucaz hayrlisiyla suan 6 hafta 2 gunluk bebek

Canim evet artyr kan degeri ve evet keseyi gorduk kalp atislarinida ins haftaya persembe gunu duyucaz hayrlisiyla suan 6 hafta 2 gunluk bebek
Canim kese karindan ne zaman görünüyor. Beni bu cuma alttan bakmak için cagirdilar da ben karindan baktirmak istiyorum haftaya gidiyim diyorum hem işlerimde yogun izin almam zor oluyor

Canim bende herhangi bir kanama akinti vs olmadigi halde tedbir amacli verdi dpktor progestani ama icesim gelm
Canim kese karindan ne zaman görünüyor. Beni bu cuma alttan bakmak için cagirdilar da ben karindan baktirmak istiyorum haftaya gidiyim diyorum hem işlerimde yogun izin almam zor oluyor
5 hafta 4 gunlukken gorundu canim bende kese ortalamada bu zmaanlarda gorunuo senin kac haftalik canim

Canim bende senin gbiyim suan doktorum bna limonlu balli acik cay icmemi soyledi birde bnde bogaz iltihabida oldu korax adinda bir bitkisel surup verdi :)

Canim bende herhangi bir kanama akinti vs olmadigi halde tedbir amacli verdi dpktor progestani ama icesim gelm

5 hafta 4 gunlukken gorundu canim bende kese ortalamada bu zmaanlarda gorunuo senin kac haftalik canim
Canim bat 13 aralikti. Bu pazartesi testte bhch 600 çıktı. Galiba bende beş haftaligim.

Merhaba ben de aranıza katıldım, dün bhcg 471 çıktı yarın tekrar bakılacak. İlk gebeliğim 5ay önce 11. haftada düşükle sonuçlanmıştı, o nedenle bu kez ciddi korkularım var. Umarım sorunsuz sonuna ulaşırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…